Sata Tool Set: 150, 121 Och 120 Delar Kit. Recensioner Om Vip -modeller

Innehållsförteckning:

Video: Sata Tool Set: 150, 121 Och 120 Delar Kit. Recensioner Om Vip -modeller

Video: Sata Tool Set: 150, 121 Och 120 Delar Kit. Recensioner Om Vip -modeller
Video: SATA Набор 120+1 предмет 09014А 2024, April
Sata Tool Set: 150, 121 Och 120 Delar Kit. Recensioner Om Vip -modeller
Sata Tool Set: 150, 121 Och 120 Delar Kit. Recensioner Om Vip -modeller
Anonim

På den globala marknaden ligger Sata -märkesverktyg i framkant. Hög kvalitet, användarvänlighet och rimligt pris säkerställde popularitet bland medborgare och utbredd användning i stora industrier, enorma försäljningsvolymer och rykte för VIP-produkter.

Om företag

Verktyget är utvecklat och tillverkat av det amerikanska specialföretaget Danaher Tool Group. Det grundades 1984 och dess huvudsakliga verksamhet var utveckling och produktion av professionella verktyg. På kort tid har företaget tagit sin rättmätiga plats på verktygsmarknaden. 1997 utvecklades en ny produktserie under varumärket Sata. Huvudmålet var att erövra den enorma marknaden i Folkrepubliken Kina.

I juni 2010 slogs Danaher Tool Group och Coper Tools -företagen samman till ett enda innehav, Apex Tool Group, som gick i framkant i världen. För närvarande producerar innehavet produkter från ett antal populära globala varumärken, inklusive Armstrong, Matco Tools, Allen, KD Tools, Jcobs, Crescent, Gear Wrench, vid 45 000 produktionsställen i 30 länder.

Satas mångsidiga verktygslådor är särskilt populära

Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av uppsättningar

Universal verktygssats för 150 stycken

Detta kit är det mest mångsidiga, med maximal möjlighet för reparationer och mekaniska operationer . Den består av förlängningssladdar, ljus, kombinerad och ring, med spärrnycklar, olika storlekar och typer av bitar och huvuden.

Instrumentets utmärkta ytfinish ger uppsättningen ett presentabelt utseende.

Denna uppsättning Sata -verktyg gör det enkelt att utföra alla nödvändiga operationer. Med de medföljande långa uttagen och lutningsbara förlängningarna, ultrafina skiftnycklar och kombinationsnycklar blir det även enklare att arbeta med svåråtkomliga platser på olika mekanismer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sockeluttag klarar enkelt "fastna" element . Det krom-molybdenstål som används ger produkten ökad styvhet och slagfasthet, och behandlingen med kalciumfosfat skyddar mot korrosion.

Huvudens inre yta har en speciell form, vilket minskar risken för skada på fästelementet med en tredjedel och bevarar det för framtida bruk.

Bild
Bild

Spärrnycklar gör att fästelementet kan vridas bara 5 grader , medan konventionella nycklar gör detta för minst 30, vilket ofta är svårt på grund av brist på plats. Arbetsrotationsväljare tillåter enhandsmanövrering. Den unika formen på spetsen på Surface Drive Plus ger ett tätt grepp om elementet och förhindrar att kanterna rivs av.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det blir inte svårt att byta (service) billjus mot befintliga ljusnycklar.

Observera att redskap (exklusive slaguttag) inte kan användas med elektriska, pneumatiska eller kraftnycklar.

För stor en komplett uppsättning leder till att vissa produkter inte används, utan bara tar upp plats och betalades förgäves.

Bild
Bild

Verktygssats för 121 artiklar

Den största skillnaden från satsen, som innehåller 150 artiklar, är större mångsidighet på grund av fordonstestaren och skruvmejslarna, som möjliggör testning och diagnostik av sensorer, ledningar, kontakter. Och oljefilterborttagaren förenklar hur du byter ut filtret när du servar bilen.

PX-2 Phillips-skruvmejsel med en längd av 10 centimeter klarar enkelt skruvar i storlek från 3, 1 till 5 mm . Den magnetiserade stången låter inte elementet gå vilse. Detta är en av de mest moderna och raffinerade produkterna som finns.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den långa vridna trådbiltestaren gör att du enkelt kan testa de enheter du behöver

Genom att komplettera de mest eftertraktade produkterna är denna Sata-verktygssats betydligt billigare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Universell uppsättning verktyg för 120 artiklar

Detta är den perfekta Sata -verktygssatsen för mekaniskt reparationsarbete vid fordonsunderhåll . Den kompletta uppsättningen av verktyget är koncentrerad till de vanligaste standardstorlekarna på fästelement. Storlekarna på huvuden och nycklarna tillåter grundläggande arbete med mindre och medelstora reparationer av mekanismer. Det rymliga fodralet håller verktyget säkert på plats.

När det gäller en speciell standardstorlek (till exempel fästelement med POZI -fack) kan du alltid komplettera uppsättningen med ett styköp av den önskade produkten.

Denna uppsättning, komplett med olika typer och storlekar av bitar , kommer att underlätta arbetet med fästelement, oavsett typ och antal splines som används (TORX, HEX, POZI, PHILLIPS). De tillgängliga bitarna, och det finns mer än 20 av dem i satsen, kommer enkelt att matcha det använda fästelementet oavsett typ - platt, tvär, sexkant, triangulär etc. De medföljande bitadaptrarna kommer att förenkla uppgiften avsevärt.

Bild
Bild

En uppsättning kombinationsnycklar av de mest populära typerna, från 8 till 19 mm i mängden 11 stycken, med hjälp av vilka huvudinstallationen och reparationsarbetet utförs . Tillverkad av specialstål och en speciell beläggning ger dem styrka och hållbarhet, och 12 kanter på den viktiga arbetsdelen möjliggör ett säkert grepp om fästelementet. Huvudets lutning 15 ° mot verktygsaxeln förenklar arbetet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Cardan -leder gör att du kan ändra riktningen för axeln för att applicera krafter, vilket är mycket bekvämt under svåra förhållanden . Produkterna måste dock hanteras med största försiktighet, eftersom gångjärnet i konstruktionen minskar verktygets hållfasthet, trots att det är tillverkat av höghållfast stål. Instrumentets spegelliknande krom-nickelbeläggning väcker uppmärksamhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Närvaron av tre vändbara handtag i satsen utökar dess kapacitet avsevärt . Utmärkt grepp, snabbkoppling, växlingsspak för arbetsrotation och ultratunnt huvud med 5-graders vridbar vinkel säkerställer effektiv fästehantering under alla förhållanden.

Fem förlängningsstänger i olika storlekar ger enkel åtkomst till fästelementen . Kromvanadiumstål gör detta verktyg särskilt robust och motståndskraftigt mot tunga belastningar. Krom-nickelbeläggning ger ett spegelutseende, korrosionsbeständighet, motståndskraft mot mekaniska stötar.

Bild
Bild
Bild
Bild

De vanligaste verktygen är sockelhuvuden. Satsen innehåller 71 huvuden. De ger åtkomst till fästelementet längs axeln, vilket gör arbetet med det bekvämt och effektivt. Universella huvuden har olika typer:

  • de sexkantiga huvuden har maximal effekt på det tätt åtdragna elementet;
  • långsträckta hexhuvuden låter dig lösa problem på svåråtkomliga platser;
  • tolvsidiga huvuden hanterar försiktigt fästelement.
Bild
Bild

Slaguttag är oumbärliga i arbetet. De klarar enkelt "fastna" delar, även på besvärliga platser.

Alla dessa 120 föremål är bekvämt placerade i ett plastfodral med ett ergonomiskt handtag , som är tillverkad av speciell polyeten med formblåsningsmetod för att uppnå oklanderlig styrka i kroppen och maximal komfort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner om Vip -modeller

Recensionerna på Sata -verktygssatserna på Internet är mestadels positiva . Köpare noterar "livstidsgarantin", vilket är ovanligt för moderna varor, vilket gör det enkelt att byta ut ett trasigt verktyg, även om störningar är extremt sällsynta. Kvinnor rekommenderar att du använder uppsättningarna som en gåva till män på grund av instrumentets attraktiva utseende och höga renhetsgrad, produktens pris och VIP -status.

Det sägs många bra ord om de använda innovationerna, som gör det möjligt att öka täckningsgraden för fästelementet och bevara det under demontering. Många bilentusiaster rekommenderar, när de bildar en personlig verktygsbas, att lägga till grund den universella uppsättningen Sata -verktyg med efterföljande tillägg av de nödvändiga produkterna.

Ibland indikeras nackdelar med svaga lås av fall, verktyg som faller ur sina platser, överdriven komplettering av uppsättningar med 150 artiklar, men de förstör inte särskilt intrycket av att använda Sata -märkesverktyg.

Sata-produkter har ett välrenommerat rykte för professionella verktyg av hög kvalitet , ger en värdig tillämpning för personligt bruk, i små verkstäder och i industrianläggningar.

I videon kan du se Sata -verktygslådorna i olika konfigurationer.

Rekommenderad: