Patriot Motorborrar: PT AE 140D, PT AE 70D, PT AE 75D, PT AE 65D Och Andra Bensinmotorer Med Och Utan Skruv

Innehållsförteckning:

Video: Patriot Motorborrar: PT AE 140D, PT AE 70D, PT AE 75D, PT AE 65D Och Andra Bensinmotorer Med Och Utan Skruv

Video: Patriot Motorborrar: PT AE 140D, PT AE 70D, PT AE 75D, PT AE 65D Och Andra Bensinmotorer Med Och Utan Skruv
Video: Мотобур Patriot AE70D распаковка и небольшой обзор 2024, Maj
Patriot Motorborrar: PT AE 140D, PT AE 70D, PT AE 75D, PT AE 65D Och Andra Bensinmotorer Med Och Utan Skruv
Patriot Motorborrar: PT AE 140D, PT AE 70D, PT AE 75D, PT AE 65D Och Andra Bensinmotorer Med Och Utan Skruv
Anonim

Den inhemska tillverkaren av Patriot -utrustning är känd för många entreprenörer av entreprenadhantverk i hela landet. Detta företag erbjuder ett brett sortiment som gör att du kan välja rätt utrustning utifrån dina preferenser. Denna tillverkare har också motorborrar tillgängliga, som blir allt populärare i vardagen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Innan du bekantar dig med några av modellerna är det värt att identifiera funktionerna i Patriot-motorövningarna

  • Genomsnittspris . Kostnaden för produkten är mer än acceptabel både för privat bruk och för ett litet företag i samband med konstruktion och installation.
  • Feedbacknivå . Patriot har ett stort antal servicecentra i hela Ryssland, vilket gör att du kan få kompetent tekniskt och informationshjälp vid fel på utrustningen.
  • Lätt att använda . Bensinmodeller behöver inte särskild omsorg, dessutom har de standardfästen för många typer av skruvar och knivar, vilket gör att du snabbt kan byta redskap.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

Patriot PT AE 140D

Patriot PT AE 140D är en billig sommarstuga. Denna modell kombinerar tillförlitlighet och tillräcklig kraft för att utföra markarbeten av varierande komplexitet . 2-taktsmotor med en kapacitet på 2,5 liter. med. förbrukar bränsle i form av AI-92 bensin och Patriot G-Motion olja i förhållandet 32: 1. Axeldiametern är standard 20 mm, den maximala diametern på skruven som används är 250 mm. Motorns volym är 43 kubikmeter. cm, bränsletankens volym är 1, 2 liter.

Ett skyddande antivibrationssystem är inbyggt, det är möjligt att aktivera snabbstartfunktionen, på grund av vilket det nödvändiga antalet varv uppnås på kortare tid. Det finns en bränsleförhöjningspump, så du behöver inte oroa dig för att starta en kall motor.

Bild
Bild

Patriot PT AE 70D

Patriot PT AE 70D är en kraftfull och praktisk borr som är lämplig för medelstort till tungt arbete. Tillgänglig 2-takts 3,5 hk motor. med. låter dig göra hål i jord, lera och andra täta ytor. När det gäller hastigheten vid toppbelastningar är den 8000 varv / min. Bränsletankens volym i 1, 3 liter gör det möjligt att använda verktyget under lång tid.

Motorns slagvolym är 70 kubikmeter. cm, når den maximala skruven 350 mm för att skapa bredare och djupare hål, vilket oftare används i professionell konstruktion.

Glöm inte snabbstartfunktionen. Ramen är tillverkad av en hållbar och ganska lätt legering.

Bild
Bild

Patriot PT AE 75D

Patriot PT AE 75D är en enhet som är en förbättrad (designmässigt) version av den tidigare motorborrmaskinen. De viktigaste förändringarna har påverkat designen, nämligen: formen på handtagen har förändrats, deras placering har förändrats. Det är inte så stor skillnad i pris och tekniska egenskaper. En 2-takts 3,5 hk motor är också installerad. c, hastighetsindikatorerna, skruvens maximala diameter, motorns volym och bränsletank är liknande.

För att arbeta med denna gasborrmaskin krävs två operatörer, det finns en snabbstartfunktion, enheten är utrustad med ett antivibrationssystem. Motorn modifierades för längre användning under en arbetssession. Bränslet används i samma förhållande, eftersom det är samma för alla modeller.

Bild
Bild

Patriot PT AE 65D

Patriot PT AE 65D är en liknande motorborrmaskin, som skiljer sig från de tidigare presenterade modellerna till ett lägre pris och en minskad motorvolym från 70 till 60 kubikmeter. centimeter. Det finns ett val mellan antalet operatörer, eftersom denna enhet kan användas av en person.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Med tanke på att alla modeller av Patriot gasborrar har ungefär samma kostnad är de viktigaste kriterierna tekniska egenskaper, liksom själva konstruktionen med olika handtagslägen. I det här fallet beror allt på individuella preferenser. Varje enhet liknar på något sätt andra, så det finns inga särskilda svårigheter att välja . Om du behöver ett verktyg för mycket arbete är Patriot PT AE 70D med 350 mm skruv det bästa valet. För en enklare applikation räcker det med Patriot PT AE 140D.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

För att använda Patriot gasborrar korrekt, följ säkerhetsåtgärder, såsom:

  • välj robusta, tätt passande kläder;
  • titta på dina ben, eftersom de kan vara i området med de vassa knivarna;
  • förvara utrustningen utom räckhåll för barn, och detta rum måste också hållas rent (det ska inte finnas mycket damm / fukt);
  • glöm inte att göra bränsleändringar i rätt tid i rätt förhållande;
  • placera inte din utrustning nära höga värmekällor.

Det är värt att påminna om att eventuella funktionsstörningar och sätt att eliminera dem beskrivs i detalj i bruksanvisningen, vilket är viktigt att läsa innan du använder den för första gången.

Rekommenderad: