Multiverktyg "Ratnik": Egenskaper Hos 6E6 Universalkniven, Processen Att Montera Och Demontera Multiverktyget, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Multiverktyg "Ratnik": Egenskaper Hos 6E6 Universalkniven, Processen Att Montera Och Demontera Multiverktyget, Recensioner

Video: Multiverktyg "Ratnik": Egenskaper Hos 6E6 Universalkniven, Processen Att Montera Och Demontera Multiverktyget, Recensioner
Video: FixarTV | Arbetsteknik | Använda Multiverktyg 2024, Mars
Multiverktyg "Ratnik": Egenskaper Hos 6E6 Universalkniven, Processen Att Montera Och Demontera Multiverktyget, Recensioner
Multiverktyg "Ratnik": Egenskaper Hos 6E6 Universalkniven, Processen Att Montera Och Demontera Multiverktyget, Recensioner
Anonim

Tillverkaren av varor SARO har upprepade gånger uppträtt vid alla slags amatör- och professionella arméevenemang och presenterat sina unika produkter. Denna organisation har varit en riktig favorit i tillverkningen av sådana tillbehör i flera år. Hon levererar sin utrustning till olika säkerhetsstyrkor.

Du kan alltid se många nya knivar för armén, köpa produkter online via Internet, och det har alltid ett stort antal konsumentrecensioner. Men av alla produkter från denna tillverkare 6E6 multiverktygskniv från militär ammunition kallad "Warrior" sticker särskilt ut.

Särdrag

För att fatta ett beslut för att köpa detta unika verktyg är det först användbart att förstå både dess många egenskaper och några av dess funktioner, samt att förstå produktens ergonomi.

Naturligtvis är det värt att notera att denna produkt inte skiljer sig åt i budgetpriset, och för en vanlig person kan kostnaden verka för hög. men tillförlitligheten och användarvänligheten kommer att uppväga detta obetydliga ögonblick flera gånger Därför är det osannolikt att någon kommer att kunna spara pengar när man väljer att falla på en sådan produkt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Setet "Warrior" består av själva kniven, tång, en andra skärare med en såg, en linjal, en syl, ett avstrykningsverktyg, två skruvmejslar och en fil.

Det första som fångar ögonen hos någon person är produktens utseende. Kniv "Ratnik" ser inte särskilt imponerande ut, vilket av estetiska skäl avvisar från förvärvet.

Denna multi-kniv köps dock ganska ofta inte bara av militären, utan också av vanliga användare, vilket föranleder överväganden om dess uppenbara effektivitet .… Enligt viktkriterier skiljer sig inte instrumentet åt i nödvändig lätthet (400 g), men det finns skäl för detta.

Produkten innehåller en klämma för fästelement, vilket enligt köpare är helt obekvämt. Det finns också ett extra hål med en ring för att fästa en ögla - detta är ganska ovanligt. Knivens handtag är gjord av distanser av plast, det hålls tätt i din handflata, rör sig inte, det finns inga olägenheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Detta är en nedrullningsbar version av kniven … Tången har ett utskjutande huvud, vilket är mycket bekvämt, eftersom de lätt kan klämma säkringen, det finns en syl. Enligt utvecklaren av verktyget gjordes alla delar separat på specialutrustning. Det är för denna kniv att det inte finns någon utbytbarhet av delar - det kommer inte att vara möjligt att göra ytterligare element, eftersom arméprodukten tillverkades enligt ett särskilt tekniskt uppdrag från Försvarsmakten.

Bild
Bild

Egenskaper

  • Stål , från vilken produkten är tillverkad, förtjänar också särskilt omnämnande - den är av låg kvalitet. Det är också värt att notera att provet tidigare vägde 100 g lättare och använde det senaste lagret. Setet innehåller två typer av olika skruvmejslar.
  • hopsättning … Produkten kommer i ett utmärkt fodral, som är generöst behandlat med ett skyddande smörjmedel. I själva fallet finns det en liten fil som används för att skärpa produkten.
  • Blad … Enligt kundrecensioner är det första man ska göra efter att en person fått sitt köp att slipa knivbladet. Kniven som kommer eller säljs i ett paket, även bröd till en smörgås kan inte skäras utan ansträngning. Av denna anledning måste produkten skärpas omedelbart. Det är värt att notera att bladets stål är ganska formbart - detta kommer att underlätta svarvningsprocessen.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns en stav - det är bekvämt att öppna kniven. Alla andra verktyg i jämförelse är svåra att öppna, medan de alla är dolda. De mest utmärkta av produkterna som presenteras i kniven är tången, som är ganska praktiska att arbeta med. Men om du klämmer hårt, blir nipporna tyvärr tråkiga.

Recensioner

Det är värt att notera att köpare talar negativt om linjen, som dessutom fungerar som en såg och en syl. Skäregenskaperna är i tvivel, även om sågen rör sig tolerabelt genom trä, men längden räcker helt enkelt inte för metall. Linjalen lägger inte till funktionalitet.

Bild
Bild

Köpare säger att det är mycket svårt att dra ut sylen, vilket förmodligen är därför som tillverkaren inkluderade filen i satsen, eftersom det är mycket problematiskt att helt enkelt ta bort skruvmejseln och sylen utan att bända den. I samband med denna omständighet kan problem uppstå under fältförhållanden.

Användarna noterar att locket som följer med kniven hastigt sys, sömmarna är av dålig kvalitet och att produkten är tillverkad av billigt kinesiskt tyg. Omslaget går som en påse, men fästena, det är värt att notera, är mycket välgjorda. Det kommer fortfarande att vara mycket bekvämt att ta ut "Ratnik" -kniven, om än från en sådan påse.

6E6 kniv är en bra universalprodukt … Kundrecensioner talar om god knivfunktion, men dålig materialkvalitet. Många ägare är besvikna över fältprestandan.

Bild
Bild

Om driften av detta verktyg på en camping är viktig eller om du planerar att ge en gåva till din granne, kommer en sådan produkt inte att uppröra användaren på något sätt. Men om det kommer svåra fälttester kommer detta multiverktyg snarare att lägga till många problem för användaren som måste lösas på något sätt. Och på fältet är det inte så lätt att göra.

Det är värt att notera att antalet verktyg tillfredsställer alla, men många av dem är av dålig kvalitet - de kommer inte att underlätta ödet för produktens ägare. Kitens vikt är ganska stor för en fickkniv, vilket också måste beaktas, baserat på syftet med dess användning. Det är förvånande att verktyget levereras till militären, eftersom det är långt ifrån idealiskt.

Med sådana saker är allt bara känt genom prövningsmetoden. Av denna anledning är det svårt att rekommendera att vägra att köpa, eftersom varje stridsflygare har en annan hand, och kanske för en del kommer vikten att vara en absolut oacceptabel faktor, och linjalen är den mest nödvändiga av alla ytterligare verktyg i kit, och för den andra är inget annat än själva bladet. spelar ingen avgörande roll för köpet.

Rekommenderad: