Rack -and -pinion Jack MATRIX: översikt över 3 -ton Modeller, High Jack Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man? Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Rack -and -pinion Jack MATRIX: översikt över 3 -ton Modeller, High Jack Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man? Recensioner

Video: Rack -and -pinion Jack MATRIX: översikt över 3 -ton Modeller, High Jack Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man? Recensioner
Video: Bikin panel balap 3phase dilengkapi Grounding versi Bronco elektronik 2024, Maj
Rack -and -pinion Jack MATRIX: översikt över 3 -ton Modeller, High Jack Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man? Recensioner
Rack -and -pinion Jack MATRIX: översikt över 3 -ton Modeller, High Jack Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man? Recensioner
Anonim

Historien om rack- och pinjonkontakter går tillbaka till 1845. Ursprunget till varumärket MATRIX är Tyskland. Designkonceptet är mycket enkelt: en stödplatta, ett rack med tänder, ett rörligt stöd med en mekanism och ett handtag för rotation. Ett funktionellt plus för många bilister är fordonets lyfthöjd.

Särdrag

Alla modeller av MATRIX -uttag och servicetillbehör är tillverkade av hög kvalitet, höghållfast metall.

Bland biljacken av märket MATRIX sticker ut:

  • pneumohydraulisk;
  • hydraulisk;
  • rörlig;
  • kuggstång;
  • stativ och hjulklossar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Bilhållare MATRIX - lyftanordningar för service av fordon, som är särskilt robusta och pålitliga . Dessa är enheter som lämpar sig för drift även under de svåraste förhållandena - de är inte rädda för extrema temperaturer, damm, hög luftfuktighet. Bland annat är denna teknik säker och hållbar. För att välja en specifik jackmodell måste du bestämma hur den ska användas i framtiden.

Rack- och pinjonkontaktmodeller presenteras av High Jack -serien (505155, 505175, 505195) med en lyftkapacitet på 3 ton.

Alla enheter kännetecknas av en hög driftssäkerhet för bilisten.

Laguppställningen

Rack- och pinjonkontakter MATRIX High Jack gör att deras ägare smidigt kan höja lasten till önskad höjd

MATRIX High Jack 505155 . Består av en bärskena med krokögla som kan användas som vinsch. På vilket plan som helst kommer det att ge stabilitet och brett stöd. Lyftkapaciteten för en sådan domkraft är 3 ton, lyfthöjden är 660 mm och höjden är 135 mm.

Bild
Bild

MATRIX High Jack 505175 . Denna modell kännetecknas av snabba lyft och viktminskning. Detta säkerställs av steg-för-steg-mekanismen i domkraften. Bärförmågan är densamma och är lika med tre ton, pickupen i höjd skiljer sig inte heller (135 mm), men lyfthöjden är större - 1016 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

MATRIX High Jack 505195 . Jacken på den här modellen hjälper bilentusiasten att snabbt byta ut hjulet. Lite ansträngning på spaken och enheten i funktion. Yttersulans bredd ger säkerhet och stabilitet. Bärförmågan är återigen 3 ton, höjden är ännu större - 1350 mm, höjden är 155 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den otvivelaktiga fördelen med varumärket MATRIX är användningen av metall av hög kvalitet med en korrosionsskyddande beläggning för sina uttag. Transporten utförs med hjälp av monteringslås, vilket gör att ägarna kan placera mekanismen även på taket på bilen . Kvalitet som ergonomi är avgörande för att använda maskinen snabbt och effektivt.

Valbara kriterier

För att bestämma valet av en enhet måste du känna till dess ytterligare syfte och utvärdera mekanismens möjligheter

  • Plantar (stöd) storlek. Ju större den är, desto mer stabil är strukturen.
  • Lastkapacitet. Huvudkriteriet, det bör vara flera gånger mer än själva bilens vikt.
  • Pickup höjd. Det är önskvärt att det ligger i intervallet från 135 mm till 155 mm.

Den operativa excellensen i jämförande analys med andra liknande mekanismer är:

  • stegvis nedstigning av lasten;
  • kompakthet;
  • lämplighet för reparationsservice;
  • tillgänglighet och användarvänlighet;
  • anständig effektivitet;
  • kostnad (för liknande enheter av olika märken).

Ett viktigt plus är tillgången på tillbehör.

Detta är en uppsättning reservdelar som ofta misslyckas, och en uppsättning fästelement för stötfångare, samt packning och smörjmedel (ett rör med fett och ett lock med en fuktresistent beläggning).

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Enligt ägarna till de köpta MATRIX -rackjackorna gillade alla produkten. De främsta fördelarna som köpare lyfter fram:

  • mekanismen är hållbar och av hög kvalitet;
  • ersätter enkelt vinschen, vilket är tillräckligt för att lyfta och ta bort motorn för ytterligare reparationer;
  • mekanismen kan inte bara lyfta lasten utan också att dra bilen ur terrängen;
  • kompakthet och tillgänglighet av reservdelar;
  • enheten har en konstant förstärkare, även personer med en ömtålig fysik klarar av att lyfta vikter;
  • korrosionsskydd, vilket är särskilt viktigt för terrängkörande entusiaster i alla väderförhållanden.
Bild
Bild
Bild
Bild

Av bristerna nämner användarna oftast oinformativa instruktioner (du måste ägna tid åt att leta efter nödvändig information på Internet), en hjälpplattform som i vissa fall kan lämna spår och en sammanbrott, och inte en smidig nedstigning när du arbetar med belastning upp till 30 kg.

Om du måste välja en jack behöver du bara en mekanism . MATRIX -företagets rackjack är en oersättlig enhet, om den hanteras felfritt och korrekt kommer den att rädda sin ägare från många problem.

Rekommenderad: