Smala Tvättmaskiner Fram Till 40 Cm: De Bästa Horisontella Lastningsmodellerna

Innehållsförteckning:

Smala Tvättmaskiner Fram Till 40 Cm: De Bästa Horisontella Lastningsmodellerna
Smala Tvättmaskiner Fram Till 40 Cm: De Bästa Horisontella Lastningsmodellerna
Anonim

En tvättmaskin är ett måste i varje hem. Valet av dessa hushållsapparater bör närmar sig särskilt noggrant: detta är ett ganska dyrt köp, dess livslängd bör vara så lång som möjligt. För dem som uppskattar ledigt utrymme i en lägenhet erbjuder moderna tillverkare smala tvättmaskiner, vars bredd når högst 40 cm. Sådana modeller lockar naturligtvis mer och mer uppmärksamhet hos köpare, eftersom de är lika bra som klippare i full storlek i sina inbyggda funktioner, men tar mindre plats i alla rum.

Särdrag

Smala tvättmaskiner, som en lösning för små lokaler, har ett antal funktioner. Först och främst är det deras storlek. Tvättmaskiner från 33 till 40 cm breda får plats nästan var som helst . Ett kök eller badrum är perfekt för detta. Tvättmaskinen kan placeras under disken i köket eller under diskbänken i badrummet. Utformningen av frontlastmaskinen tillåter detta arrangemang.

Bild
Bild
Bild
Bild

Små hushållsapparater kommer också att glädja köpare med sina låg kostnad . De flesta av de smala horisontella tvättmaskinerna finns i låg- och medelprissegmenten. De viktigaste tillverkarna som erbjuder sådana alternativ är har länge etablerat sig bara på den goda sidan … Naturligtvis, när du väljer, är detta också värt att uppmärksamma.

Den enkla och ergonomiska designen gör att apparaten passar in i alla kök eller badrumsdesign. Valet av färger är inte särskilt stort, men från sådana möjliga alternativ som vitt, silvermetalliskt, mörkgrått kan vem som helst välja något som de gillar.

Smala tvättmaskiner antar en lastvolym på upp till 5 kg, vilket är perfekt för 1-2 personer, oavsett om det är en ung familj med eller utan barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trots att folk tror att smala tvättmaskiner har begränsad funktionalitet, tillverkare erbjuder tvättmaskiner med både en minsta uppsättning program och en förlängd . Uppenbarligen kommer alternativ med en minsta uppsättning funktioner att vara ganska billiga, vilket innebär att de kommer att vara tillgängliga för alla.

Med tanke på storleken som huvuddragen i modellerna, underskatta inte sådana "tvättmaskiner ". Tillverkare erbjuder små maskiner med bra programvara och ytterligare funktioner. Ytterligare funktioner inkluderar: ångtvätt, torkning av kläder, ekonomisk tvätt med låg vattenförbrukning, snabb tvätt från 15 till 20 minuter, ett speciellt läge för sport, babykläder och mycket mer.

Av det föregående kan vi dra slutsatsen att smala tvättmaskiner upp till 40 cm knappast skiljer sig från större alternativ vare sig i funktionalitet eller prestanda.

Bild
Bild

Tvättlägen

Uppenbarligen är tvättmaskinens huvudsakliga funktion att tvätta tvätten. Olika lägen gör att du kan tvätta saker med hög kvalitet utan att skada färgen och utan att skada tyget. Det bör noteras att oavsett läge kan temperaturen och antalet varv justeras manuellt för att uppnå maximal effekt. Temperaturlägen varierar från 30 till 90 grader, där 90 grader enbart lämpar sig för tvätt av bomull.

Tunnare, syntetiska tyger kan deformeras vid så höga temperaturer. Antalet varv matchas också med tyget: ju tunnare tyget desto färre varv. I grund och botten lägen är direkt relaterade till typen av tyg, men det finns också speciella sådana.

Bild
Bild

Moderna tvättmaskiner för hushåll kan ha följande tvättprogram

  1. Syntet.
  2. Bomull.
  3. Delikat (hand) tvätt.
  4. Färgat linne.
  5. Sportartiklar.
  6. Ull, siden.
  7. Barnkläder.
  8. Daglig tvätt.
  9. Snabb tvätt.
Bild
Bild

Företag och populära modeller

Hushållsmaskinmarknaden är ganska omfattande, men vissa företag har redan fått ett rykte som pålitliga tillverkare. Bland de obestridda ledarna finns sådana företag.

  • Godis Är en italiensk tillverkare av hushållsapparater med ett internationellt rykte. Tillverkaren satsar på införandet av modern teknik och stöd för utveckling av Smart Home -system. Modeller de senaste åren Godis fungerar i smart läge, det vill säga kontrollen utförs från en smartphone.
  • Samsung Är ett globalt varumärke av teknik. Tillverkaren av kvalitetsapparater introducerar fler och fler nya produkter i den dagliga tvättprocessen. Samsung var den första som föreslog att kombinera en tvättmaskin och torktumlare i en enhet.
  • Zanussi Är ett populärt märke för Electrolux -innehavet. Italiensk maskintillverkare sedan 1916. Som vanligt för europeiska företag utmärker sig Zanussis modeller genom sin unika, sofistikerade design.
  • Indesit Är en italiensk koncern populär i Ryssland. Köpare noterar designen och överkomliga priser. Oron inkluderar också ett annat populärt varumärke för hushållsapparater - Hotpoint Ariston.
  • Bosch - den perfekta kombinationen av stil, kvalitet och pris i den tyska versionen erbjuder köparen endast de mest funktionella och moderna hushållsapparaterna.
  • Haier - nykomling på den ryska marknaden. Det kinesiska företaget erbjuder den ryska användaren de mest avancerade tvättmaskinfunktionerna till låga priser, relativt större delen av marknaden.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vi kommer att nämna de mest populära modellerna

Candy CS4 1061 D1 . Det verkar i ett lågprissegment, den genomsnittliga kostnaden i butikerna är 15 000 rubel. Bredd - 40 cm, lastning - 6 kg, maxhastighet - 1000, temperaturförhållanden upp till 90 grader. Maskinen har också 16 tvättprogram. Det ganska låga priset i detta fall påverkade inte alls funktionaliteten. Den största fördelen är ett smart läge som låter dig styra det från din telefon.

Den perfekta kombinationen av pris och kvalitet: modern funktionalitet för lite pengar.

Bild
Bild

Hotpoint-Ariston VMUF 501 B . Priset är cirka 13 000-15 000 rubel. Enheten innehåller en vikt på upp till 5 kg och 16 tvättprogram. Den största fördelen är läget "antiallergi", som är perfekt för barn. Modellens bredd är bara 35 cm.

Bild
Bild

Bosch WLG 20261 OE … En av de mest pålitliga tillverkarna, erbjuder WLG 20261 OE -modellen som assistent i många år. Trumladdning upp till 5 kg gör att du kan tvätta både sängkläder och filtar. Trots detta rekommenderar tillverkaren att inte överbelasta utrustningen för att undvika stark friktion inuti trumman. Klassen hög energibesparing kommer att spara på el. Denna modell har en speciell funktion - möjligheten att skjuta upp tvätten i 24 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Electrolux PerfectCare 600 EW6S4R06W . Minsta vattenförbrukning per cykel, mycket intelligenta program, lakonisk design är bara en liten del av modellens fördelar. Användare rapporterar höga energibesparingar och låga ljudnivåer.

Bild
Bild

Zanussi ZWSO 6100 . I den här modellen vill jag först och främst notera det högkvalitativa fodralet, skyddat från haverier, såväl som bred funktionalitet och låg kostnad. När du väljer Zanussi förtjänar den här modellen definitivt uppmärksamhet, eftersom den kommer att tjäna dig i minst 7 år.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Att välja rätt tvättmaskin är mycket viktigt. Högkvalitativ och funktionell utrustning garanterar klädernas felfria utseende, färgmättnad och sparar också tid. När du väljer tvättmaskin du bör definitivt uppmärksamma följande kriterier.

  1. Mått.
  2. Trumkapacitet.
  3. Utseende.
  4. Bygg kvalitet och delar.
  5. Funktionell.
  6. Möjlighet att spara el och vatten.
  7. Ljudnivå.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla ovanstående indikatorer kan direkt påverka kostnad, livslängd och, viktigast av allt, kläder. Det är värt att välja enbart med hänsyn till individuella preferenser, men råd om val kommer inte att skada.

  1. Bedöm vilka funktioner som är rätt för dig … Om du inte har och inte planerar att skaffa små barn är det ingen idé att leta efter en skrivmaskin med ett barnläge.
  2. Välj en lämplig installationsplats innan du köper , detta beslut kommer att återspeglas i de exakta dimensionerna.
  3. Betala inte för mycket för ett varumärke på bekostnad av funktioner . Till exempel tar vissa välkända varumärken ett för högt pris för ytterligare funktioner, medan nyare kinesiska märken erbjuder dem billigare med samma kvalitet.
  4. Var inte rädd för ny teknik, de är utformade för att göra vårt liv enklare och bättre . Till exempel är ångtvätt definitivt värt ett försök.

Rekommenderad: