Motoriserade Borrar Carver: AG-52/000 Och AG-62/000, AG-43/000 Och AG-152/000, Egenskaper Hos Gasborrar, Skruv Och Andra Tillbehör

Innehållsförteckning:

Video: Motoriserade Borrar Carver: AG-52/000 Och AG-62/000, AG-43/000 Och AG-152/000, Egenskaper Hos Gasborrar, Skruv Och Andra Tillbehör

Video: Motoriserade Borrar Carver: AG-52/000 Och AG-62/000, AG-43/000 Och AG-152/000, Egenskaper Hos Gasborrar, Skruv Och Andra Tillbehör
Video: Мото бур CARVER AG 52/000 2024, Maj
Motoriserade Borrar Carver: AG-52/000 Och AG-62/000, AG-43/000 Och AG-152/000, Egenskaper Hos Gasborrar, Skruv Och Andra Tillbehör
Motoriserade Borrar Carver: AG-52/000 Och AG-62/000, AG-43/000 Och AG-152/000, Egenskaper Hos Gasborrar, Skruv Och Andra Tillbehör
Anonim

Den moderna teknikmarknaden kännetecknas av ett stort antal tillverkare som erbjuder sina produkter till låg kostnad samtidigt som de har bra kvalitet. Bland dessa sticker Carver-företaget ut, som har ett eget modellutbud av motorborrar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

  • Lågt pris . Om du vill köpa en billig borrmaskin för ditt hem, sommarstuga eller trädgårdstomt kan Carver -modeller vara den bästa lösningen för dig.
  • Enkelhet . Denna tillverkares teknik är enkel och inte utrustad med ett stort antal funktioner som måste tillämpas i vissa situationer. En person klarar Carver-motorborrar utan erfarenhet av drift med ett sådant verktyg.
  • Inte dålig kvalitet . Trots ett så lågt pris är kvaliteten på enheterna ganska acceptabel. Jämfört med andra företag som tillverkar liknande utrustning är egenskaperna hos Carver -modellerna inte dåliga.

När det gäller förhållandet mellan pris och kvalitet är det en ganska värdig utrustning, vilket är värt att uppmärksamma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Laguppställningen

AG-52/000

AG-52/000 är en av de första modellerna som är utrustade med en 1,9 hk 2-takts motor. med. och en volym på 52 kubikmeter. cm. Utgångsaxelns diameter är 20 mm, skruven ingår inte i leveranssetet. Effekt - 1400 W, bränsletankens kapacitet är 0,8 liter. Rotationshastigheten kan nå maximalt 280 varv / min. Ett handtag är kontrollhandtaget, som innehåller de flesta knapparna och spakarna.

Det huvudsakliga tillämpningsområdet är vardagen, nämligen att borra små fördjupningar i jorden eller arbeta med is . Samtidigt är denna enhet en av de mest populära bland Carver-konsumenter, eftersom förhållandet pris-kvalitet är utmärkt för enkelt arbete i landet.

Bild
Bild
Bild
Bild

AG-62/000

AG-62/000 är en kraftfullare enhet med bättre tekniska egenskaper. Motoreffekten ökades till 3 liter. med. och volym upp till 62 kubikmeter. cm. En bränsleblandning av bensin och olja används för vilken en 1,1 liters tank finns.

Utgångsaxelns diameter är 20 mm, det finns ingen skruv i paketet, men du kan enkelt installera din egen . Det maximala borrdjupet är 1 meter, vilket är tillräckligt för att installera staket, lyktor och skapa små brunnar. Vikt - 9, 4 kg, vilket har en positiv effekt på transporten.

Bild
Bild
Bild
Bild

AG-43/000

AG -43/000 - den minsta och billigaste modellen, endast avsedd för hushållsbruk. Liksom andra gasborrar finns det ingen skruv i leveransuppsättningen, men alla med en diameter från 70 till 250 mm kommer att göra, vilket är den optimala storleken för att utföra enkla jobb av olika typer. Motor med en kapacitet på 1,7 liter. med. och en volym på 43 kubikmeter. se förbrukar bränsle som en blandning . För att fylla på den finns en 1, 1 liters tank. När det gäller designen kan en person hantera arbetet, med tanke på den låga vikten på 9, 35 kg. De viktigaste tillämpningarna är i markarbete för att skapa grunda hål och isborrning.

Oövertygande tekniska egenskaper kompenseras av optimala dimensioner, vikt och design (tillhandahålls för den mest praktiska användningen, med förbehåll för en genomsnittlig arbetstid).

Bild
Bild
Bild
Bild

AG-152/000

AG-152/000 är den nyaste enheten, som kanske inte kommer att överraska någon med sina tekniska egenskaper, men den kan uppmärksamma sig själv med sin enkla och praktiska design. Den är utformad för medellångt arbete, även i maximal takt . Handtagens optimala position tillåter dig inte att uppleva besvär på grund av vibrationer som uppstår under användning av verktyget. Specifikationerna är desamma som andra modeller och ligger inom lämplig nivå för hemmabruk. Tillämpningsområdet är borrning av brunnar och hål för små brunnar, staket, lyktor, delar av land- och trädgårdskonstruktion.

Liksom tidigare modeller levereras denna utan skruv, men med en, diametern varierar från 70 till 250 mm . Det maximala borrdjupet är 1 meter - för både jord och is. Designen är utformad för en operatör som kan styra enheten tack vare kontrollpanelen på handtaget. Vikt - bara 9, 2 kg, vilket gör att du kan transportera denna borr både på din egen webbplats och över långa avstånd. På grund av dess lilla storlek kommer du inte att ha några problem med placeringen av verktyget i maskinen. Det finns en 1, 9 hk 2-takts motor. med. med en volym på 53 kubikmeter. se Bränsletank för 1, 1 liter, axeldiameter - 20 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

AG-252/200 PRO

AG-252/200 PRO är den enda Carver-motorborrmaskinen som har en skruv i leveranssetet. Den har en diameter på 200 mm och är lämplig för de flesta enkla borrarbeten. Luftkyld tvåtaktsmotor med en kapacitet på 2,1 liter. med. och en volym på 52 kubikmeter. ser inte illa även i jämförelse med modeller från andra tillverkare. Den maximala rotationshastigheten är 190 varv / min.

Vikt - 12 kg, vilket är något mer än standarden som andra modeller har, men det optimala förhållandet mellan effekt och pris gör det i alla fall möjligt för oss att kalla denna enhet för privat bruk. Tillverkaren tog hand om tillgängligheten för utrustningens goda uthållighet, samt skydd mot stötbelastningar som borren kan utsättas för vid arbete med en ojämn yta. Inbyggt snabbstartsystem för snabb motorstart. Det finns en bränslepump om du arbetar i kallare temperaturer.

Bild
Bild

Komponenter

De flesta tillbehören kan köpas separat från tillverkaren. Detta tillvägagångssätt har både fördelar och nackdelar. Du kan plocka upp de element som är av intresse för dig personligen, men då måste du tänka på att köpa dem och sedan installera dem på utrustningen.

Huvudkomponenterna är skruvar, utbytbara knivar och förlängningar av olika storlekar och diametrar.

Rekommenderad: