Jonnesway Tool Sets: Översikt över 82-94 Och 101-128 Bitar I En Resväska

Innehållsförteckning:

Video: Jonnesway Tool Sets: Översikt över 82-94 Och 101-128 Bitar I En Resväska

Video: Jonnesway Tool Sets: Översikt över 82-94 Och 101-128 Bitar I En Resväska
Video: Сравнение наборов инструмента FORCE 142 предмета и JONNESWAY 101 предмет 2024, April
Jonnesway Tool Sets: Översikt över 82-94 Och 101-128 Bitar I En Resväska
Jonnesway Tool Sets: Översikt över 82-94 Och 101-128 Bitar I En Resväska
Anonim

En uppsättning verktyg är en universell samling specialiserade artiklar, förenade med en uppsättning tekniska egenskaper. Verktygen placeras i en speciell box-resväska eller annan förpackning utrustad med alla nödvändiga medel för att fästa föremål.

Ergonomin och förpackningsanordningens karaktär säkerställer enkelheten och effektiviteten vid samtidig användning av ett stort antal föremål.

Bild
Bild

Vem använder satserna?

Kompaktiteten hos alla nödvändiga verktyg, placerade i fodralet, är mycket bekvämt för specialister, till exempel låssmeder, svarvar, elektriker, rörmokare och hantverkare från många andra yrken. För vissa är verktygen och anordningarna som används i arbetet placerade i små fodral, för andra - resväskor och för andra - i lådor. Allt beror på arbetets art, dess komplexitet eller subtilitet.

Verktygssatser används också aktivt av bilägare. Resväskan kan innehålla verktyg för att utföra reparations- och underhållsarbete inom ett brett spektrum. Tack vare denna uppsättning kan du självständigt utföra mindre bilreparationer, byta ut förbrukningsvaror, utan att tillgripa tjänster från bilverkstäder, även på fältet.

Bild
Bild

Jonnesway set - egenskaper

Verktyget, tillverkat under varumärket Jonnesway, är professionellt, vilket gör att tekniskt arbete kan utföras även under svåra förhållanden. Raden med verktygssatser innehåller namn som skiljer sig åt i följande egenskaper:

  • fallets konstruktiva egenskaper;
  • materialet från vilket det är tillverkat;
  • antalet föremål placerade inuti;
  • det avsedda syftet och mångsidigheten hos varje verktyg;
  • kvalitetsegenskaper.

Detta företag levererar uppsättningar av olika uppsättningar, innehållande: 82-94, 101-127 och till och med 128 artiklar i en resväska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Paket

Väska i karaktäristisk grön färg, tillverkad av hållbar plast. Ytan på fodralet är präglad för en halkskyddande effekt. Kroppen är förstärkt med längsgående förstyvningsribbor som ökar förpackningens motståndskraft mot deformationsbelastningar. Bärhandtaget är förstärkt med tvärgående förstyvningar, försänkt i kroppen och är dess fortsättning. Lådan är utrustad med ben som gör att du kan placera den i upprätt läge.

I den övre delen av fodralet finns två lås-och-lås-låsklämmor. De är infällda i kroppen så att de inte sticker ut över dess gränser. Detta ger förutsättningar för säker användning och förvaring av resväskan. I mitten av den främre delen av sidan är logotypen för Jonnesway -företaget undertryckt.

Lådans inre utrymme är anordnat så att varje föremål tar minst ett utrymme och endast kan installeras i spåren som motsvarar dess namn. Denna design ger en hög grad av städning under lagring och underlättar processen för att återföra instrument till lådan efter användning.

Relieffet på den inre delen av uppsättningen placeras i ett separat lager och reflekteras inte på fodralets yttre yta. Fästspåren är gjorda i form av spår med utskjutande delar, som ger en tät passform av föremålet i spåret. Vissa är utformade för att rymma flyttbara enheter som bitbitskassetter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Innehåll

Huvuden

Den största andelen av det inre utrymmet är reserverat för lockhuvudena. Beroende på det totala antalet föremål som placeras i ett fodral kan storleksparametrarna för huvuden variera från 4 mm till 32 mm. Dessa storlekar täcker nästan alla behov för skruvskruvar i bilreparation . I raderna av mutterhuvuden finns huvuden med en stjärnformad inre profil. De används för underhåll av sådana fordonskomponenter som till exempel cylinderhuvud, vevaxel och kamaxelhjul och andra.

Alla kopplingsanordningar är tillverkade av höglegerat stål som inte utsätts för oxidation och är motståndskraftigt mot aggressiva medier. Deras inre profil är sexkantig på ena sidan för att säkerställa en säker anslutning till bulthuvudet, och på den andra - fyrkant för att fästas på förlängningsarmaturer och andra verktyg.

Huvudena är markerade med motsvarande måttvärden. Var och en är präglad runt omkretsen för att förhindra glidning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nycklar

Uppsättningen av nycklar för Jonnesway -fallet representeras av kombinerade namn. Var och en har en hornformad profil i ena änden och en tandad ring i den andra. Horndelen är gjord i en vinkel mot planet för nyckelns "kropp". Denna lösning låter dig uppnå det mest effektiva resultatet när du lossar bultar under ökad komplexitet . Kragen är placerad i en vinkel utanför "kroppens" plan, vilket gör det möjligt att öka möjligheterna till åtkomst till bulthuvudena på platser med trångt utrymme.

Nyckelns "kropp" representeras av en form som är resistent mot deformationsbelastningar. Dess ribb är riktad vinkelrätt mot vektorn för kraften som appliceras för att skruva loss det gängade fästelementet. Detta ökar verktygets styrka samtidigt som dess vikt minskar. Nycklarnas arbetsområden är inte utsatta för destruktiv skada, motståndskraftiga mot påfrestningar och vridningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tång

Detta element i Jonnesway -setet kännetecknas av följande funktioner: ökad öppningsvinkel, arbetsområdenas styrka, användarvänlighet. Stark metall och högkvalitativ tångmontering gör att du kan greppa delar med maximal effektivitet. Ribbade skåror på läpparnas inre yta förhindrar glidning och ger ett säkert grepp.

Tångens arbetsdel är utrustad med skärelement. Metallens höga hållfasthet gör att den kan "bita" tråden, tunna bultar och andra liknande järnföremål. Handtagen är placerade i plastlock som fäster hårt vid metallen och inte ändrar position när de arbetar under belastning. Handtagskonfigurationer och grepp ger den bästa passformen i handflatan för enkel användning och mindre belastning på handleden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skruvmejsel

Det finns minst 4 av dem i uppsättningen. Två av dem har en rak spetsprofil, de andra två är korsformade. De skiljer sig åt i spetsens dimensionella parametrar och spetsens längd. Änden på varje skruvmejsel sprutas magnetiskt, vilket gör det enkelt att skruva in / ut bultar eller skruvar på svåra platser. Skruvmejslarnas handtag är tillverkade i samma stil och är utrustade med en halkskyddad beläggning.

Vissa kit är utrustade med miniskruvmejslar, som används för att skruva loss gängade fästelement på svåråtkomliga platser. Sådana skruvmejslar är ett förkortat handtag utrustat med en mekanism för att hålla utbytbara spetsar - bitmunstycken.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spärrhandtag

Jonnesway verktygssatser rymmer två spärrhandtag. Dimensionsskillnader gör att de kan användas för att lossa eller dra åt både stora och små bultar. Den mindre spärren kan användas i trånga utrymmen, vilket gör det enklare och snabbare att rotera skruvfästet.

Spärrhandtagen är utrustade med en omvänd mekanism, som kan ställas om genom att flytta en specialspak till rätt läge. Fästelementen har en endimensionell standard, vilket gör att spärrarna kan användas i kombination med resten av satsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förlängningssladdar, vevar

Setet innehåller flera förlängningar och skiftnycklar i olika konfigurationer. Beroende på konfiguration kan det finnas en flexibel förlängning som gör att du kan skruva loss bultarna utan att applicera en direkt kraftvektor, samt en adapter av kardantyp.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bits-bilagor

Varje Jonnesway -fodral är utrustad med en uppsättning bitar av olika storlekar och profiler. Det finns vanliga platt- och tvärmodifieringar. Dessutom innehåller uppsättningen hex- och stjärnbitar.

Ett stort antal av dessa tillbehör låter dig skruva loss skruvar med olika spårstorlekar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Extra utrustning

Vissa kit kan innehålla följande ytterligare verktyg

  • Teleskopisk pekare med magnet … Designad för att greppa små delar som har fallit på en svåråtkomlig plats.
  • LED ficklampa med magnet … Den kan installeras på valfri metallyta i önskad vinkel. Närvaron av en magnet gör att båda händerna kan vara fria.
  • Nycklar med snittade runda kanter . De används för att skruva loss olika rör och slangar.
  • En mejsel med en stark spets . Den används för att slå ut delar, skruva loss fasta bultar genom att slå i riktningen för att skruva av och skapa hack.
  • " G " formade insex- eller stjärnnycklar.
  • Justerbar eller glidande nycklar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Den kompletta uppsättningen av uppsättningen påverkar väskans totala vikt, antalet artiklar med samma ändamål, men av olika storlekar, och dess kostnad.

Rekommenderad: