Europeiska Arbetskläder: Importerade Finska Och Tyska, Skandinaviska Arbetskvalitetskläder Från Andra Europeiska Länder

Innehållsförteckning:

Video: Europeiska Arbetskläder: Importerade Finska Och Tyska, Skandinaviska Arbetskvalitetskläder Från Andra Europeiska Länder

Video: Europeiska Arbetskläder: Importerade Finska Och Tyska, Skandinaviska Arbetskvalitetskläder Från Andra Europeiska Länder
Video: Finland: Migrants and money (part 1) 2024, April
Europeiska Arbetskläder: Importerade Finska Och Tyska, Skandinaviska Arbetskvalitetskläder Från Andra Europeiska Länder
Europeiska Arbetskläder: Importerade Finska Och Tyska, Skandinaviska Arbetskvalitetskläder Från Andra Europeiska Länder
Anonim

Tvister om vilket som är bättre - inhemska eller utländska produkter kommer inte att gå ut på länge. Men det är ingen idé att ägna sig åt sådana abstrakta resonemang. Det är mycket mer användbart att göra en översikt över europeiska arbetskläder, dess huvudalternativ, egenskaper och nyanser.

Särdrag

Importerade (europeiska) overaller förtjänar definitivt uppmärksamhet från konsumenterna. Den produceras i en mängd olika länder - men överallt uppfyller den de högsta kraven. Europeiska arbetskläder är bekväma att bära, enkla att använda . Det är relativt lätt och hygieniskt ofarligt.

När det gäller hållbarhet är arbetskläder från Europa det bästa valet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En av de viktigaste innovationerna i denna produkt är användningen av elastomultiester . Detta tyg kännetecknas av imponerande elasticitet (vilket åtminstone framgår av namnet). Även efter att ha sträckt sig 1,5 gånger kommer kläderna att återgå till sin ursprungliga position. Fukt avlägsnas snabbt utåt, vilket förbättrar termoregleringen. Och när det gäller design är produkterna från europeiska länder mycket bra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära tillverkare

Levererar högkvalitativa arbetskläder i cirka 40 år Franska företaget Delta Plus … Dess produkter riktar sig till byggnadsarbetare, industriarbetare och representanter för några andra yrken. Sortimentet lyser inte med en mängd olika modeller. De femtio tillgängliga alternativen täcker dock nästan alla kundbehov. Det är också värt att notera att Delta Plus producerar utmärkta kepsar, shorts och byxor, vilket inte många företag gör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan leverantör av yrkeskläder från Europa - Svenska företaget Snickers Workwear … Hennes produkter är alltid vackra och bekväma. Stilmässigt lyckades de svenska utvecklarna lösa ett problem som många ansåg vara ouppnåeligt. Du kan köpa klassiska skjortor som levereras under detta märke som kommer att påverka produktionen.

Det är också värt att notera den tydliga och bekväma sorteringen efter arbetsklädernas individuella egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa märke är Fristads, också från Sverige . Denna tillverkare har ett avancerat testprogram för sina produkter. Fristads har tillverkat arbetskläder sedan 1929. Företagets katalog innehåller över 1000 olika alternativ. Var och en av dem kan ha en mängd olika färger. Kostnaden för Fristads produkter är hög, men varje rubel investeras av en anledning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Signaloveraller från Finland kommer att glädja även sofistikerade timmerhuggare. Vi pratar främst om produkter från Dimex . Dess sortiment innehåller lösningar för särskilt svåra driftförhållanden med brand och universellt skydd. Signalkläder från Dimex ser också snygga ut, vilket också ger trovärdighet till det. Det finns också alternativ som är avsedda för hela säsongen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Overaller från Tyskland kan också betraktas som ett bra alternativ. tillverkad av Kubler … Märkets klassiska blå arbetsdräkt är pålitlig. Kublers produkter har gett arbetstagarnas säkerhet på olika platser i över 60 år. Men många litar mycket mer på Helly Hansen Workwear -produkter. Denna overall från Norge har producerats sedan 1877 och har under den senaste tiden redan blivit en av världsledarna inom denna bransch.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Helly Hansen Workwear produkter den verifierade skandinaviska designen känns. Alla detaljer, även de minsta, är mycket noggrant utarbetade. Företaget förklarar att officiella leveranser för enskilda beställningar till Ryssland är möjliga på 4-5 dagar. En av nyheterna är stormtrupperna STORM Collection, som inte är tillverkade med ftalater. Denna lösning låter dig samtidigt rädda miljön och behålla torrhet i kroppen, även vid de mest intensiva nederbörden.

Bild
Bild

Men det finns också arbetsklädartillverkare i världsklass i Polen. En av dem - Akut företag levererar produkter för de mest komplexa industri- och byggprojekten. Alla Urgent -produkter är mångsidiga. Olika designlösningar och originalstilar har utarbetats för varje modell. Anställda på verktyg, räddningstjänster i olika profiler bär också gärna brådskande overall.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Naturligtvis säger alla tillverkare att deras produkter är av hög kvalitet och ganska bekväma, men sådana uttalanden måste noggrant kontrolleras. Och det handlar inte bara om att lära känna recensioner på oberoende sajter (vilket också är viktigt). Redan från början är det värt att avgöra om ett visst arbetskläder helt enkelt ska ge komfort, eller om det är utformat för att garantera skydd mot negativa faktorer. Vanliga arbetskläder bärs av:

  • kockar;
  • säkerhetsansvariga;
  • servitörer;
  • Butikssäljare;
  • administratörer;
  • promotorer;
  • personal vid incheckningsdiskarna;
  • konsulter;
  • avsändare;
  • yngre medicinsk personal.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förgrunden i detta fall är bekvämlighet och efterlevnad av hygienkrav. Den minsta rörelsebegränsningen är oacceptabel. Skyddskläder hjälper dig att skydda dig från effekterna av eld och heta föremål, frätande ämnen, farliga mikroorganismer, gifter av olika ursprung.

Sådana kit behövs:

  • brandman;
  • byggare;
  • utför svetsarbete;
  • anställda inom metall- och smältindustrin;
  • oljemän;
  • elektriker;
  • laboratoriepersonal.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Oavsett graden av skydd spelar klädstorlekar en mycket viktig roll. Vanligtvis används specifika tillsatser vid bestämning av dem, vilket gör det möjligt att ta hänsyn till förändringen i verklig storlek under vissa förhållanden. De syr uniformer och specialdräkter enligt enhetliga storlekar, där alla nödvändiga ändringar redan har beaktats så fullständigt som möjligt . Du måste också vara uppmärksam på färgerna. Tillsammans med signalfunktionen (meddelande om att någon befinner sig i riskzonen) hjälper färgning av overallen till att skilja mellan personalen inom en viss specialisering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Finska arbetskläder Dimex är särskilt lämpliga för dig som uppskattar produkter från mysiga familjeföretag . Det finns två riktningar samtidigt: några av modellerna är utformade för att följa traditioner, och den andra delen - till originaldesign och spetsteknik.

Bild
Bild

Det är inte nödvändigt att köpa exakt de skandinaviska satserna. Moderna tyska arbetskläder har också ett eget original "ansikte". Detta är exakt vad Engelbert Strauss kapsellinje av arbetsform, inspirerad av den populära Metallica -gruppen, är.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Specialister uppskattar också överallen för sådana företag:

  • Finska SWG;
  • Tjeckiska Cerva;
  • Danska Engel;
  • Engelska Portwest;
  • Österrikiska KONSTANT ARBEITSSCHUTZ GMBH;
  • Italienska Il Copione och Gruppo Romano SAS;
  • Spanska Velilla.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vård och underhåll

Systematisk vård är en viktig förutsättning för full användning av alla märken av arbetskläder, från enkla till tillverkade med hjälp av avancerad teknik. Industriell tvätt är utbredd (rengöring i speciella tvättmaskiner med noggrant utvalda tvättmedel) . Om vanlig tvätt inte hjälper, måste du tillgripa kemtvätt. I sällsynta fall används vattenrening. Men vanlig tvätt i en hushållstvättmaskin klarar definitivt inte det mesta av smutsen på overallerna.

Bild
Bild

Innan du tvättar måste du i alla fall ta hänsyn till de begränsningar som klädtillverkaren ställer . För att göra detta, studera noggrant alla etiketter och etiketter som finns på den. Hela tiden, medan overallerna inte används, måste de vara i en speciell garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om arbetsformen är sönder, smutsig, bränd kan den inte användas. Nära rörliga mekanismer och deras separata delar är det nödvändigt att fästa och stoppa uniformen så att den inte kan fångas.

När du får overallerna till hands måste förklaringar ges om hur du använder den korrekt. Lagringstiden räknas alltid som driftstid . Det är förbjudet att använda uniformen på platser och förhållanden som den inte är avsedd för. I organisationen måste det säkert finnas personer som övervakar säkerheten och användbarheten hos overaller. Borttagning av uniformen utanför företagets territorium utan behov av arbete är endast tillåtet med särskilt tillstånd från ledningen.

Rekommenderad: