Overalls "Sirius": Välj En Vinterarbetsjacka Eller Andra Kläder Från Företaget, En Recension Av "Sirius-Favorite-Lux" Och Andra Overall

Innehållsförteckning:

Video: Overalls "Sirius": Välj En Vinterarbetsjacka Eller Andra Kläder Från Företaget, En Recension Av "Sirius-Favorite-Lux" Och Andra Overall

Video: Overalls
Video: The Marauder's Map | Harry Potter and the Prisoner of Azkaban 2024, Maj
Overalls "Sirius": Välj En Vinterarbetsjacka Eller Andra Kläder Från Företaget, En Recension Av "Sirius-Favorite-Lux" Och Andra Overall
Overalls "Sirius": Välj En Vinterarbetsjacka Eller Andra Kläder Från Företaget, En Recension Av "Sirius-Favorite-Lux" Och Andra Overall
Anonim

För att den anställde ska trivas på arbetsplatsen tillhandahålls speciella kläder. För vissa yrken har kläder särdrag, olika skräddarsy, utrustning och material. Bland de företag som sysslar med produktion och försäljning av denna typ av produkter kan man särskilja den inhemska tillverkaren "Sirius".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Sirius LLC startade sin produktion redan 1996. För hela arbetets tid har företaget förvärvat stor kunskap när det gäller att skapa arbetskläder. Företaget förser stora fabriker och företag med sina varor, det har alltid alla nödvändiga produkter på lager, för detta har det ett eget stort lager . Produkterna utmärks av utmärkt kvalitet, varje typ av kläder har sin egen logotyp, som skiljer den från liknande produkter från andra tillverkare.

Idag är företaget ett av de fem bästa företagen i landet inom denna bransch.

Bild
Bild

Räckvidd

Vinterdräkt "Sirius-Favorit "består av en jacka och halvoveraller. Tillverkad i blandat tyg med vadderad polyesterisolering. Den beskurna vinterjackan har en justerbar, avtagbar huva. Kardborreband med fickor finns på bröstet. Jackan är fäst i mitten med en dragkedja, som är pålitligt skyddad från vinden av en isolerad stång. I sin tur är fästet fäst med kardborreband, som är utrustade med citronfärgade reflekterande element. Kragen på jackan är tillverkad av fuskpäls. I midjeområdet finns inskurna inre fickor. Armbågarna är försedda med tjocka dynor. Jackan sitter tätt runt midjan tack vare resåren. Halvoverallen sitter fast i mitten med ett lås. Det finns två påsydda fickor överst, och det finns också inskurna fickor nära höfterna. På knäna finns täta svarta dynor. Halvövergängets längd justeras med axelremmar. Fodret är sytt i 100% polyester. Jackan är isolerad i 3 lager och halvoverallen i 2 lager. Dräkten har en fuktavvisande impregnering. Tillverkad i grått med svart kant.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kostym "Favorit-Lux " består av en jacka och byxor i en mörkgrå nyans. Designad för att bäras under sommarsäsongen. Jackan har ett jämnt snitt på bröstet och är utrustad med fickor som fästs med kardborre. Det finns också två innerfickor i midjan. Kardborrfäste vid ärmsluten på ärmarna. Det finns röda inslag i jackan. Byxorna är raka och utrustade med stora påsydda fickor. Knäna har täta skär. Dräkten är tillverkad av ett blandat material, som består av 35% bomull och 65% polyester.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Herrdräkt "Titan " blå nyans består av byxor och en kort, jämn jacka, som är utrustad med en avtagbar huva. Dess volym justeras med en spets. Jackan är fäst i mitten med ett hänglås och har en yttre skyddsremsa med knappar. Det finns en nedfällbar krage i nackområdet. I bröstområdet finns 2 påsydda fickor, fästa med en knapp, en ficka har ett inre fack med ett lås. Skyddsremsan och kragen är dekorerade med gult tejp. Jackans botten sitter tätt runt midjan tack vare det elastiska bältet. Det finns också 2 stora påsydda fickor i jackans midja, som fästs med knappar. Byxor med normal passform fästs med lås och knappar. På sidorna av höfterna finns sydda fickor med knappar. Dräkten är designad för sommararbete. Tillverkad i ett blandat tyg med fuktavvisande egenskaper. Storlekslinjen börjar med storlek 88 och slutar med storlek 124.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kläder för säkerhetsenheter är utformad för bekvämlighet och komfort på arbetsplatsen, och det bör också skilja anställda i strukturer från vanliga människor. "Typhoon" -dräkten är tillverkad i en skyddande version, består av en långsträckt jacka och byxor. Den platta jackan är utrustad med en osynlig dragkedja och knappar. Det finns en nedfällbar krage i nackområdet och axelremmar på axlarna. På bröstet finns 2 fickor med kardborreband. Det finns två inskurna, insydda fickor i midjan. Manschetterna fäster ärmarna och justerar volymen med knappar. En liten ficka med knapp sys på vänster ärm i axelområdet. Volymen på jackans nedre del i midjan justeras med ett brett elastiskt bälte. Byxorna i den vanliga designen har en central infästning med ett fästelement, ett påsytt bälte, på sidorna bundna med en fläta. Bältet fästs med 2 knappar och har 5 breda öglor. Ovanför knäna finns två påsydda fickor med knappar. Det finns också 2 insydda fickor i höftområdet. På baksidan finns 2 fickor med knappar. Det finns snäva knäskydd i knäområdet. Setet innehåller en keps med ett visir, vars volym är justerbar med kardborreband i bakhuvudet. Dräkten bärs under sommarsäsongen. Sytt i tyg som har en fuktavvisande impregnering.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För anställda på vägar och järnvägar Förutom yrken som behöver ökad säkerhet finns särskilda signalkit. "Signal" -dräkten består av en jacka och orangefärgade halvoveraller. Den raka jackan fästs i mitten med knappar. Det finns en stand-up krage i nackområdet och ett kardborreband på vänster bröst. Det finns också två inskurna fickor i höftområdet. Satta långa ärmar, fästa med tryckknappar. Jackan har reflekterande ränder på bröstet och armbågarna. Halvoverallen överst har en stor påsydd ficka som fästs med kardborreband. Det finns två insydda fickor i höftområdet. Halvoverallens längd justeras med hjälp av remmarna. Det finns reflekterande ränder under knäna. Dräkten är designad för sommararbete, gjord av ett blandat tyg med vattenavvisande egenskaper. Uppfyller helt GOST. Utformad för att skydda mot smuts och nötning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För älskare av fiske och jakt en speciell typ av kläder tillhandahålls som skyddar mot blött väder och vind. "Sirius-Alligator" -dräkten består av byxor och en jacka i pytonfärger. Jackan har ett vanligt snitt med en sydd huva och en upprätt krage. Huvens volym justeras med en dragsko med ett lås. Jackan i mitten är fäst med ett metalllås som är pålitligt skyddat av en remsa på knapparna. Jackan har många fickor som sitter på bröstet, vänster ärm samt i midjan och är fästa med knappar. Långa inställda ärmar har stora armbågsskydd, manschetterna fästs med kardborreband. Bredden på jackans botten justeras med en hattelastik och en hållare. Byxor med jämn skräddning fästs med ett lås och knappar, har ett sytt åtdraget bälte och elastiska insatser. Det finns 2 insydda blixtlåsfickor upptill och 2 påsydda sidfickor ovanför och under knäet. Knäna sys med tjocka överlägg. Byxans nedre del dras ihop med ett elastiskt band. Dräkten är tillverkad i blandat tyg med vattenavvisande impregnering, avsedd för sommarsäsongen. Storlekarna sträcker sig från 96 till 124 storlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Herrdräkt "Ambulance " består av en blåblå jacka och halvoveraller. Den raka jackan är utrustad med en avtagbar huva vars volym är justerbar med dragsko och har fästelement. På jackans sidor finns två inskurna innerfickor. På hyllorna finns två påsydda fickor, som fästs med kardborre. De långa ärmarna är avtagbara, dragkedja. I mitten fästs jackan med ett lås och skyddas pålitligt av en vadderad, isolerad skyddsklaff. Reflekterande ränder på ärmarna och på bröstet. Ett rakt snitt semi-overaller fästs i mitten med ett lås. Det finns två lappfickor upptill som stängs med kardborre. Det finns också två lappfickor på sidan. Det finns två reflekterande ränder under knäet. Jumpsuitens längd justeras till höjden med hjälp av remmar. Dräkten är tillverkad av ett blandat tyg, som är 77% polyester och 23% bomullsfibrer. Fodret är tillverkat av 100% polyestertyg. Isoleringen har en vadderad polyesterbas. Dräkten är utformad för att skydda mot smuts, nötning och vatten för de andra och tredje klimatzonerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kockdräkt är inte bara arbetskläder, utan också anläggningens ansikte. Damdräkt "Valencia" består av en jacka och vita byxor. Designad för sommarsäsongen och gjord av grov calico. Jackan har ett enhetligt snitt med en nedfällbar krage. Långa ärmar har elastiska manschetter. I mitten fästs jackan med dolda knappar. Det finns små snitt på sidorna som underlättar rörelsefriheten. Smidiga byxor har ett sytt bälte och dras åt på platser med ett elastiskt band. På framsidan, på höger sida, finns en dold kardborreficka. Dräkten för livsmedelsindustrin överensstämmer med alla standarder och GOST. Inbyggda fickor och dolda fästelement garanterar 100% hygienisk säkerhet. Dräkten kan väljas för kvinnor med en höjd av 158 till 176 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer arbetskläder är det först och främst nödvändigt att bestämma vilken bransch och säsong det är avsett för. Om denna klädsel är utformad för att skydda mot bekämpningsmedel och skadliga ämnen måste den strikt följa GOST, den måste ha en särskild märkning . Det måste vara säkert, skydda arbetstagaren från kontakt med farliga ämnen.

Overaller för varje säsong måste först och främst vara bekväma, strikt motsvara storleken och ha låg vikt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hållbarhet och enkel vård är mycket viktiga kriterier, eftersom kläderna utfärdas under lång tid . Den ska vara tillverkad av särskilt hållbara material som inte utsätts för veckning och som också har en vattenavvisande impregnering. När det gäller vinterkläder måste de ha speciella luftreglerande fickor eller insatser som utesluter förekomsten av "växthuseffekten". Kläder bör skräddarsys så att det inte finns onödiga detaljer som skulle kunna störa en person under hans arbete.

Bild
Bild

Vinterkläder måste väljas enligt klimatförhållanden, motsvarande en av de fem klimatzonerna . Sömmarna på vinteroveraller måste limas med en speciell tejp för att förhindra att fukt tränger in, beslagen måste vara tydligt stängda och öppna och måste vara hållbara och pålitliga. Overaller måste uppfylla huvudfunktionen - att skydda medarbetaren från negativa påverkan och strikt följa alla standarder och GOST. Endast genom att följa alla dessa parametrar kan du välja rätt kläder för jobbet.

Rekommenderad: