Electric BBQ Redmond: Elektrisk BBQ För Kött Och Grönsaker, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Electric BBQ Redmond: Elektrisk BBQ För Kött Och Grönsaker, Recensioner

Video: Electric BBQ Redmond: Elektrisk BBQ För Kött Och Grönsaker, Recensioner
Video: ✅Electric Grill: Best Electric Grill (Buying Guide) 2024, Maj
Electric BBQ Redmond: Elektrisk BBQ För Kött Och Grönsaker, Recensioner
Electric BBQ Redmond: Elektrisk BBQ För Kött Och Grönsaker, Recensioner
Anonim

Varm saftig och aromatisk grill hemma är en verklighet. Med den senaste progressiva tekniken som alltmer tar över köksapparaterna är det definitivt en verklighet. En elektrisk grill är en ganska lättanvänd enhet, som samtidigt ger många smakintryck för sina användare. I betygsättningen av tillverkare av dessa köksapparater har Redmond -företaget en ledande position. Shashlikmakarna som produceras av henne kommer att diskuteras vidare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Funktionsprincip

BBQ -grillen består av flera huvuddelar:

  • pall med spett;
  • ett värmeelement beläget i mitten av en stor cylinder;
  • värmereflekterande lock.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns en droppbricka längst ner på varje spett. Spett med kött, placerade vertikalt, roterar automatiskt runt sin axel, vilket bestämmer kebabens enhetliga tillagning.

Fördelarna med att laga mat på en elektrisk grill:

  • produkter tillagade i en grill grillas snabbt;
  • bra pris för denna enhet;
  • möjligheten att ställa enheten på bordet i lägenheten och njuta av en grill, oavsett väderförhållanden;
  • enhetlig stekning av kött;
  • användarsäkerhet hemma (gummerade bekväma handtag på spett, stäng av enheten om den faller);
  • den elektriska grillen är lätt att demontera och tvätta.
Bild
Bild
Bild
Bild

Elektriska BBQ -grillar Redmond

Idag erbjuder tillverkaren av köksredskap Redmond ett urval av två modeller av hemmagrillmaskiner, som kombinerar en ganska enkel funktionalitet: de har inte en timer och automatisk avstängning, men har samtidigt en trevlig kostnad och kvalitet. Materialet som spettarna är tillverkade av är specialiserat rostfritt stål av livsmedelskvalitet, vilket gör dem lätta att sköta. Höljet och kopparna för uppsamling av den flytande saften är gjorda av aluminium. Det är nödvändigt att ta hänsyn till detta materials speciella egenskaper, eftersom aluminium inte kan tvättas i diskmaskin, nedsänkas i vatten och tvättas under rinnande vatten . För rengöring av elektriska grillgaller rekommenderas att använda en mjuk trasa eller svamp- och tvålösning utan frätande kemiska komponenter.

Bild
Bild
Bild
Bild

I genomsnitt kan 1 kg kött tillagas i en start av den elektriska grillen.

REDMOND RBQ-0251

Uppsättningen för denna elektriska BBQ -grill består av 5 spett och 5 droppbrickor, som är avtagbara. Spettets rotationsfrekvens är 2 rpm. Skydd mot elektrisk stöt - klass II, vilket innebär att du inte kan använda enheten vid en relativ luftfuktighet på mer än 85%, kontakten har ingen jordkontakt. Effekt - 1000 W. Värmaren är en infraröd emitter av kvartsrör. Denna modell har 1 års garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

REDMOND RBQ-0252

Setet med denna enhet innehåller 6 spett (1 extra) och 5 avtagbara koppar. Rotationshastigheten är densamma som den första modellen - 2 varv per minut. Klass I elektrisk stötskydd. Detta innebär att (i närvaro av jordning i uttaget) villkoren för användning av denna enhet inte är begränsade. I avsaknad av jordning är drift i rum utan ökad elektrisk fara tillåten. Värmeelementet i denna modell är ett värmeelement (rörvärmare i rostfritt stål). Enhetens effekt är 900 W. Denna enhet har 2 års garanti. Till skillnad från den tidigare modellen är RBQ-0252-E utrustad med ett automatiskt fall-system.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användartips

För att förbereda en shish kebab, skär köttet i små bitar för att undvika att köttet kommer i kontakt med värmeelementet. Tack vare den fina skivan kommer den flytande saften att förbli i brickorna. För att lägga till doften av grillen till köttet kan du spetta mellan köttbitar med doftande flis eller använda flytande rök innan du stränger. Baserat på recensionerna rullar bitarna ibland ner från spetten på grund av det vertikala arrangemanget. Därför kan du använda denna idé: lägg bitar potatis eller lök på en spett mellan köttbitarna. De kommer att hålla kebab och samtidigt bli en utmärkt garnering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Således är Redmond elektriska grillar utmärkta enheter för dem som gillar att njuta av varm grill när som helst på året, oavsett naturliga förhållanden. Shashlikmakaren kommer att bli din favoritapparat, tack vare vilken du kan förkroppsliga hela familjens gastronomiska önskningar.

Rekommenderad: