Holzhof Terrassbräda: Universell Sömlös Och Sömskiva Av WPC, Wenge Och Andra Färger

Innehållsförteckning:

Video: Holzhof Terrassbräda: Universell Sömlös Och Sömskiva Av WPC, Wenge Och Andra Färger

Video: Holzhof Terrassbräda: Universell Sömlös Och Sömskiva Av WPC, Wenge Och Andra Färger
Video: A Wrinkle In Time 2018 FULL MOVIE HD - Best Disney Adventure Family Movie 2021 2024, Maj
Holzhof Terrassbräda: Universell Sömlös Och Sömskiva Av WPC, Wenge Och Andra Färger
Holzhof Terrassbräda: Universell Sömlös Och Sömskiva Av WPC, Wenge Och Andra Färger
Anonim

När de ordnar territoriet i deras förortsområde tänker många på vilken terrassbräda som är bäst lämpad för att skapa golv, eftersom det finns många tillverkare av brädor på marknaden. Däckbrädor från det inhemska märket Holzhof är mycket efterfrågade på grund av deras utmärkta kvalitet och egenskaper. Innan du köper denna typ av byggmaterial är det mycket viktigt att bekanta dig med dess funktioner och sortiment, bland vilka du kan välja ett lämpligt alternativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Däck från varumärket av träpolymerkomposit (WPC) uppfyller alla nödvändiga kvalitetskriterier, det tillverkas med hänsyn till alla säkerhetsstandarder. Holzhof -skivan består av PVC och fint trä . WPC -däck är ett material med en speciell präglad profil på framsidan, som appliceras för att undvika att glida i det fria eller nära vattenförekomster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Materialet interagerar ständigt med miljön, nederbörd kan falla på det, vilket innebär att det är mycket mottagligt för olika negativa påverkan utifrån.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är därför det är värt att köpa endast högkvalitativa och beprövade produkter som kommer att hålla i många år och kommer att vara slitstarka. Holzhof -däck är resistent mot sönderfall, utveckling av svampar och andra mikroorganismer på det, det förändras inte under konstant UV -exponering.

På grund av träets olika färger kan skillnader i nyanser tillåtas vid tillverkning av produkter, men ofta bara inom samma färg . Produktens utseende kan påverkas av träpartiet, men de yttre egenskaperna påverkar inte på något sätt den övergripande kvaliteten på det erbjudna däcket. Alla produkter av märket behöver inte ytterligare vård efter installationen, liksom konstant behandling. Hon tål perfekt tvätt av smuts med tvållösningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Räckvidd

Varumärket Holzhof erbjuder följande typer av däck

  • Universell.
  • Sutur, sutur med trästruktur och sömlös.
  • Fyllig.

Den universella trallbrädan är perfekt inte bara för att ordna terrasser utan också för trädgårdsvägar och balkonger. Den kan användas inte bara för att lägga som golv, utan också för väggbeklädnad och till och med takdekoration. Med hjälp av en sådan bräda görs också ventilerade fasader och staket. Tack vare sömminstallationssystemet klarar materialet sig bra även vid ett stort vattenflöde, materialets yta är dubbelsidig med prägling.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sömmen används vanligtvis för golv i lusthus, observationsdäck, balkonger och kaféer. Brädan är brandsäker, med olika mekaniska skador kan den enkelt återställas. Sömversionen av brädan med träets struktur är miljövänlig och mycket hållbar och har också en bred färgpalett.

Sömlösa alternativ är relevanta för användning i områden runt pooler, de används också som golv på sommarverandaer, balkonger, bryggor och bryggor . Livslängden för denna typ av bräda kan vara mer än 30 år. När det gäller den fylliga terrassen används den för konstruktion av bryggor, olika sorters kommersiella lokaler och för arrangemang av zoner i staden. Den nuvarande versionen av wenge är tillgänglig från blommorna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Komponenter

Många tillverkare, som säljer däck, glömmer att erbjuda komponenter till köpare, men detta gäller inte Holzhof. Detta märke har allt för att utföra installationen av en fullvärdig beläggning. Som tillbehör för den universella typen av WPC-kort finns det pluggar för att stänga ändarna och klämmorna för att säkerställa rätt avstånd på 4-5 mm. När det gäller sömmen och sömlösa alternativ finns följande tillbehör.

  • Stöd fördröjning . Vid fastsättning av materialet används antingen en WPC -fördröjning eller dess aluminiumanalog.
  • Monteringsklämma och kleimer . Med klippet kan du fästa profilen i loggen, så att du kan skapa ett lämpligt mellanrum. Kleimer används för att fästa brädan på basen, så att du får ett minimum, knappt synligt gap.
  • Ändbeslag inklusive trim, pluggar och dekorativa hörn . Används för att dekorera ändar och profiler.
  • Justerbara fötter . Med deras hjälp kan du jämna ut nivån på terrassens bas om det finns skillnader i höjd.

Dekorativa tillbehör kan enkelt matchas med önskad färg på däck. Märket har ett brett utbud av dem.

Rekommenderad: