Drill Hitachi: Har Slag, Sladdlösa, Slagfria Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Och Använder Man?

Innehållsförteckning:

Video: Drill Hitachi: Har Slag, Sladdlösa, Slagfria Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Och Använder Man?

Video: Drill Hitachi: Har Slag, Sladdlösa, Slagfria Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Och Använder Man?
Video: Meec borrskruvdragare med slag 18V 50Nm från Jula 2024, Maj
Drill Hitachi: Har Slag, Sladdlösa, Slagfria Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Och Använder Man?
Drill Hitachi: Har Slag, Sladdlösa, Slagfria Och Elektriska Modeller. Hur Väljer Och Använder Man?
Anonim

Många köpare är mycket ansvarsfulla när de väljer en borr. De läser recensioner noggrant, tar råd från vänner och rådgör med säljare. Detta beteende är ganska motiverat, eftersom dessa enheter köps för en lång livslängd, och med bra hantering av elverktyg, kan de hålla minst en livstid. I det här fallet är det viktigt att överväga för vilka uppgifter en borr köps, vilken kvalitet det köpta verktyget kommer att ha. Hitachi är ett av de mest eftertraktade märkena bland majoriteten av konsumenterna.

Bild
Bild

Karakteristisk

Innan du väljer en borr för ditt hem måste du förstå vilken typ av enhet det är och vad det används till. En borr är ett verktyg vars huvudsakliga funktion är att rotera alla enheter ., på grund av vilket det är möjligt att utföra olika reparationsarbeten i form av omrörningslösningar, åtdragningsskruvar och borrytor. För närvarande är ingen reparation klar utan denna viktiga enhet. Det är helt enkelt oersättligt när det gäller att göra hål i träkonstruktioner, metallkonstruktioner och gips.

Bild
Bild

Viktiga egenskaper hjälper dig alltid att välja rätt enhet. Alla borrar kan indelas i följande typer:

  • hushåll, utformat för att utföra enkla reparationsarbeten hemma;
  • professionella presenteras med mer avancerade alternativ.
Bild
Bild
Bild
Bild

Borrar är av följande typer:

  • slagborrar som kan borra betong;
  • chockfritt, arbetar med mjuka material som metall och trä.
Bild
Bild
Bild
Bild

En viktig parameter när du väljer en borr är effekt, som kan vara från 300 till 1500 watt. För arbete med metall och trä är ett verktyg med låg effekt lämpligt. När du arbetar med betong är ett kraftfullt alternativ oumbärligt.

Om märket

Det populära japanska företaget Hitachi har tillverkat elverktyg av hög kvalitet i över ett sekel. Företagets övningar är med rätta en av de bästa för att utföra olika typer av reparations- och byggnadsarbeten. Ett brett utbud av produkter hittar sin tillämpning i både professionell och hemmabruk.

Bild
Bild

Varianter av modeller

Det är värt att överväga de mest populära modellerna.

Slaghammare Hitachi D10VC2 Är en kvalitetsenhet med en effekt på 460 watt. Enheten har en nyckellös chuck och ett kontrollhjul för att ändra rotationshastigheten. De främsta fördelarna är hög effektivitet och kompakthet, eftersom denna modell har en relativt liten storlek och vikt. Borren klarar sig bra med borrytor med olika densitet: trä, metall och gips. Verktyget kan användas som en skruvmejsel för att samla möbler. Hitachi D10VC2 -borrmaskinen drivs med nätström. Denna enhet är lämplig för de flesta hushålls- och yrkesjobb.

Bild
Bild

Hitachi DS12DVF3 Är en utmärkt skruvmejsel för arbete utomhus och i svagt ljus. Denna enhet har en inbyggd ficklampa och batteri, vilket eliminerar användningen av bärväskor när du använder enheten. Det laddningsbara batteriet med en kapacitet på 1,5 ampere i timmen gör det möjligt att arbeta hela dagen. Dessutom har verktyget en bekväm form och är utrustad med ventilation för att bli av med varm luft.

Bild
Bild

För dem som letar efter ett verktyg med hög prestanda och kraft bör du välja Hitachi DV16VSS … Den här enheten har en effekt på 600 watt. Borrmaskinen fungerar i konventionella och borrningslägen. Verktyget kan arbeta med olika typer av material, inklusive keramik, metall, trä och betong. Hitachi DV16VSS borrmaskin väger endast 1,5 kilo. Tack vare en så bekväm kaross är den perfekt för takarbete.

Bild
Bild

Elektrisk borrmaskin Hitachi W6VA4 Är den bästa lösningen för hemrenoveringar. Denna mekanism är utrustad med allt du behöver. Enkelhet gör att även en nybörjare kan hantera enheten. Verktyget kan arbeta med material med olika densiteter. Den enda nackdelen med denna modell är begränsningen av trådens längd, så den används för att utföra byggnadsarbete i ett hus eller lägenhet.

Bild
Bild

Recensioner

I allmänhet är recensioner av Hitachi -verktyg positiva. Konsumenter noterar märkets höga kvalitet. Bland de främsta fördelarna markerar köpare sådana indikatorer som kompakt storlek, låg vikt och hög produktivitet. Nackdelarna med vissa användare inkluderar en svag patron som måste bytas ut med tiden.

Rekommenderad: