Brun Mosaik I Inredningen: Beige Kakel Med Guld, 5x5 Cm Alternativ, Designexempel

Innehållsförteckning:

Video: Brun Mosaik I Inredningen: Beige Kakel Med Guld, 5x5 Cm Alternativ, Designexempel

Video: Brun Mosaik I Inredningen: Beige Kakel Med Guld, 5x5 Cm Alternativ, Designexempel
Video: RONA - Как установить мозаику 2024, Maj
Brun Mosaik I Inredningen: Beige Kakel Med Guld, 5x5 Cm Alternativ, Designexempel
Brun Mosaik I Inredningen: Beige Kakel Med Guld, 5x5 Cm Alternativ, Designexempel
Anonim

Brown är inte så tråkigt som det kan tyckas vid första anblicken, även om det är associerat med skoluniformer. Det är ett mångsidigt färgschema med en rik palett av varma och kalla nyanser, vilket är särskilt populärt bland de nivåglada och jordnära människorna. Det används lika bra i smink, kläder och inredning. Brun är den mest naturliga färgen i inredningen, eftersom den imiterar den naturliga nyansen av trä, som länge har varit det främsta dekorativa verktyget.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material och funktioner i kombinationen av nyanser

Trots att moderna designnöjen har skjutit brunt i bakgrunden, personifierar det fortfarande soliditet, stabilitet, adel och ger också en känsla av varm omfamning.

Bild
Bild

Mosaik som ett originalalternativ till de vanliga keramiska plattorna kan diversifiera interiören i alla rum.

Om du väljer en mosaikkomposition av ädla chokladnyanser kan du enkelt lägga smak till den mest rigorösa designen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots sina många fördelar har mosaiken först nyligen börjat bli populär som ett efterbehandlingsmaterial, eftersom det inte var så många som var villiga att arbeta med element (chips) som mäter 5x5 cm och till och med 2x2 cm. För inte så länge sedan skapades mosaikelement på slitstarka nätplåtar. Nu är efterbehandlingen reducerad till ett minimum - du måste förbereda ytan och limma sedan nätet med chipsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika material används för sådana "mesh" -produkter:

  • Glas . Sådana alternativ är resistenta mot aggressiva tvättmedel och extrema temperaturer, är prisvärda och har också olika versioner.
  • Keramik har stora möjligheter att imitera texturer, till exempel trä, samtidigt som de har betydande fuktbeständighet.
  • Trä är lite efterfrågad, eftersom den naturliga konsistensen är benägen att svälla och spricka, även om det ger rummet en ovillkorlig komfort.
  • En sten - starkt och hållbart material med utmärkta halkskyddande egenskaper, därför används det aktivt för golv. Den största nackdelen är den höga kostnaden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är viktigt att välja rätt kombination av brun mosaik, då uppstår en speciell atmosfär i ditt interiör:

  • ljusa nyanser bidrar till en känsla av lätthet;
  • mörkare - avslappning;
  • rödbrun kommer att lägga till energi;
  • och i rum utan fönster och soliga färger är bländning av ljusbruna och gula toner nödvändig;
  • en kombination av vitt och brunt kommer att vara lämpligt i alla rum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Monokrom beige och brun inredning är en harmonisk och vacker kombination som ser varmare och bekvämare ut än vitt och brunt, så den passar perfekt in i designen av ett litet vardagsrum eller sovrum.

Den energiska och positiva tandem i det gulbruna sortimentet är idealiskt för lantliga och retrostilar, även om det ser organiskt ut i alla interiörer.

Bild
Bild

Traditionellt är det orientaliska en brun-orange kombination. Det finns oftare i utformningen av sovrum och boudoirer, men det ser bra ut i badrummet och i köket.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra alternativ i olika interiörer

Köket är platsen där alla familjemedlemmar samlas oftast. För att ge en atmosfär av mys och lugn (samt en spektakulär accent) kan du säkert använda mosaikplattor av hela det bruna sortimentet. Det kommer att vara i harmoni med vita, svarta, gröna köksmöbler, perfekt för att dekorera ett förkläde, och i stora rum kommer det också att dekorera bänkskivan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Badkaret är inrett i den varma lyxen av bruna nyanser och ser väldigt imponerande ut. Kombinationen av brunt och guld är mycket populärt - det ser aristokratiskt ut, men ovanligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Själva guldmosaiken ser exceptionell ut. Det är inte nödvändigt att lägga ut invecklade mönster från det.

Bild
Bild

Mosaikblandningar av olika storlekar med en kombination av olika nyanser av brunt som ser fräscht ut är mycket populära: det finns modeller med guld, gnistrar, pärlemor, imitation av bärnsten och natursten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mosaic är en utmärkt inredningslösning . Dess estetik och praktiska tillämpning hittar sin tillämpning i alla hörn av ditt hem. Om du väljer en mosaik med ett ädelt utbud av bruna nyanser, kommer du att visa elegans och oklanderlig smak.

Rekommenderad: