Laminerad Spånskiva I Färgen "ask-shimo" (35 Bilder): Ljusa Och Mörka Färger På Möbler, Andra Nyanser Av Vitt Och Svart

Innehållsförteckning:

Video: Laminerad Spånskiva I Färgen "ask-shimo" (35 Bilder): Ljusa Och Mörka Färger På Möbler, Andra Nyanser Av Vitt Och Svart

Video: Laminerad Spånskiva I Färgen
Video: Färgcikel tonad till vitt och svart Grundfärgerna 2024, April
Laminerad Spånskiva I Färgen "ask-shimo" (35 Bilder): Ljusa Och Mörka Färger På Möbler, Andra Nyanser Av Vitt Och Svart
Laminerad Spånskiva I Färgen "ask-shimo" (35 Bilder): Ljusa Och Mörka Färger På Möbler, Andra Nyanser Av Vitt Och Svart
Anonim

I moderna interiörer finns det ofta olika möbler av laminerad spånskiva, gjorda i färgen "shimoaska". Utbudet av toner av denna färg är rikt - från mjölkigt eller kaffe till mörkare eller ljusare, som alla utmärks av uttalad elegans.

Shimoaska kännetecknas av skarpa och distinkta ränder med imitation av trästruktur.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Naturliga trävener ingår i materialet. Laminerad spånskiva (spånskiva) är tillverkad av komprimerade träpartiklar med tillsats av bindemedelshartser, utsatta för högt tryck och temperatur . Plattans yta är laminerad med specialpapper. Lamineringsprocessen förbättrar ytan på spånskivan och gör materialet motståndskraftigt mot nötning, höga temperaturer och kemikalier.

Laminerad spånskiva i Shimo -askfärg finns i ljusa och mörka nyanser . Materialet används aktivt för att dekorera möbler. I denna design produceras element som harmoniskt passar in i olika inredda rum. Populärt material för inredning ska användas under torra förhållanden. Enkel skötsel av materialet och enkel bearbetning gör det relevant för användning inom många områden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vad är shimo?

"Ash Shimo" presenteras i kontrast - i ljusa och mörka nyanser. Det är en lämplig lösning för att skapa möbler och interiörer som harmoniskt ser ut i olika utformade rum. Den ljusa nyansen av shimoaska är identisk med den för cappuccino . Materialets struktur är ganska uttrycksfull, med texturerade träårer. Inredningen med ljusa askmöbler ger lätthet och expanderar utrymmet optiskt.

Möbler tillverkade i en mörk nyans är inte mindre efterfrågade. Färgen som liknar choklad förädlar produkterna och ger atmosfären elegans. Även i detta syns en tydlig träig konsistens tydligt.

Bild
Bild

Mörk "shimoaska" i chokladtoner och ljus i grädde och honungstoner används ofta vid tillverkning av snygga:

  • innerdörrkonstruktioner;
  • element i fasaderna på laminerade spånskivemöbler;
  • bokhyllor;
  • höljen med skjutdörrar;
  • paneler i hyllkonstruktionen;
  • olika skåpmöbler;
  • bänkskivor och högkvalitativa bord;
  • modeller för barn och vuxna;
  • golvbeläggningar.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare föredrar ofta att kombinera olika nyanser av aska för att skapa fashionabla mönster . Detta tillvägagångssätt låter dig simulera ursprungliga designalternativ. Samtidigt är möjligheten att kombinera färger av största vikt. Den mörka och ljusa "shimo -askan" samexisterar perfekt med grå, blå, vit, malakit, korallblommor och alla dess nyanser.

Spånskivans askstruktur i en fashionabel shimofärg ser utsökt ut även i utformningen av små rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Andra askfärger

Det finns olika nyanser av aska med ett spännande prefix från ordet shimo, från nästan vitt till nästan svart, en nyans av mörk choklad. Färgområdet för ljus aska innehåller följande nyanser.

  • Belfort ek.
  • Karelen.
  • Moskva.
  • Lätt ankare.
  • Mjölk ek.
  • Lätt aska.
  • Asahi.
  • Ljus ek Sonoma.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom kan den ljusa variationen av shimoaska presenteras i följande nyanser: lönn, päron och akacia. Det finns både varma och kalla undertoner med rosa, gråaktig, blå och andra toner. Närvaron av ljusa möbler från denna ädla träslag kan optiskt utöka utrymmet och ge luftighet in i interiören . Ask i en ljus palett är harmonisk som golvbeläggning i Provences anda, i klassiska riktningar och minimalism. Han ger dem fräschör och gör utrymmet särskilt attraktivt, mysigt men samtidigt ädelt.

Möbler fasader av dessa färger ser bra ut mot bakgrunden av ljusa eller mer pastellväggar. Den kontrasterande "askshimon" i en mörk variant ser uttrycksfull ut i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ofta utmärks sådana föremål av en djup, nästan svart chokladskugga, men det finns också lite olika variationer i toner

  • Milan.
  • Mörk aska.
  • Mörkt ankare

Mörka nyanser ser mest intressanta ut i en bostadsmiljö. Chokladfärgad spånskiva spelar bra tillsammans med vit, vanilj och pastellbakgrund och ytor. En mycket värdig djup färg av mörk ask ser ut som en följeslagare av blå nyanser i design, det är särskilt harmoniskt med en ljus turkos, mjuk marinblå ton.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färgade accenter finns i fåtöljer, textilier, kuddar, ramar, vaser och bäddsoffor. En duett av en mörkbrun, nästan svart fasad av ett dörrblad eller en chokladuppsättning med bakgrund av blå och grön tapet eller annan liknande finish kommer också att bli framgångsrik.

När du skapar en inredning i ljus eller mörk shimo är det möjligt att manipulera nyanser, komplettera underbara designbilder, fylla rummet med komfort och ljus

Efter att ha plockat upp möbelelement i det föreslagna färgsortimentet får köparen möjlighet att använda dem när de ordnar korridoren och gästrummet, köket och andra lokaler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laminerade spånskivans headset märkta "askshimo" kännetecknas av ett utsökt utseende och möjligheten att fylla utrymmet med värme. Båda askfärgerna kan spela vackert i kontrast . Till exempel, med ett kaffefärgat golv, installeras möbler i en kombination av mjölkchoklad. Denna inställning kräver en neutral ton på de omgivande väggarna.

Vid inredning av lokaler för olika ändamål bör ägare som valt askmöbeluppsättningar ta hänsyn till det allmänna designkonceptet. För att inte räkna med valet av färger är det värt att tillgripa specialiserad programvara som skapats för designen i 3D.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ansökningar

"Ash shimo" i ljusa och mörka tolkningar eller i kombination med varandra används i olika riktningar:

  • romantisk;
  • Fransk stil;
  • klassisk;
  • minimalism.

I varje separat riktning spelar mörka eller ljusa färger med olika färger, med hänsyn till kombinationen av toner. Idag är det de naturliga nyanserna av möbelmaterial som är mycket populära. Genom att inkludera askfärgade föremål i interiören kan du ordna utrymmet på ett elegant och modernt sätt. Eller skapa skickligt mönster från den viktorianska eran, lyxig och härlig barock, etc.

Unika färger ger en underbar möjlighet att förkroppsliga dina idéer och idéer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tabeller

En integrerad möbel i vardagsrum, kök, barnrum och ibland i sovrum. " Ash Shimo" i ljusa och mörka versioner förser möbler med naturlig skönhet, har en positiv effekt på aura och energi, förbättrar humör . Askskärmar är lämpliga för rum i olika utföranden.

Bild
Bild

Byråer

Detta är utan tvekan en mycket bekväm plats för förvaring av olika saker, och oftare kläder. Ett brett utbud av nyanser av shimoaska gör det möjligt att skapa en speciell design i rummet.

En byrå med en yta som imiterar en träig textur kommer att passa in i alla interiörer. Sådana möbler ser väldigt sofistikerade ut.

Bild
Bild

Kök

Möbler av laminerad spånskiva i färg av shimoaska passar lika bra för små och stora kök. Möbler i köket av kontrasterande kombinerade nyanser av aska är förvånansvärt i harmoni med väggarna och golvet i färgen på vaniljkaffe, laminat i chokladtoner.

Bild
Bild

Vägg

Det kommer att bli en riktig dekoration av vardagsrummet om det är gjort i en ädel ljusfärg eller dess motsatta mörka version. Väggen får vara i samma eller liknande skugga med väggarna eller golvet.

Det rekommenderas att komplettera andra dekorativa element för det: en soffa, mjuka fåtöljer och stolar, hyllor och skåp.

Bild
Bild

Spånskiva

Laminerade brädor är utrustade med stor styrka, därför används de för golv. Valet av en askskugga bland mörka och ljusa färger beror direkt på utformningen av rummet som ska färdigställas och dess dimensioner. I ett litet utrymme kommer spånskivans ljusa ton att "skjuta isär" väggarna visuellt och lägga till utrymme visuellt.

Olika färger kan delikat betona rummets adel. Mörka nyanser är ett win-win, elegant, diskret alternativ som ger en touch av mystik. Det är viktigt att harmoniskt välja färgkompositioner. Tack vare den rätta kombinationen kan det laminerade materialet lägga till sofistikering till även obeskrivliga rum med blygsamma dimensioner.

Rekommenderad: