Skil Skruvmejsel: Funktioner I Elnät, Sladdlösa Och Bandmodeller För 12, 14 Och 18 Volt, Val Av Batteri Och Laddare

Innehållsförteckning:

Video: Skil Skruvmejsel: Funktioner I Elnät, Sladdlösa Och Bandmodeller För 12, 14 Och 18 Volt, Val Av Batteri Och Laddare

Video: Skil Skruvmejsel: Funktioner I Elnät, Sladdlösa Och Bandmodeller För 12, 14 Och 18 Volt, Val Av Batteri Och Laddare
Video: Film 49: Batteri och glödlampa 2024, Maj
Skil Skruvmejsel: Funktioner I Elnät, Sladdlösa Och Bandmodeller För 12, 14 Och 18 Volt, Val Av Batteri Och Laddare
Skil Skruvmejsel: Funktioner I Elnät, Sladdlösa Och Bandmodeller För 12, 14 Och 18 Volt, Val Av Batteri Och Laddare
Anonim

Moderna järnaffärer erbjuder ett brett utbud av skruvmejslar, bland vilka det inte är så lätt att välja rätt. Vissa människor föredrar modeller med ett stort antal ytterligare egenskaper och delar, medan andra köper ett elverktyg med en högkvalitativ bas som garanterar hög produktprestanda.

I den här artikeln kommer vi att titta på modellutbudet av Skil -skruvmejslar och berätta hur du väljer rätt elverktyg, samt vilka online -recensioner som råder om detta märke.

Bild
Bild

företagets historia

Skil är välkänt i USA. Den skapades i slutet av första kvartalet av 1900 -talet av John Salevan och Edmond Mitchell, som skapade en elektriskt ledande såg, som blev den första massprodukten som släpptes under företagets namn. Produkten har blivit ganska utbredd i hela Amerika och efter två år beslutade företaget att utöka sitt sortiment.

Under det närmaste kvartsseklet nådde Skil -produkterna de ledande positionerna inom försäljning i landet och visade sig redan på 50 -talet på de kanadensiska marknaderna och lite senare nådde Europa.

Bild
Bild
Bild
Bild

1959 började företaget producera en av de snabbaste och mest kraftfulla pneumatiska hammarborrarna i familjen verktyg för hemmet, som omedelbart patenterades. Två år senare började Skil öppna kontor i europeiska länder för att ytterligare stärka sin position på fastlandet. Efter hand började servicecentra öppna runt om i världen.

Ett av de viktigaste samarbetena i företagets historia var samarbetet med jätten i teknikens värld Bosch. Detta hjälpte varumärket att ytterligare stärka sin position.

Idag kan du i Skils sortiment hitta ett stort antal professionella och amatörelektriska verktyg med ett brett utbud av funktioner och bekväm ergonomi.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Tänk på de mest populära skruvmejslarna som gör att både amatörer och proffs kan göra hemreparationer.

  • 6220 LD … Denna produkt anses vara en av de mest populära och grundläggande. Nätverktyget har 800 varv / min. Detta är det mest lämpliga alternativet för att använda enheten hemma. Modellen kanske inte är så bekväm på grund av bristen på autonomi, men samtidigt har den en låg vikt, så med långvarig användning blir handen inte trött. Av tilläggsfunktionerna finns möjligheten att justera rotationshastigheten, vändslaget och ett system för snabbklämning av chucken.
  • 2320 LA … Den laddningsbara modellen är ganska bekväm att bära och mycket kompakt. Denna modell kommer att vara ett utmärkt alternativ för läxor, den kommer inte att vara lämplig för proffs, eftersom dess egenskaper inte uppfyller mästarnas höga krav. Enheten har låg effekt och 650 varv / min. Med 2320 LA -skruvmejseln kan du borra hål från 0,6 till 2 centimeter. Närvaron av ett batteri gör att du kan utföra autonomt arbete utan att oroa dig för sladdens längd kanske inte räcker. Den har tillräckligt med batterier under lång tid, en laddare ingår.

Denna enhet är perfekt för arbete på platser där det inte finns någon el, till exempel på taket eller vinden.

Bild
Bild
Bild
Bild

2531 AC … Sladdlöst elektroniskt verktyg lämpligt för professionellt arbete. Enhetens höga effekt gör att du kan göra 1600 varv / min. Detta bidrar till hög produktivitet, enheten klarar enkelt alla valda ytor - från metall till trä. I det första fallet kommer hålets diameter att vara en centimeter, i det andra upp till tre och en halv. Modellen är ergonomisk och mycket lätt att använda. Rotationsfrekvensen justeras med en liten rörelse, det är möjligt att slå på omvänd slag och ett av de två föreslagna hastighetslägena.

En stor fördel med den här enheten är den inbyggda spotbelysningen, som också kan slås på eller av vid behov. Det låter dig öka arbetseffektiviteten och inte anstränga dina ögon. Ett viktigt plus är att bakgrundsbelysningen inte tynger skruvmejseln.

Bild
Bild
Bild
Bild
  • Skil 6224 LA … Nätverksmodellen med en frekvent rotation på 1600 varv / min är ett utmärkt alternativ för specialisten. Närvaron av ett tvåväxladt läge och ett omvänd slag gör det lättare för arbetsledarna. Enheten gör hål 0,8 cm i metall och 2 cm på en träyta. Den borrfria borrmaskinen är ganska kompakt och har en tio meter lång kabel, vilket är mycket bekvämt. Enheten behöver inte laddas och är alltid redo att användas. En egenskap hos modellen är närvaron av en koppling med tjugo olika positioner, vilket bidrar till en tillförlitlig fixering av enheten under drift. Enheten är ganska ergonomisk och mycket kompakt. Den ligger bra i handen och gör att du kan arbeta länge utan att känna dig trött. Närvaron av ett vändbart slag tillåter både åtdragning och skruvning av skruvarna.
  • Masters 6940 MK … Tejpverktyget är lätt och lätt. Med hög effekt kan du borra gipsskivor snabbt och enkelt. Rotationshastigheten för den sladdlösa skruvmejseln är 4500 rpm och justeras enkelt med en knapp. När du arbetar med denna maskin är borrning under strikt kontroll.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att köpa rätt verktyg för dig bör du vara uppmärksam på några detaljer som hjälper dig att bestämma snabbare. Urvalet är enkelt. Titta först på typen av enhet: elnät eller batteri. Det första alternativet är mer kraftfullt, det andra är bekvämt för förmågan att arbeta självständigt. För hushållsarbete är både den ena och den andra modellen lämpliga.

Om du är en mästare rekommenderas det fortfarande att köpa en nätverksenhet med en begränsare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kraften hos modellerna är också viktig. Laddningsbara batterier kan ha 12, 18 och 14 volt, beroende på batteriet är nätet i regel 220 volt. Det är också nödvändigt att titta på varvtalet. Modeller med mindre än 1000 varv / min är lämpliga för borrning av trä, plast och skruvdragning.

Om du måste arbeta med metall måste du välja ett elverktyg med en frekvens på mer än 1400 rpm … Normalt har dessa alternativ två hastighetslägen: för borrning och för fästelement.

Innan du köper, håll skruvmejseln i handen för att uppskatta vikt och dimensioner. Det är bra om handtaget är gummerat - modellen glider inte. Närvaron av bakgrundsbelysningen kommer att underlätta arbetet, och kroken kommer att lagra.

Bild
Bild

Recensioner

Varje företag har både positiva och negativa produktrecensioner. Skil -produkter är inget undantag. I positiva recensioner markerar ägarna av borrarna av detta märke produkternas höga tekniska egenskaper, deras tillförlitlighet och funktionalitet. Många experter lyfter också fram kompetent positionering av enheter för deras avsedda ändamål. Till exempel, i professionella modeller finns det inga tillägg som bara kan behövas av nykomlingar. Detta underlättar i hög grad arbetet och låter dig inte distraheras av onödiga detaljer.

Modellernas tillförlitlighet, hållbarhet och ergonomi noteras också i de flesta recensioner. Närvaron av en nyckellös chuck i alla företagets elverktyg har blivit en obestridlig fördel i jämförelse med andra märken.

Skils skruvmejslar är enkla och praktiska att använda, de fungerar i många år och håller hög kvalitet till ett ganska överkomligt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tyvärr har produkterna från det amerikanska märket små nackdelar, vilket också bör beaktas vid köp. Först och främst noterar användarna bristen på bakgrundsbelysning i vissa modeller och enhetens kylsystem, vilket är mycket nödvändigt för långsiktig drift.

Elverktygen har en växellåda av låg kvalitet … Ibland under reparationen uppstod det fel i processen att växla hastigheten. Nackdelarna med nätverksaggregat är deras stora dimensioner. De är ganska tunga och obekväma under långt arbete.

Rekommenderad: