LG Tvättmaskin Smart Diagnostik: Hur Man Ansluter Till Smart Diagnosis -telefon Med Appen Och Hur Man Använder Den?

Innehållsförteckning:

Video: LG Tvättmaskin Smart Diagnostik: Hur Man Ansluter Till Smart Diagnosis -telefon Med Appen Och Hur Man Använder Den?

Video: LG Tvättmaskin Smart Diagnostik: Hur Man Ansluter Till Smart Diagnosis -telefon Med Appen Och Hur Man Använder Den?
Video: LG Smart ThinQ Washer How to Connect to your WIFI 2024, Maj
LG Tvättmaskin Smart Diagnostik: Hur Man Ansluter Till Smart Diagnosis -telefon Med Appen Och Hur Man Använder Den?
LG Tvättmaskin Smart Diagnostik: Hur Man Ansluter Till Smart Diagnosis -telefon Med Appen Och Hur Man Använder Den?
Anonim

LG bestämde sig för att ta hand om sina kunder och introducerade ett smart diagnostikalternativ. Varje ägare till en tvättmaskin kan kontrollera dess funktion med en smartphone eller mobiltelefon. Det bör noteras att inte alla modeller från tillverkaren stöder Smart Diagnosis än. Appen är ganska enkel att använda och fördelarna är uppenbara.

Bild
Bild

Särdrag

Programmet Smart Diagnosis har utvecklats specifikt för tvättmaskinen LG. Modeller som kan diagnostiseras på detta sätt är märkta med en särskild klistermärke. Med alternativet kan du fjärrkontrollera utrustningens prestanda utan att ringa guiden. Som ett resultat kan orsaken till störningen på ett tillförlitligt sätt fastställas.

Alternativ kan diagnostisera 85 fel av varierande komplexitet . Tack vare programmet behöver du inte leta efter ord länge för att korrekt beskriva problemets väsen för befälhavaren i telefonläget. Programmet kommer inte bara att berätta var problemet är, utan också ge rekommendationer om hur du åtgärdar det.

Om ett sammanbrott kräver professionellt ingripande kan befälhavaren ta alla nödvändiga verktyg och delar i förväg.

Bild
Bild

Diagnostik utförs med ljudmetod. Rummet ska vara fritt från främmande buller, vibrationer, hög akustik. Allt detta kan snedvrida data, och diagnosen kommer inte att passera på rätt nivå. Det visar sig att programmet i vissa fall inte kan ge det mest exakta svaret. Låt oss lista de viktigaste fördelarna med smart diagnostik.

  1. Brott kan upptäckas tidigt . Som ett resultat blir reparationen så billig och snabb som möjligt. Och det är också möjligt att helt förhindra att ett fel uppstår.
  2. Sådan diagnostik tillåter spendera inte pengar på att ringa befälhavaren och tid att kontakta servicecentret.
  3. Det händer det professionell service är avgörande . Tack vare smart diagnostik kan arbetsledaren förbereda sig i förväg för resan. Genom att veta orsaken till haveriet och dess svårighetsgrad kommer specialisten att kunna ta med sig allt han behöver för reparationer.
Bild
Bild

Smart diagnostik är en ganska ny utveckling, så den fungerar inte perfekt än. Endast moderna modeller har möjlighet att kontrollera prestanda på detta sätt.

Äldre tvättmaskiner kan inte undersökas med programmet. i alla fall smart diagnostik är användbart i fall där problemet är mindre . I de flesta fallen användaren kan omedelbart lösa det genom att följa råden och sedan använda tekniken som avsett.

Bild
Bild

Smarta diagnosmodeller

Nästan alla moderna LG -tvättmaskiner har stöd för Smart Diagnosis. Tekniken har många användbara funktioner som ger den mest bekväma användningen. För närvarande kan mer än 150 av företagets tvättmaskiner undersökas med hjälp av en smartphone. Tänk på de populära modellerna som gör att du kan använda smart diagnostik.

LG F1296ND4 . Den smala tvättmaskinen är perfekt för hemmabruk. Trumman klarar 6 kg tvätt. Det är möjligt att vrida ut saker med 1200 varv / min. Användare erbjuds 13 driftsätt. Elektronisk kontroll är intuitiv och enkel att använda. Tvättmaskinen är fristående, enkel att installera. Låg ljudnivå anses vara en stor fördel. Tekniken "6 rörelser av vård" har implementerats. Så, trumman kan roteras på olika sätt, vilket säkerställer hög kvalitet och skonsam borttagning av fläckar från olika typer av tyg.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG F-10B8ND . Smal direktdriven tvättmaskin. Trummans olika rotation är integrerad beroende på tygtyp och smutsintensitet. Utrustningen har en frontlastningstyp och är konstruerad för 6 kg. Det bör noteras att modellen fungerar ganska tyst. Tillverkaren erbjuder 13 tvättlägen, inklusive separata program för täcken och barnkläder. Det finns ett "Health Care" tvättalternativ som tar bort olika allergener från tyget. Saker vrids ut vid 1000 varv / min. Som ett resultat är kläderna något fuktiga och tygerna i tyget skadas inte.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG F-1096TD … En ganska rymlig tvättmaskin gör att du kan ladda upp till 8 kg tvätt. Tretton tvättlägen erbjuds, inklusive dagligen och snabbt. Tvättmaskinen är lämplig för en familj med ett barn, för barnkläder - ett separat program. Det finns ett extra läge som slätar ut små rynkor på kläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG F-12U2HBS … Tvättmaskin med direktkörning och ångfunktion. Kläder vrids ut vid max 1200 varv / min. Som ett resultat är kläderna praktiskt taget torra och kan strykas omedelbart. Trumman klarar 7 kg tvätt. Det finns 14 driftlägen, inklusive ett separat för mörka tyger. Dess särdrag ligger i att tvålfläckar från pulvret garanterat inte finns kvar på kläderna.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG F1089ND . Denna tvättmaskin är energieffektiv. Samtidigt kan du tvätta upp till 6 kg tvätt. I vänteläge förbrukar tekniken inte alls energi. Tvättmaskinen tillhör den smala kategorin, djupet är bara 46 cm. Många egenutvecklade tekniker är integrerade, inklusive EcoHybrid -torkfunktionen och TrueSteam -ånga. Det finns "6 rörelser av vård", som gör att du mest effektivt kan rengöra smuts av vilken intensitet som helst från olika tyger. Maskinen har 13 driftsätt.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG TW206W . Minimaskinen är utformad för daglig grund tvätt. Trumman är konstruerad för endast 2 kg. Hanteringen är intuitiv, berör. Tvättmaskinen har Wi-Fi-stöd. Enheten har 7 program, inklusive ett separat läge för tvätt av underkläder. Det är möjligt att använda laddade cykler. Modellen har låga ljud- och vibrationsnivåer.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG F2H5HS6W . Trumman är avsedd för 7 kg tvätt. Kläderna vrids ut vid max 1200 varv / min. Steam -tekniken har implementerats, som är aktiv under cyklerna "Baby Clothes", "Hypoallergenic", "Cotton + Steam". Som ett resultat är kläderna känsliga och mjuka. Totalt kan användarna använda 14 tvättlägen, bland dem är tysta och dagliga. Du kan också använda ditt eget program.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna LG -tvättmaskiner har många användbara funktioner som hjälper dig att rengöra din tvätt mer effektivt. Innovation och teknik kräver ständig övervakning. Med tanke på detta är framväxten av smart diagnostik mycket användbar. Även om systemet misslyckas kan du ta reda på orsaken själv.

Hur ansluter jag?

Applikationen för smart diagnostik är installerad på en smartphone och fungerar på ett bra sätt. För att kontrollera funktionaliteten är det tillräckligt att ha tillgång till telefonen och tvättmaskinen samtidigt. Anslutningen görs så här:

  1. ange modell och kod för utrustningen i programmet;
  2. det är nödvändigt att ta bort eller installera låset på tvättmaskinen - allt beror på modellen;
  3. ta med gadgeten till Smart -ikonen, som ligger på tvättmaskinens kropp;
  4. klicka på den angivna knappen.
Bild
Bild

Hur man använder?

Självdiagnos är ganska enkel. Det finns två sätt att styra processen:

  • använda en enkel mobiltelefon;
  • via LG Laundry & DW -appen på din smartphone.

I det första fallet bör du kontakta supportcentret, kontakta en specialist … Operatören kommer att uppmana en uppsättning nummer att ringas upp på kontrollpanelen. Telefonen ska föras av mikrofonen till ikonen Smart diagnos på tvättmaskinens kropp. Vid diagnostik måste teknikern vara upplåst och ansluten till strömförsörjningen. Du kan inte trycka på några andra tangenter än de som dikteras av kontaktcenteragenten.

Detta slutför användarens deltagande i diagnostik. Tvättmaskinen piper. Specialisten kommer att behandla de mottagna uppgifterna och berätta vad problemet är. Det är vidare nödvändigt agera enligt rekommendationerna för att lösa problemet, eller vänta på att tekniken ska reparera.

Bild
Bild

Att styra diagnostik via en smartphone är mer intressant. LG Laundry & DW -programmet laddas ner och installeras på en gadget med ett Android- eller IOS -operativsystem . Menyn är helt på ryska, så det är ganska lätt att räkna ut det. Efter anslutning måste du följa anvisningarna. Själva programmet gör diagnostik, processkontroll krävs inte.

I processen för smart diagnos kan du inte styra tvättlägena, tryck på knapparna . Självdiagnos tar mindre än 1 minut. Programmet kommer att ge ett resultat, visa essensen av problemet. Programmet ger rekommendationer som gör att du kan återställa din prestanda. Det ska noteras att råd kommer i ett meddelande.

Rekommenderad: