Lavalier -mikrofoner För Telefonen: En översikt över Modeller För Smarttelefonen Och IPhone, Den Bästa Trådlösa. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Lavalier -mikrofoner För Telefonen: En översikt över Modeller För Smarttelefonen Och IPhone, Den Bästa Trådlösa. Hur Väljer Man?

Video: Lavalier -mikrofoner För Telefonen: En översikt över Modeller För Smarttelefonen Och IPhone, Den Bästa Trådlösa. Hur Väljer Man?
Video: Best Wireless Mic for iPhone! (and Android) 2024, April
Lavalier -mikrofoner För Telefonen: En översikt över Modeller För Smarttelefonen Och IPhone, Den Bästa Trådlösa. Hur Väljer Man?
Lavalier -mikrofoner För Telefonen: En översikt över Modeller För Smarttelefonen Och IPhone, Den Bästa Trådlösa. Hur Väljer Man?
Anonim

Med moderna videoinspelningsenheter kan du skapa foton och videor med tydliga bilder, i hög kvalitet och även med professionella specialeffekter. Allt detta förstör problemen med ljudet. Vanligtvis fylls den av störningar, väsande andning, andning och andra helt främmande ljud. Lavalier -mikrofoner, även kallade lavalier -mikrofoner, kan lösa denna typ av problem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Lavalier -mikrofoner för din telefon är fästa på kläder; på grund av deras kompakthet är de nästan osynliga.

Det är den lilla storleken som är en av de främsta fördelarna med sådana strukturer.

Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar mikrofonernas omnidirektionalitet. På grund av denna funktion spelar enheten in lika väl nödvändiga och främmande ljud. Följaktligen kommer ljudet att höras tydligt tillsammans med rösten. De flesta "looparna" kan inte användas för inspelning av musik, eftersom deras frekvensområde är begränsat.

"Knapphål" finns i två versioner

  1. Trådlösa modeller kräver ingen anslutning till basen och fungerar perfekt över ett betydande avstånd. Deras funktion är bekväm och bekväm, eftersom frånvaron av ledningar ger rörelsefrihet och gester.
  2. Trådbundna enheter ansluten till enheten via en sladd. Deras användning är relevant i fall där användarens rörelse är minimal, och det är ingen idé att spendera pengar på trådlös teknik.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Lavalier -mikrofoner för smartphones och iPhones är ganska populära bland användare. De produceras i ett stort sortiment, bland vilka vi lyckades lyfta fram de bästa modellerna.

MXL MM-160 kan användas med iOS och Android smartphones och surfplattor. Denna modell har cirkulär riktning, jack av TRRS-typ och hörlursingång. Kompaktitet, utmärkta inspelningsmöjligheter och hög tillförlitlighet - allt detta fängslar användare. Kabellängden på nivån 1,83 meter gör att du kan skapa videoinspelningar. Tack vare möjligheten att ansluta hörlurar kan du övervaka signalen under inspelning.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • IPhone -ägare bör vara uppmärksamma på lavalier mikrofon Aputure A. lav … Med den här enheten kan du skapa inspelningar i studiokvalitet med bara en bärbar enhet till hands. Hörlurarna levereras i en specialbox, vilket är bekvämt för transport och förvaring. Paketet innehåller också en ljudförstärkare med inbyggt batteri. Det finns 3 3,5 mm -uttag för lavalier, iPhone och hörlurar. Tillverkaren glömde inte heller vindskydd.

Bild
Bild

Shure MOTIV MVL i många betyg är det i första hand. Denna enhet håller på att bli ett val av professionella inspelningspersonal.

Du behöver inte ens leta efter den bästa investeringen i en lavaliermikrofon.

Bild
Bild
  • Bland de trådlösa slingorna är den bästa modellen mikrofon ME 2-US från det tyska företaget Sennheiser … Hög kvalitet, rik utrustning och utmärkt tillförlitlighet gör den till en ledare bland konkurrenterna. Den enda nackdelen är den höga kostnaden, vars genomsnittliga nivå ligger inom 4, 5 tusen rubel. Men detta belopp motiveras av det höga resultatet, vilket kommer att märkas i jämförelse med andra mikrofoner. Område från 30 Hz till 20 kHz, hög mikrofonkänslighet, cirkulär riktning är bara de främsta fördelarna.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Det är inte lätt att välja en extern mikrofon av hög kvalitet som exakt matchar användarens behov. Våra råd hjälper dig i denna svåra uppgift.

  1. Trådens längd måste vara tillräcklig för bekväm drift. Medelvärdet ligger på 1,5 meter. Om trådens längd är flera meter måste satsen innehålla en speciell spole som du kan linda den återstående kabeln på.
  2. Mikrofonens storlek avgör inspelningens kvalitet. Här måste du fokusera på den typ av arbete som mikrofonen köps till.
  3. Lavalier -mikrofoner måste levereras med ett klipp och en vindruta.
  4. Kompatibilitet med en specifik gadget bör kontrolleras vid valet.
  5. Frekvensområdet måste väljas enligt de krav som mikrofonen måste uppfylla. Till exempel kan vissa modeller fånga ljud från 20 till 20 000 Hz, vilket bara är bra för inspelning av musik. Om du gör blogginlägg eller intervjuar är dessa möjligheter för stora. Enheten kommer att spela in många främmande ljud. För dessa ändamål är en modell med ett frekvensområde från 60 till 15000 Hz mer lämplig.
  6. Kardioidreglering är mer nödvändig för musiker, men vanliga bloggare och journalister kan också vara till nytta.
  7. SPL anger den maximala ljudtrycksnivå vid vilken inspelaren kommer att generera distorsion. En bra indikator är 120 dB.
  8. Förförstärkarens kraft återspeglar mikrofonens förmåga att förstärka ljudet som går in i smarttelefonen. I vissa modeller är det möjligt att inte bara öka inspelningsvolymen, utan också att minska den.
Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över lavaliermikrofoner.

Rekommenderad: