DVD -spelare Med Skärm: Bärbara Bärbara Skivspelare Med Bildskärm, Funktioner Och Tips För Att Välja

Innehållsförteckning:

Video: DVD -spelare Med Skärm: Bärbara Bärbara Skivspelare Med Bildskärm, Funktioner Och Tips För Att Välja

Video: DVD -spelare Med Skärm: Bärbara Bärbara Skivspelare Med Bildskärm, Funktioner Och Tips För Att Välja
Video: Insignia 10 Dual screen portable DVD player BLACK 2024, Maj
DVD -spelare Med Skärm: Bärbara Bärbara Skivspelare Med Bildskärm, Funktioner Och Tips För Att Välja
DVD -spelare Med Skärm: Bärbara Bärbara Skivspelare Med Bildskärm, Funktioner Och Tips För Att Välja
Anonim

Kända DVD -spelare - en enkel och bekväm enhet för att titta på filmer hemma, men att ta den med dig är extremt svårt . Utvecklarna har löst detta problem genom att skapa bärbara DVD -spelare med en skärm. En sådan enhet kombinerar både funktioner för en TV och en spelare. Det kan fungera självständigt och kräver inte komplexa anslutningar. Kompakta DVD -spelare - bra alternativ till bärbar dator … Dessutom, med rätt val av spelarmodell, kan det bli en lika ersättning för en bärbar dator, utan att räkna med möjligheten att få tillgång till Internet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Men den här enheten har också sina egna särdrag i arbetet. Huvuddragen i en sådan spelare är närvaron av en skärm . Enheten liknar formen av en bärbar dator, bara istället för nycklar - en diskett enhet. Den praktiska platsen för skärmen och hårddisken gör att du kan vika spelaren, vilket resulterar i att det blir ett helt kompakt föremål.

Dess nästa skillnad från en vanlig spelare är möjligheten att arbeta oberoende av ett batteri. Den laddade enheten låter dig titta på filmer utan en direkt strömkälla, till exempel på en lång resa eller under friluftsliv.

Enheten, liten i utseende, innehåller ett brett spektrum av funktioner, vars uppsättning beror på modellen . Dessutom kan DVD-spelaren ha en TV-tuner, som inte bara gör det möjligt att titta på filmer och serier från skivor, utan också titta på TV-kanaler var som helst. Och även dessa enheter är utrustade med kortplatser för minneskort, vilket sparar processen att titta på filmer från behovet av skivor: du kan spela upp videor från olika media.

Bild
Bild
Bild
Bild

En bärbar DVD -spelare med skärm är en idealisk lösning för dem som gillar att resa, koppla av i naturen, umgås med vänner i landet. Dess fördelar bekräftar bara detta.

Modellbetyg

Modellöversikt, inklusive den mest populära, hjälper till att bestämma valet av enhet.

Eplutus EP-1516T . Modellen presenteras i mellansegmentet: kostnaden kommer att vara cirka 7 tusen rubel. Enhetens lakoniska design är utformad för att inte distrahera betraktarens uppmärksamhet från skärmen, vilket är modellens främsta fördel. 16 -tums diagonala, ljusa, tydliga bilder - allt i ett bärbart portabelt format. Och också från fördelarna - högkvalitativt ljud och möjligheten att styra från fjärrkontrollen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbar DVD LS-130T . Kostnaden för denna modell överstiger inte 6 tusen rubel, men den är inte sämre i kvalitet än den föregående. En enkel, ergonomisk enhet med hög prestanda: ett toppmodernt ljudsystem och en högupplöst skärm. Modellen är särskilt relevant för dem som inte hade tänkt titta på film via hörlurar. Dessutom bör det noteras att skärmen kan vridas 180 grader. Kort sagt, LS-130T är den perfekta enheten med bästa valuta för pengarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

DVB-T2 16”LS-150T . Den hedervärda tredje platsen tas med rätta av DVB-T2 16”LS-150T-modellen. Denna spelare har bara en skillnad från de föregående - modellen laddas från en 12 V bilcigarettändare. Nackdelen med användarna är den höga uppvärmningsnivån under långvarig visning, men på det stora hela är modellen felfri. De viktigaste positiva egenskaperna kan betraktas som högkvalitativt ljud, utmärkt bild, snygg design.

Bild
Bild
Bild
Bild

En särskild plats i betyget tilldelas modellen Eplutus LS-780T , vilket är det mest budgetmässiga alternativet, men med utmärkta egenskaper. För ett litet pris - cirka 4 tusen rubel - kan du få en spelare med bra bildkvalitet. Modellen låter dig också spela upp filmer från en USB-enhet och är utrustad med en TV-tuner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalskriterier

För att välja den optimala enhetsmodellen bör du vara uppmärksam på ett antal kriterier. Efter att ha analyserat dem kommer det inte att vara svårt att göra ett val.

Skärmdiagonal och upplösning . Det viktigaste med en CD -spelare är dess skärm. Diagonal ska vara så bred som möjligt och upplösningens kvalitet bör vara högre. Minsta acceptabla skärmupplösning är 480 x 234 pixlar. Under dessa förhållanden blir det så roligt att titta på filmer som möjligt.

Bild
Bild

Uppspelningsformat som stöds . En spelare som bara kan spela ett eller två videoformat är kanske inte ditt bästa köp. Den bärbara spelaren kan känna igen följande format: DVD, CD, DivX, XviD, samt ljud (mp3 och andra) och grafik. Denna uppsättning format gör spelaren så mångsidig som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillgänglighet för TV och FM -tuner . Kriteriet för tillgängligheten av dessa tuners kan kallas valfritt. Behovet av dem är extremt individuellt: köparen behöver bara avgöra innan han köper om han behöver denna eller den funktionen. Naturligtvis kommer dess närvaro inte att vara överflödig, eftersom lagret av filmer och serier kan sluta när som helst, men tv- och radiosändningar kommer inte att göra det.

Bild
Bild

Möjlighet att ansluta till externa enheter . Kompakt uppspelning kan lätt bli stationär om den är ansluten till TV -apparater och högtalare. Denna funktion finns bara om de nödvändiga kabelanslutningarna är tillgängliga. En multifunktionell spelare med möjlighet att lyssna på musik kan ha en AUX -ingång, så att du kan spela musik även från en smartphone.

Bild
Bild

Försörjningssystem . Det finns tre huvudalternativ för att driva spelaren: från ett batteri, från en stationär elkälla och från en bilcigarettändare. Du måste välja rätt. Universella modeller kommer att betraktas som de som kombinerar möjligheterna till strömförsörjning autonomt från ett batteri och från en av de återstående två strömkällorna. När du väljer batteriström, var uppmärksam på dess kapacitet: ju större den är, desto längre kan spelaren arbeta utan att ladda.

Bild
Bild

Ytterligare funktioner . Tillverkare erbjuder olika funktioner. Inbyggt minne, Wi-Fi-anslutning-allt detta kommer bara att göra enheten ännu mer funktionell. Till exempel kommer en antireflexskärm och en roterande bildskärm att låta dig titta på filmer från olika vinklar, vilket gör visningen i ett stort företag så bekväm som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett ovillkorligt plus till den valda modellen är dess låga kostnad. Det är dock värt att välja modell från betrodda tillverkare med ett gott rykte.

Du bör akta dig för förfalskningar av välkända tekniska märken. Oavsett val är det viktigaste att köpet uppfyller köparens behov fullt ut.

Rekommenderad: