HP Laser MFP: Översikt över Färg- Och Svartvita Modeller Med Hemmaskrivare Och Skanner, Dubbelsidig Utskrift Och WI-FI-alternativ För Val

Innehållsförteckning:

Video: HP Laser MFP: Översikt över Färg- Och Svartvita Modeller Med Hemmaskrivare Och Skanner, Dubbelsidig Utskrift Och WI-FI-alternativ För Val

Video: HP Laser MFP: Översikt över Färg- Och Svartvita Modeller Med Hemmaskrivare Och Skanner, Dubbelsidig Utskrift Och WI-FI-alternativ För Val
Video: HP Laser MFP 137fnw Multifunction Wireless Fax Network printer 2024, Maj
HP Laser MFP: Översikt över Färg- Och Svartvita Modeller Med Hemmaskrivare Och Skanner, Dubbelsidig Utskrift Och WI-FI-alternativ För Val
HP Laser MFP: Översikt över Färg- Och Svartvita Modeller Med Hemmaskrivare Och Skanner, Dubbelsidig Utskrift Och WI-FI-alternativ För Val
Anonim

HP är en av de erkända ledarna inom tillverkningen av MFP: er . Företagets produkter är av hög kvalitet, tillförlitlighet och överkomliga priser. Förutom, HP MFP: er har ett brett utbud av modeller , tack vare vilken varje person kan välja det bästa alternativet för sig själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

HPs ursprungliga utseende och robusta fodral är iögonfallande vid första ögonkastet. Ett särdrag hos tekniken är designen, som är utformad för att säkerställa användarvänlighet. HP MFP: er är extremt populära på hemmamarknaden. Bland de främsta fördelarna är följande:

  1. HP erbjuder de minsta och mest prisvärda enheterna som är bra för både hem och kontor.
  2. enkelheten med att byta förbrukningsartiklar möjliggör drift av MFP: n utan inblandning av ytterligare specialister;
  3. ett brett utbud av produkter gör det möjligt för varje person att välja det bästa alternativet beroende på personliga preferenser;
  4. unika designfunktioner så att användaren kan glömma problem som pappersstopp.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

HP erbjuder ganska ett brett utbud av produkter , som skiljer sig åt i dess funktionalitet, kostnad och utseende. Bland de mest populära MFP: erna är följande.

HP Color LaserJet Pro M255dw - en avancerad modell som kan skryta med funktionen av tvåsidig trådlös utskrift. Dessutom mottog enheten mobil supportfunktion och är känd för sin säkerhet.

En särdrag hos denna skrivare är att den kan användas i kombination med märkespatroner, som är utrustade med en speciell mikrokrets från företaget … Färgutskriftshastigheten är 21 sidor per minut, vilket är en av de bästa i segmentet.

Modellen är också känd för sin energieffektivitet, möjliggjord av ENERGY STAR -standarden.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdn - monokrom nätverks -MFP, vars funktion är närvaron av ett fax. Bland fördelarna med modellen finns kompakt storlek samt hög produktivitet och bra utskriftskvalitet … Tät integration med mobila enheter, liksom närvaron av en egenutvecklad applikation, tillåter utskrift direkt från smarttelefonens skärm.

Detta gör modellen till ett utmärkt val för företagsledare och småföretag som vill maximera sin produktivitet. Modellen kan kallas universell, och Få otrolig produktivitet med automatisk dubbelsidig utskrift.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP Color LaserJet Pro MFP M282nw - en modell som har utformats för att låta ägaren fokusera på viktiga affärsutvecklingsuppgifter. Enheten kommer att vara en utmärkt lösning för arbetsgrupper på upp till 10 personer. En särskiljande egenskap hos enheten är närvaron av den egna HP Print Security -tekniken, som gör det möjligt att omedelbart upptäcka och eliminera säkerhetshot .

Tät integration med PC -programvara låter dig snabbt skanna och spara filer . Modellen har också en arbetsflödesautomatiseringsfunktion, tack vare vilken MFP lanseras med en enda knapp. Adapter med dubbla band ger en hög nivå av trådlös anslutning och maximerar också prestanda.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw -en avancerad modell med dubbelsidig utskrift och Wi-Fi, känd för sin säkerhetsfunktion. Hon kan upptäcka och eliminera eventuella hot … Tack vare detta kan du inte oroa dig för att MFP: n kan användas som en attackpunkt på det fungerande nätverket. Dessutom finns det en funktion att skriva ut med PIN-kod, vilket gör det möjligt att garantera säkerheten för konfidentiella data.

Enheten är känd för sin enkla design, så det blir inga problem med installation och användning. Pekskärmens färgdisplay gör att du snabbt kan välja önskade funktioner, utföra online -utskrift eller skanning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

För att en MFP från HP fullt ut ska kunna uppfylla sina skyldigheter är det värt att ägna stor uppmärksamhet åt urvalsprocessen. Först och främst är det värt att ta reda på för vilka ändamål enheten ska användas.

  • För hemmet - i det här fallet kan du begränsa dig till de vanligaste alternativen, eftersom det inte är någon idé att betala för mycket för avancerade modeller och ytterligare funktioner.
  • För ett litet kontor . Här är det idealiska alternativet en laser -MFP med en svartvit utskriftsfunktion, eftersom den tar upp så lite ledigt utrymme som möjligt. Det är bäst att ta modeller med en internetanslutning, eftersom detta kommer att påskynda arbetsprocessen mycket.
  • För ett stort kontor - du kan köpa flera laser -MFP: er, men det är bäst att rådgöra med specialister, eftersom enheterna under sådana förhållanden måste ha speciella funktioner.
Bild
Bild
Bild
Bild

Om en laser -MFP från HP köps för kontoret måste du vara uppmärksam på följande parametrar

  1. Hastigheten med vilket ett dokument skrivs ut eller kopieras . Detta kriterium är oerhört viktigt för stora kontor med hög arbetsbelastning.
  2. Uppvärmningstid - den period som skrivaren behöver arbeta. Faktum är att vissa komponenter måste värmas till önskad temperatur.
  3. Pappersmatning . Välj enheten så att pappersmängden räcker till minst en hel arbetsdag.
  4. Dubbelsidig utskrift - en funktion som gör att du kan skriva ut ark på båda sidor utan att vända manuellt, vilket gör att du snabbt kan påskynda arbetsflödet.

I urvalsprocessen bör du också vara uppmärksam på påfyllning av patroner . Det är värt att komma ihåg det i vissa modeller produceras det inte alls, så du måste köpa nya . Det mest prisvärda alternativet är självständig tankning kräver dock noggrannhet och förekomst av vissa färdigheter. Om patronen fylls på i ett servicecenter bör du först se till att den fungerar.

Faktum är att patroner från laserskrivare tenderar att slits ut, så de kan vägra skriva ut även när bläcket är fullt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa viktiga kriterium är storleken på papperet som används . De mest kompakta skrivarna kan skriva ut även på A6 -papper. Om du behöver skriva ut på stort papper kräver detta professionella MFP -enheter, som är ganska dyra. I vissa fall kan det krävas ytterligare funktioner. HP utrustar sina enheter med följande.

  1. Fungera skalförändringar , som låter dig förstora eller förminska det när du kopierar eller använder en skanner.
  2. fax - behövs på nästan alla kontor. Det inbyggda faxet sparar inte bara resurser på att köpa en ny enhet, utan låter dig också inte ta upp onödigt utrymme på bordet.
  3. Fungera utskrift från minneskort .

HP MFP: er har därför hög kvalitet, tillförlitlighet och utmärkt prestanda. Med rätt val kan en sådan enhet tjäna i många år och glädja ägaren med ett stabilt arbete.

Rekommenderad: