Licota Verktygssats: översikt över Modellerna ALK-8009F Och ALK-8023F, Set Med En Mängd Av 108, 143 Och 167 Bitar I En Resväska

Innehållsförteckning:

Video: Licota Verktygssats: översikt över Modellerna ALK-8009F Och ALK-8023F, Set Med En Mängd Av 108, 143 Och 167 Bitar I En Resväska

Video: Licota Verktygssats: översikt över Modellerna ALK-8009F Och ALK-8023F, Set Med En Mängd Av 108, 143 Och 167 Bitar I En Resväska
Video: НАБОР ИНСТРУМЕНТА 167 ПРЕДМЕТОВ ALK-8023F LICOTA 2024, Maj
Licota Verktygssats: översikt över Modellerna ALK-8009F Och ALK-8023F, Set Med En Mängd Av 108, 143 Och 167 Bitar I En Resväska
Licota Verktygssats: översikt över Modellerna ALK-8009F Och ALK-8023F, Set Med En Mängd Av 108, 143 Och 167 Bitar I En Resväska
Anonim

Alla som har en bil står inför problemet med nycklar och huvuden, som alltid inte finns till hands vid rätt tidpunkt. Vägen ut ur denna situation blir köp av en speciell uppsättning som innehåller alla nödvändiga verktyg. Licota förser marknaden med kit av god kvalitet för bilister i olika konfigurationer.

Bild
Bild

Lite om företaget

Licota är en erkänd tillverkare av premiumverktyg för proffs och industriell utrustning. Ett relativt ungt företag, som började sin verksamhet 1983 i Taiwan, tillsammans med det amerikanska företaget Parget Industrial, producerar ett verktyg, vars kvalitet bekräftas av internationella och ryska certifikat.

Vid tillverkning av verktyg och utrustning används modern teknik och utveckling, patenterad i USA och Tyskland.

Bild
Bild

Produktfunktioner

Tillverkare producerar ett verktyg anpassat efter kraven i det land där det kommer att användas. Så, med hänsyn till användarens särdrag har spärrarna som levereras till den ryska marknaden 36 tänder, medan amerikanerna föredrar detta verktyg med 72 tänder . Vid tillverkning används kromvanadiumstål, men om verktyget utsätts för stötbelastningar används samma legering med tillsats av molybden för tillverkning.

Alla metalldelar i verktyget är värmebehandlade och mikropolerade . Användarna noterar kvaliteten på skärpningen av skärkanterna och verktygets slitstyrka, även under tunga belastningar.

Ergonomiska handtag av kompositplast är resistenta mot aggressiva effekter av bränslen och smörjmedel och är bekväma att använda. Det applicerade hacket förhindrar att verktyget glider ur händerna. I sammansatta verktyg som tång och tång justeras delarna så att det praktiskt taget inte finns något spel, och i det stängda tillståndet finns det inga luckor mellan arbetsflikarna. De olika verktyg som företaget producerar är sådana att det är möjligt att färdigställa en servicestation.

Du kan köpa både artiklar och uppsättningar som är lämpliga för individuellt bruk eller professionell aktivitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ange översikt

En uppsättning premium fordonsverktyg Licota för personligt bruk på rea kommer i en speciell resväska med olika konfigurationer. Valet av uppsättningar är stort, så alla kan välja rätt. De mest kända är sådana universella uppsättningar:

  • Licota ALK- 0014F av 108 artiklar;
  • Licota ALK-8009F, inklusive 143 artiklar;
  • Licota ALK-8023F från 167 stycken.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns också andra uppsättningar med 94 eller 131 artiklar, liksom de som innehåller verktyg av samma typ, bara av olika storlekar.

Licota ALK- 0014F

Bekvämt verktygssats 1/2 "och 1/4" med 6-sidig intern arbetsprofil för automatisk låssmedarbete inkluderar:

  • ändhuvuden;
  • euroheads;
  • ljus fjäderbelastat;
  • 1/4 och 5/16 tum bitar;
  • kombinerade nycklar;
  • 1/2 "spärr med 48 tänder och 1/4" med 60 tänder;
  • adaptrar för bitar 1/4 "och 3/8" x 1/2 ";
  • skiftnycklar, förlängningssladdar och andra nödvändiga verktyg.

Alla föremål har sitt eget uttag med en säker passform, och 1/4 tum bitar lagras i en individuell behållare. Verktyget är avsett för långvarig intensiv användning.

Förvaringsväskans dimensioner gör det enkelt att placera det i bagageutrymmet på en bil.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Licota ALK-8009F

143 artiklar från Licota ALK-8009F-setet gör att du kan utföra ett brett utbud av reparationsarbeten var du än behöver det. Det ergonomiska fodralet, där varje objekt tilldelas en individuell plats med en säker passform, sparar tid när du väljer ett verktyg. Stort urval av 1/2 och 1/4 tum uttag:

  • standard och djup;
  • E-profiler;
  • 2 tändstift med fjäderfäste.

Den mest nödvändiga uppsättningen nycklar:

  • kombinerat från 6 till 24 med en räfflad yta för att förhindra glidning under drift;
  • L-formade sexkantar från 1, 5 till 10.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De 36-tandade spärrarna med enkel slagstyrning är enkla att använda och lämpar sig för användning med bitar, skruvmejslar och andra verktyg. Teleskopmagneten rymmer säkert kombinationsnyckeln 32. Magneten kan användas för att lyfta tappade delar, särskilt från svåråtkomliga platser. Spänningssonden från 6 till 24 volt har ett skruvlock för att säkerställa sondpennan.

Sidoskär, tång, justerbar tång, långa och korta skruvmejslar har bekväma handtag och är resistenta mot aggressiva ämnen. Den justerbara tången sprids genom att trycka på en knapp och har tack vare det stora antalet små spår många fixeringsalternativ.

Ett karakteristiskt drag hos Licotatången är närvaron av tänder endast i hälften av skärmen, och när de är stängda är de tandade sidorna placerade diagonalt från varandra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bits presenteras i två versioner:

  • 22 1/4 "bitar finns i praktiska kassetter som enkelt kan tas ur resväskan och alla kortplatser är signerade så att det du behöver är lätt att hitta;
  • 15 bitar på 5/16 ".

Bitadaptrar kan enkelt fästas på alla verktyg, vare sig det är en spärrnyckel, skiftnyckel eller förlängningssladdar, och det fjäderbelastade låssystemet håller biten säkert i uttaget. Den 1/4”skruvmejseln har ett speciellt sexkantigt hål i änden av handtaget, vilket gör att den kan kombineras med andra verktyg.

Flexibla och raka förlängningar, skiftnycklar med löpare och kraft med ett gångjärn samt kardanaxlar ger tillgång till svåra platser och hjälper till att vrida de mest rostiga muttrarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Licota ALK-8023F

Den professionella verktygslådan på 167 delar ersätter en liten servicestation. Det anständiga storlek rektangulära fodralet med fyra metallfästen passar enkelt på arbetsbänken, vilket sparar utrymme. Den skiljer sig från Licota ALK-8009F med det utökade antalet nycklar och huvuden . Ett större utbud av storlekar gör att du kan lösa fler problem.

Förutom kombinationsnycklarna, vars storleksintervall har ökats till 32, har 5 stycken delad sexkant tillsatts. Insexnycklar har bollar i slutet av långsidan för specifika bultar. Den 5 cm långa ledförlängningen gör det möjligt att göra en fast dragkrok med ett annat verktyg eller huvud, om redskapet är helt påsatt.

Bild
Bild

Phillips och slitsade skruvmejslar har lagts till i setet, med metallhuvudet på stången placerad ovanför handtagets yta. Den tunga halvkilogramhammaren med ett ergonomiskt handtag ligger bekvämt i handen och de mjuka kurvorna förhindrar glidning. En metallkil -distanshållare håller hammarhuvudet säkert på plats.

Till den här uppsättningen läggs 2 driv, en kärna och 2 mejslar: rak och spetsig. En sådan uppsättning är den optimala lösningen för olika fall.

"Chippet" i Licota -verktyget är speciella zoner med en sexkantig sektion, tack vare vilken du kan öka effekten med en skiftnyckel.

Bild
Bild

Recensioner

Trots att Licota -märkesverktyget dök upp för inte så länge sedan har det vunnit förtroende hos bilister och professionella bilmekaniker. Användare noterar uppsättningarnas kvalitet och omtänksamhet, hållbarhet och ergonomi. Och även om priset för instrumentet är ganska högt, många råder att inte spara pengar för ett bra verktyg som kommer att hålla mer än ett år.

Rekommenderad: