Jacks "Sorokin": Välj Rullande Och Uppblåsbara, Rack Och Pinion Och Elektrohydrauliska, Flaska Och Elektriska. Modellöversikt

Innehållsförteckning:

Video: Jacks "Sorokin": Välj Rullande Och Uppblåsbara, Rack Och Pinion Och Elektrohydrauliska, Flaska Och Elektriska. Modellöversikt

Video: Jacks
Video: Top 10 Influencers EXPOSED for Living FAKE Lives || Jacks Top 10 2024, Maj
Jacks "Sorokin": Välj Rullande Och Uppblåsbara, Rack Och Pinion Och Elektrohydrauliska, Flaska Och Elektriska. Modellöversikt
Jacks "Sorokin": Välj Rullande Och Uppblåsbara, Rack Och Pinion Och Elektrohydrauliska, Flaska Och Elektriska. Modellöversikt
Anonim

Varje förare kan ha en nödsituation när ett däck spricker mitt på vägen, men du är långt från centrum och det finns ingen servicestation i närheten. Då kommer en domkraft att hjälpa dig - det här är enheter som är utformade för att höja bilen över marknivå och fixa den i den höjd du behöver.

Bild
Bild

Särdrag

Knektar kallas också hydrauliska redskap, vilket ger hög lyftkapacitet och säkerhet. Designen är ganska enkel, så den kan enkelt monteras med egna händer. På grund av dess egenskaper och betydelse är domkraften ett oumbärligt verktyg i varje förares bil. Huvudfunktionen är att den inte är placerad ovanpå, precis som alla liknande mekanismer, men under. Dessutom är uttagen lätta att transportera och hjälper dig att klara dig utan hjälpmedel.

Sorokin är en av de fem bästa tillverkarna av biljack och har ett omfattande nätverk av butiker i OSS . De är främst specialiserade på partihandel och är populära bland servicestationsägare. Detta företag har funnits på den ryska marknaden sedan 1996 och bedriver försäljning av verktyg och utrustning för biltjänster, och producerar också helt nya modeller som inte har några analoger.

Den största fördelen med produkterna från denna tillverkare är lyftkapacitet upp till 3 ton, samt avståndet från vilket denna enhet enkelt kan lyfta din bil - från 5 cm . Satsen innehåller alla verktyg som behövs för att lyfta och är mycket mobil.

Dessutom ger företaget 3 års garanti på hydrauliska enheter.

Bild
Bild

Vyer

Beroende på intern design och funktionalitet finns dessa typer av uttag

Rackuttag sticker ut med en lång ram på en meter, och en speciell låsspak används för att hålla lasten. Denna modell används inte bara för att lyfta fordon, utan också för last i depån.

Verktygens huvudspecificitet är att de kan lyfta laster från mycket låga höjder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrohydrauliska verktyg funktion tack vare vatten. Bland fördelarna med en sådan enhet är: stabilitet och tillförlitlighet i konstruktionen, lyft av stora dimensioner, lätthet och enkelhet i drift, samt hög effektivitet. Det elektriska verktygets lyftkapacitet sträcker sig från 2 ton till 200 ton. Det finns en typ som en hydraulisk vagnjack, som uteslutande fungerar på en slät och robust yta. Den rullar under bilen, i en viss vinkel måste du anstränga dig för att lyfta enheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Teleskopiskt (flaska) instrument … Den så kallade "flaskan" innehåller vatten, en ventil och en kolv. Med hjälp av en spak pumpas vätska in och kolven stiger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppblåsbar är en påse av hållbart material, som är fylld med avgaser och pumpas med en speciell pneumatisk pump.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Enheternas lyftkapacitet beror i stor utsträckning på uttagens inre konstruktion. Så de universella måtten som nästan alla verktyg kan lyfta är 2 ton, men domkraften tål mindre och tyngre belastningar. Så, tillverkaren av elektrohydrauliska uttag "Sorokin" presenterar följande modeller:

  • hydrauliska uttag denna tillverkare med en bärighet på 3 ton, 5 ton, 10 ton, 20 ton, 30 ton och till och med maxmärket - 100 ton;
  • hydrauliska dubbelstångskontakter , börjar med indikatorer på 2 och 3 ton, slutar med förmågan att plocka upp dimensioner som väger 30 ton;
  • och den senaste modellen är pneumohydrauliska uttag vars lastkapacitet varierar från 12 till 50 ton.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

  • Lastkapacitet … Du måste veta vikten på ditt fordon för att välja rätt domkraft, eftersom ett lätt och lågkvalitativt alternativ bara kan förvärra situationen.
  • Lyfthöjd . Den lägsta och högsta höjden som verktyget kan lyfta.
  • Pickup höjd . Detta hänvisar dock också till avståndet från vilket denna mekanism kan lyfta.
Bild
Bild

Granska översikt

Efter att ha granskat recensioner av alla typer av uttag kan du utvärdera deras fördelar och nackdelar. Genom att jämföra mekaniska och hydrauliska verktyg kan man dra slutsatsen att enheter med arbete med hjälp av vätskor kommer att ha en obestridlig överlägsenhet . Detta beror på det faktum att sådana enheter innebär användning av kraftfullare ansträngningar - skillnaden i dessa indikatorer är ganska stor. Dessutom tillåter enheterna dig att använda mindre av din flit än mekaniska modeller.

Men ändå är fördelen med mekanik framför hydrauliska uttag att de är mer stationära, eftersom de har tunga dimensioner är de svåra att transportera. Därför är de mer lämpliga för användning i verkstaden. Således, uttag är de mycket nödvändiga enheterna som kommer till nytta om du reser långa sträckor.

Och för att välja rätt modell för dig själv är det nödvändigt att ta hänsyn till många kriterier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan se videoöversikten över den elektrohydrauliska jacken TD "Sorokin" nedan.

Rekommenderad: