Spånskiva Lamarty: Färger, Granskning Av Inredningen "Blekt Trä" Och "Ask", "Vintage" Och "Grå Sten", "Fresco" Och Andra Alternati

Innehållsförteckning:

Video: Spånskiva Lamarty: Färger, Granskning Av Inredningen "Blekt Trä" Och "Ask", "Vintage" Och "Grå Sten", "Fresco" Och Andra Alternati

Video: Spånskiva Lamarty: Färger, Granskning Av Inredningen
Video: BLEACHING ASIAN HAIR TWICE(2X) (TAGALOG) by Miles Micosa 2024, April
Spånskiva Lamarty: Färger, Granskning Av Inredningen "Blekt Trä" Och "Ask", "Vintage" Och "Grå Sten", "Fresco" Och Andra Alternati
Spånskiva Lamarty: Färger, Granskning Av Inredningen "Blekt Trä" Och "Ask", "Vintage" Och "Grå Sten", "Fresco" Och Andra Alternati
Anonim

På grund av det faktum att vetenskapliga och tekniska framsteg har kommit in i människors liv och därmed ny, modern teknik, utrustning, innovativa lösningar, har ett sådant verksamhetsområde som konstruktion gått in på en ny utvecklingsnivå. Idag är byggmarknaden full av nya material som har utmärkta fysiska och tekniska parametrar och egenskaper. En av dem är vattentät laminerad spånskiva (laminerad spånskiva).

Det finns en hel del tillverkare av detta byggmaterial, men ledaren bland alla läser förstås förtjänat Lamarty . Det handlar om spånskiva från detta märke som kommer att diskuteras i artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Spånskiva Lamarty är det bästa valet för varje konsument. Och det är inte bara ord! Detta uttalande beror på många års erfarenhet, perfekt kvalitet och produktsäkerhet. Lamarty har tillverkat liknande produkter länge. År 2013 började dess fabriker producera fuktresistenta laminerade spånskivor, av vilka raffinerade, säkra och otroligt vackra möbler för badrum och kök är gjorda.

Varför är Lamartys produkter så populära? Ursprungligen beror detta på tekniken för sin produktion.

  • Tillverkningsprocessen för laminerad spånskiva på företagets fabriker är helt automatiserad. Frånvaron av en "mänsklig faktor" vid skapandet av produkter säkerställer deras stabila kvalitet.
  • Plattans inre skiktstruktur är permanent.
  • Moderna material och utrustning används, på grund av vilka produkterna huvudsakligen tillverkas snabbt och effektivt, på beställning. Ett sådant produktionsschema bidrar till att plattorna inte ackumuleras i lager och förlorar sina ursprungliga egenskaper.
  • Strikt kontroll över produktionsprocessen och kvaliteten på den redan tillverkade spånskivan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Allt detta gjorde det möjligt för företaget att få många certifikat som bekräftar den höga klassen av produkter som tillverkas vid Lamartys fabriker. Tillverkningsprocessen för Lamarty spånskiva är ganska enkel: för att få det använder tillverkaren lamineringsmaterial och själva spånskivan. På grund av det seriösa tillvägagångssättet för produktionsprocessen och tillverkarnas ansvar har slutprodukten följande funktioner:

  • värmebeständighet;
  • chockmotstånd;
  • slitstyrka;
  • färgbeständighet;
  • hög hygien, säkerhet och miljövänlighet;
  • motståndskraft mot kemikalier;
  • hög styrka och tillförlitlighet.

Det bör noteras att detta material är mycket lätt att arbeta med. Både en professionell och en amatör kan hantera Lamarty spånskiva. Det är lätt att hantera och fräsningsprocessen är ganska enkel och tar inte mycket tid.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produktöversikt

Sortimentet och sortimentet av produkter från Lamarty -tillverkningsföretaget är mycket stort, vilket är en annan ganska betydande och inflytelserik fördel. Olika färger, varierad inredning - allt detta görs för att tillgodose behoven hos även de mest nyckfulla kunderna, som ofta själva inte helt förstår vad de vill ha. Efter att ha kommit till affären eller besökt den officiella Lamarty -webbplatsen kan användaren alltid välja det mest idealiska och lämpliga alternativet. Idag arbetar företaget uteslutande för konsumenten. Vi tar emot individuella beställningar för tillverkning av till exempel fuktresistent laminerad spånskiva 16 mm för tillverkning av möbelattribut för badrum och kök.

Lamarty -katalogen innehåller olika inredningsalternativ och färger för laminerad spånskiva:

  • textur nyans;
  • monokromatisk nyans;
  • träimitation;
  • snygg nyans.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sortimentet är ganska stort, så vi har valt ut några av de mest populära och ofta köpta inredningsformerna för dig

  • " Vitkalkat trä ". Denna typ är mycket populär. Möbler är gjorda av den, som kan användas för att utrusta små rum med en liten mängd ljus. Vit färg expanderar visuellt utrymmet, belastar det inte. Möbler av laminerad spånskiva Lamarty med inredningen "Blekt trä" är perfekta för att ordna alla rum. Materialet kännetecknas av följande parametrar:

    • storlek - 2750x1830 mm;
    • tjocklek - 16 mm;
    • utsläppsklass - E0, 5.

Utsläppsklass är en av huvudindikatorerna för produktkvalitet. Denna faktor anger mängden fri formaldehyd som finns i materialet. Formaldehyd är en kemisk förening som innehåller kol, syre och väte. Det är ett cancerframkallande ämne med en skarp lukt som kan skada människors hälsa vid långvarig exponering. Därför, ju lägre värdet på koefficienten E, desto bättre.

Bild
Bild

" Aska ". Finns i ljusa och mörka färger. Används för tillverkning av möbler. Färgalternativ gör det möjligt att välja rätt, med hänsyn till rummets dimensioner och konsumentens färgpreferenser.

Bild
Bild

Årgång . Detta är en antik stilisering, den så kallade retrostilen. Denna nyans liknar trä som brinner ut under solen eller skadas då och då, där det finns askiga fläckar. Det verkar som om möblerna har kommit till modern tid direkt från hantverkarens gamla verkstad och genomborrade det århundraden gamla rummet. Spånskivemöbler med denna inredning är inte lämpliga för varje inredning.

Bild
Bild

" Grå sten ". Nyansen, även om den är grå, har en varm ton. Dess främsta fördel är att den passar bra med vilken inredning som helst.

Bild
Bild

" Fresk ". Den industriella stilen är mycket populär idag, varför många designers föredrar att inte gömma betongväggar under ett lager av gips, men skryta med dem. Tack vare sådana nya trender i stilen och utformningen av lokalerna är möbler i brutal stil efterfrågade idag. Laminerad spånskivor "Freska" hjälper till att uppnå önskat resultat och stilfullt dekorera huset.

Bild
Bild

" Aqua ". På den moderna möbelmarknaden är möbler i färgen på transparent havsvatten mycket populära. Tack vare detta uppträdde inredningen på det laminerade spånskivan "Aqua". Möbler tillverkade av sådant material kommer att bli en verklig höjdpunkt i interiören.

Bild
Bild

" Vit glans ". Vitt har alltid varit och förblir konsumentens preferens. Möbelattribut från laminerad spånskiva Lamarty i "vit glans" inredning är en indikator på smak, önskan att dekorera ett hus vackert. Sådana möbler är idealiska för alla rum, och om rummet är litet kommer det också att hjälpa till att förstora det visuellt.

Bild
Bild

" Sandy Canyon ". Den känsliga grädde som materialet är tillverkat i är idealisk för tillverkning av möbler för vardagsrummet eller sovrummet. Tillverkaren försökte göra färgen så känslig och vacker som möjligt.

Förutom ovanstående tillverkar Lamarty -företaget många varianter av laminerad spånskiva med en annan inredning. När du köper bör du vara uppmärksam på "Grafik", "Cappuccino", "Aikonik", "Chinon", "Arabica", "Cement".

Bild
Bild

Valbara kriterier

Med tanke på att utbudet av laminerade spånskivor från Lamarty är stort och varierat är det ganska svårt att välja rätt material. Därför finns det separata urvalskriterier som bör följas vid köp.

  • Lukt . Hur konstigt det än låter, men i det här fallet är luktsinnet det du först måste lita på. När du luktar på produkten kan du förstå genom lukten hur mycket formaldehyd som finns. Om du luktar en stark och skarp lukt är det bättre att inte köpa sådana produkter.
  • Produktstruktur . Slutet på plattan ska vara tätt, utan hålrum. Plattan i sig måste pressas väl. Om det finns håligheter är materialet av dålig kvalitet.
  • Råmaterial . Experter säger att det bästa alternativet är en platta med hög björkhalt. Den utmärks av sin höga densitet, tillförlitlighet och hållbarhet.
  • Bladmått - produktens dimensioner beror på detta.
  • Färg . Detta urvalskriterium är ganska viktigt. Allt beror på vilken typ av möbler du köper materialet till. Tänk också på inredningen. För att skapa rätt atmosfär och stämning måste materialet idealiskt kombineras med inredningen i rummet.

Efter att ha valt laminerad spånskiva från Lamarty kan du välja det material som helt kommer att tillfredsställa dina behov och önskemål.

Rekommenderad: