Ursus Overall: För Fiske, Turism Och Andra Områden Från Företaget. Funktioner Av Kläder Och Urval

Innehållsförteckning:

Video: Ursus Overall: För Fiske, Turism Och Andra Områden Från Företaget. Funktioner Av Kläder Och Urval

Video: Ursus Overall: För Fiske, Turism Och Andra Områden Från Företaget. Funktioner Av Kläder Och Urval
Video: Tyréns webbinarium om miljöbyggnad och miljöinventering 2024, Maj
Ursus Overall: För Fiske, Turism Och Andra Områden Från Företaget. Funktioner Av Kläder Och Urval
Ursus Overall: För Fiske, Turism Och Andra Områden Från Företaget. Funktioner Av Kläder Och Urval
Anonim

För de flesta yrken är det nödvändigt att skapa gynnsamma arbetsförhållanden. Deras tillhandahållande kräver rätt anställd utrustning, som skyddar honom från hot mot hans hälsa eller till och med liv. Idag kommer vi att överväga urvalet av Ursus -arbetskläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Bland funktionerna i Ursus arbetskläder finns det ett antal positiva egenskaper

  • Ökändhet … Produkterna från denna tillverkare är populära i Ryssland, på grund av vilken en hög nivå av kundåterkoppling är möjlig. Med sin hjälp tar företaget hänsyn till sina kunders åsikt, vilket gör det möjligt att göra kläder bekvämare och av hög kvalitet.
  • Flexibel prispolicy … Denna artikel är mycket användbar för stora köpare. De flesta klädmodeller kan köpas i bulk, vilket är fördelaktigt för både tillverkaren och konsumenten.
  • Utveckling . Företaget är öppet för aktivt samarbete och försöker distribuera sina produkter så aktivt som möjligt, samtidigt som sortimentets kvalitet och kvantitet ökar.
  • Informativitet . När du köper en produkt får du information om hur du använder dina kläder korrekt så att de tjänar dig så länge som möjligt.
  • En upplevelse . Ursus levererar varor till ett stort antal stora ryska företag, tack vare vilket tillverkaren har lång erfarenhet av att skräddarsy specialkläder för olika typer av industrier.
  • Ett stort sortiment . Du kan köpa Ursus -kläder för både arbets- och hushållsbehov.

Det ska sägas att vissa modeller kommer i olika färger, vilket mestadels gäller kamouflagekopior.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Ursus enorma urval av arbetskläder kan kategoriseras baserat på säsongsmässighet och funktionalitet.

Sommar

Rolf -kostymen är en bekväm arbetsdräkt som är lämplig för användning i en mängd olika branscher . Jackan är utrustad med dragkedja och kardborreband. Ärmens framsida har reflekterande rör och justerbara manschetter så att du kan arbeta med en mängd olika verktyg. Stora överfickor medföljer. Förstärkta fickor på armbågarna, bröstet och botten.

Jumpsuiten är en struktur som är utrustad med en central dragkedja. Det finns fickor på framsidan och baksidan, på baksidan finns en fast dragsko som du kan justera jumpsuitens bredd med. Det finns sysade axelremmar, en reflekterande remsa appliceras under knäet. Det är värt att säga det denna kostym finns i olika färgkombinationer. Polyester och bomullstyg.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kostym "Gorka 3" är en rymlig och bekväm modell avsedd för fiske, jakt och andra utomhusaktiviteter . Jackan ger skydd mot vinden. Det är värt att nämna ett stort antal fickor på bröstet, botten, insidan och på ärmarna. De flesta har knapphålsflikar. I armbågsområdet finns fästdynor och ärmarnas botten sträcks tack vare det täta elastiska bandet. Det är möjligt att ta bort och sätta på en dubbel huva. Det finns dragsko i midjan.

Byxor med knappar och öglor. Lös passform . Det finns två fickor framtill, upptill, på sidan och bak, som är utrustade med klaffar. För att stärka byxans struktur och skydda mot snabbt slitage finns extra starka dynor vid böjpunkterna. En av fördelarna med dessa byxor är närvaron av en dammtät kalikokjol. Midjedelen, liksom den nedre, har ett justerbart elastiskt band. Det finns ett speciellt snitt i knäområdet, tack vare vilket byxorna skyddas från att dra.

Dräkten är tillverkad av 100% bomull med vattenavvisande impregnering.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Demisäsong

"Troika" -dräkten består av 3 delar, för var och en av dem kommer vi att göra en kort översikt. Fördelen med jackan är närvaron av en stand-up krage . För små saker finns det stora fickor på bröstet som stängs med kardborre. Varm huva med meshfoder. Bottenfickorna är utrustade med kardborre- och dragkedjestängning. Med hjälp av en sladd kan du ändra volymen på jackans nedre del; det finns en ficka på insidan av jackan för att bära olika dokument. För enkelhets skull finns det stickade muddar längst ner på ärmarna.

Den isolerade västen skiljer sig inte mycket från jackan, antalet fickor och deras funktionalitet är desamma. Byxorna är utrustade med ett speciellt bälte med bälteshällor och sys med ett nät inifrån. För knäna finns ett skydd i form av ett tätt tyg, som förhindrar snabba byxor och skyddar mot överdriven stretchning av materialet. Sidfickor med tryckknappar. Dräkten är gjord av alovatyg, vars grund är polyester.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kamouflage fleecedräkt "Panda" är delvis gjord av regnrockstyg … Den raka jackan är dragkedja. Det finns en förstärkt ficka längst ner. Baksidan sys längs mittsömmen med ett ok. Enfalshylsan är utrustad med ett gummiband i botten och förstärkt med en kraftig kudde på armbågen för att undvika sträckning eller skav av materialet. Kragens övre kant är säkert fixerad tack vare dragsko.

Det finns fickor i byxans sidosömmar. Övre snitt med ett bälte i ett stycke, i vilket tejpen sätts in för att passa passformen på bäraren. Knäskydden är förstärkta med slitstarkt tyg för att skydda de mest utsatta områdena.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vinter

Modell "Vector-Ultra" är en isolerad multifunktionell kostym … En vadderad jacka med dragkedja och en placket som stängs med en dold kontakttejp. Reflekterande rör och tejp på ärmarna. Huvan är isolerad med fleece och är justerbar i höjd med ett band och dragsko som sitter på framsidan. Fodret är tillverkat av polyester, i bröstområdet finns ett överlägg av tätt tyg för att förhindra skavning av materialet.

I botten av ärmarna finns det armband som skyddar mot vinden. Det finns ett elastiskt band och dragsko längs midjelinjen, med hjälp av vilken du kan justera jackan längs sidosömmarna. På bröstet finns stora fickor med dold tejp. Halvoveraller i rak typ är utrustade med dragkedja, det finns fickor i höftområdet. Baksidan är utrustad med dragsko och elastiskt band, reflekterande tejp appliceras längs knälinjen. För att få en snygg passform till kroppen finns remmar med två spännen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den första delen av Zimnik -kostymen representeras av en lång jacka, vars fästelement består av en dragkedja och en flik som förhindrar vindinträde. En viktig del är huven, som är fullt justerbar och avtagbar . Stand-up krage skyddar nacken mot vind och kall luft. Justering i midjan är möjlig tack vare närvaron av en dragsko, på sidan och på bröstet finns dubbla fickor med flikar. Hållbara tygkuddar finns på armbågarna för att skydda mot skav. Alla fickor är fodrade med fleece, nedre delen av ärmarna med armband, samt reflekterande ränder som appliceras på framsidan.

För långa, isolerade byxor finns det remmar som du kan anpassa kläderna efter din längd på. Du kan fästa den isolerade ryggen. Det finns isolerade fickor på sidan, reflekterande ränder sys i byxans nedre del. Dräkten är tillverkad av 70% polyester och 30% bomull.

Det bör sägas att denna klädsel är specialiserad för arbete vid låga temperaturer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den isolerade ångdräkten är lämplig för allt arbete under svåra temperaturförhållanden . Beskuren jacka med dragkedja, som stängs av två klaffar. Kropp, ärmar och huva är gjorda av slitstarkt, lätt tyg och har reflekterande ränder. Det finns en ficka med dragkedja på höger sida av bröstet. För att säkerställa komfort sys isoleringen under det yttre lagret; för enkelhets skull finns det ärmar med manschetter som är lätt justerbara.

Jackans botten har två fickor, på vänstra sidan av bröstet finns en inre del som stängs med kardborre. Inbyggd huva med visir, justering är möjlig tack vare en dragsko med ett bekvämt lås. Halvoverallen är utrustad med ett band som skyddar en person från vinden. Dragkedja. Förlängt bröst och rygg med elastiska band. Det finns fickor med bartacks på sidorna. I den nedre delen av halvgallret appliceras reflekterande ränder 25 mm breda. För en säker passform finns det remmar som kan justeras.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Antiencefalit och anti-mygg

Gerkon Protector kostym är utformad för vandring, skogsvandring, den skyddar mot olika typer av insekter som stör vandring … En mycket viktig del av den här kostymen är huven, i vilken det finns ett myggnät. För att använda, behöver du bara dra ut den ur fickan som ligger precis i huven. Dräkten är utrustad med insektsfällor och stickade muddar i ärmarna.

För maximal insektsäkerhet finns det en speciell maskkjol som passar in i byxorna. De är i sin tur utrustade med ett elastiskt band med bälteshällor. Nedan finns en koppling som låter dig justera bredden på byxans botten själv. Det finns fickor på sidorna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Standarddräkten ger grundläggande insektsskydd. Jackan är utrustad med en justerbar huva med avtagbart myggnätinsats. Fickor med knappar finns på sidorna. Det finns fällveck på bröstet och ärmarna. Jackans botten är justerad med ett elastiskt band. Detta, i sin tur, fixerar tyget tätt på kroppen, vilket förhindrar att olika insekter kommer in i jackans insida.

Byxorna i midjeområdet är utrustade med ett elastiskt band och bälteshällor. Övre innerfickor med knappar, längst ner på byxan finns en elastisk sladd, vilket gör slitage mer bekvämt. Dräkten är behandlad med vattenavvisande impregnering och tillverkad av polyester och bomull.

Det bör noteras att denna modell har många olika färger och skiljer sig i tyget av tyget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kamouflage

Dräkten "Goblin" är en cape som bärs över huvudkläderna … Denna modell är perfekt för att jaga och spåra djur i snår av dött gräs, vass och små buskar på hösten eller våren, när bladen är mestadels gula och bruna. Materialet är slitstarkt polyesternät. Förklädningen är fixerad på en punkt i dräkten, vilket gör att personen kan vara den mest hemliga och oigenkännliga. Och även denna fördel är mycket användbar under rörelse, eftersom jägarens silhuett blir vag och homogen med förhållandena i naturområdet.

För den mest oansenliga maskeringen visar materialet inte bländning och lyser inte, och är också tyst när det interagerar med olika föremål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tack vare den tekniska strukturen kunde tillverkaren uppnå antiallergen effekt , så du kan använda den här kostymen utan att behöva oroa dig för tyget. Och även denna modell finns i en annan färg som kallas "Forest", där grönt råder.

Vinterkamouflagedräkten bärs över huvudkläderna utan att skapa en känsla av rörelsehinder . Tack vare tillverkningstekniken prasslar det använda materialet inte. Jackan och varm huva kan justeras i bredd med hjälp av speciella elastiska band. Maskhalat "Björk " tillverkad av acetatsilke, hållbart och motståndskraftigt mot miljöpåverkan. Det bör sägas om färgerna med mörka fläckar, som är utformade för snöig lättnad. Således kommer jägaren att bli mer osynlig i töningen eller i skogen, där mönstren kan verka som fallna trädgrenar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper måste du noggrant välja modeller som inte bara kommer att vara effektiva, men också hållbara. För rätt köp är det värt att följa flera urvalskriterier.

  • Material . När du undersöker ett potentiellt köp, var uppmärksam på tillverkningsmaterialet, eftersom det finns vissa typer av tyger som har vattenavvisande eller värmehållande egenskaper. Naturligtvis gör närvaron av sådana fördelar kläderna bättre.
  • Utrustning … Denna punkt handlar mer om kostymer, eftersom de består av flera kläder. Vissa människor kanske föredrar modeller som inte ingår i byxor, men i halvoveraller.
  • Användningssätt . Du måste förstå varför du behöver sådana kläder, vilka önskade egenskaper det ska ha. Ibland köper köpare fel produkt bara för att de tittade på det externt och inte tänkte på syftet.

Rekommenderad: