Polermaskin "Zubr": Egenskaper Hos Polermaskiner, Fördelar Och Nackdelar. Hur Väljer Man Rätt Modell?

Innehållsförteckning:

Video: Polermaskin "Zubr": Egenskaper Hos Polermaskiner, Fördelar Och Nackdelar. Hur Väljer Man Rätt Modell?

Video: Polermaskin
Video: ТЕХНІКА ВІЙНИ №42. Парашути ВДВ. Тест-драй Барс-6 [ENG SUB] 2024, Maj
Polermaskin "Zubr": Egenskaper Hos Polermaskiner, Fördelar Och Nackdelar. Hur Väljer Man Rätt Modell?
Polermaskin "Zubr": Egenskaper Hos Polermaskiner, Fördelar Och Nackdelar. Hur Väljer Man Rätt Modell?
Anonim

På marknaden för moderna tillverkare har Zubr -verktygen en av de ledande positionerna, eftersom de utmärks av hög byggkvalitet och överkomliga kostnader.

Bild
Bild

allmän beskrivning

Polermaskinerna från tillverkaren är lämpliga för professionella och inhemska uppgifter. De är lätta att använda och kan också användas för polering av fordonets kaross.

Under drift är det enkelt för operatören att byta munstycke, med hjälp av vilket både grov polering och efterbehandling kan utföras. Kroppen är tillverkad av slitstarka moderna material, tack vare vilket verktyget har en anständig livslängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Det finns bara två modeller av polermaskiner från tillverkaren på marknaden.

ZPM-1300E

Denna modell används för att lösa hushållsuppgifter, har en effekt på 1400 W, medan tillverkaren har tillhandahållit en sexstegs justering, på 1 minut kan munstycket göra från 600 till 3000 varv. En av de främsta fördelarna med den beskrivna enheten är möjligheten att använda bilagor som inte ingår i satsen, ibland måste du dessutom köpa en adapter eller adapter. Bilagor fästs med kardborreband, det finns ett spindellås.

Enheten levereras med ett extra handtag. Arbetsskivans diameter är 18 cm. Produktens totala vikt är 3,5 kg. Spindeltråden är M14.

Bild
Bild
Bild
Bild

ZPM-240

Denna modell är idealisk för polering av träytor. Tillverkaren har utrustat sin produkt med en kraftfull motor, vars effekt är avsedd för 140 watt. Munstycket gör 3200 varv per minut, medan designen ger en excentrisk mekanism. Enheten fungerar från ett 220 V -nätverk, totalvikten är mindre än den föregående modellen och är 2,2 kg. Enheten levereras till salu med en polerskiva, på vilken ett vattenavvisande lager appliceras.

Det finns två handtag och samma antal fästen i förpackningen, tack vare vilket verktyget kan användas för att polera plywood och andra träprodukter som har målats.

Du kan arbeta med tillbehören både parallellt med lacken och för efterbehandling. Tillverkaren har tänkt ut utformningen av verktyget på ett sådant sätt att trycket fördelas jämnt vid tidpunkten för driften. Enhetens vikt - 2, 6 kg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Köptips

När du väljer en polermaskin bör användaren fokusera på följande punkter:

  • ju mer kraft enheten har, desto snabbare klarar den uppgiften, men samtidigt är bearbetningskvaliteten på en låg nivå;
  • det är bäst att köpa en polermaskin, i vars utformning det är möjligt att justera antalet varv, eftersom denna indikator kan vara särskiljande för olika material;
  • om möjligt bör du vara uppmärksam på närvaron av en hastighetsstabilisator i utrustningsdesignen, med vilken rotationshastigheten inte minskar eller ökar, oavsett belastning;
  • vikten måste vara tillräcklig för att användaren ska klara av det, annars blir händerna snabbt trötta;
  • ju större arbetsskiva desto mindre varv ska enheten göra.
Bild
Bild
Bild
Bild

Användarrecensioner

Användare som redan har bekantat sig med Zubr -utrustningen noterar enkelheten och användarvänligheten, som finns i båda modellerna. Trots den magra uppställningen kommer en sådan enhet att bli en oumbärlig assistent och vara billig, till skillnad från utländska motsvarigheter . Verktyget fungerar felfritt och ligger bra i handen. Det finns praktiskt taget inga nackdelar med dessa produkter, och de som påpekas av användare orsakas oftast av felaktig användning av verktyget, vilket leder till dålig kvalitet och instabil drift samt för tidigt sammanbrott.

Innan du använder enheten är det värt att studera instruktionerna från tillverkaren mer detaljerat.

Rekommenderad: