Ikea Planteringar: Vi Väljer Hängande Planteringar För Orkidéer Och Andra Blommor, Funktioner I De Vita Blomkrukorna "Papaya", Metallmodeller I Inredningen

Innehållsförteckning:

Video: Ikea Planteringar: Vi Väljer Hängande Planteringar För Orkidéer Och Andra Blommor, Funktioner I De Vita Blomkrukorna "Papaya", Metallmodeller I Inredningen

Video: Ikea Planteringar: Vi Väljer Hängande Planteringar För Orkidéer Och Andra Blommor, Funktioner I De Vita Blomkrukorna
Video: Sharing tips on maintaining moisture in coco fibre lined hanging pots 2024, Maj
Ikea Planteringar: Vi Väljer Hängande Planteringar För Orkidéer Och Andra Blommor, Funktioner I De Vita Blomkrukorna "Papaya", Metallmodeller I Inredningen
Ikea Planteringar: Vi Väljer Hängande Planteringar För Orkidéer Och Andra Blommor, Funktioner I De Vita Blomkrukorna "Papaya", Metallmodeller I Inredningen
Anonim

Drömmen om någon hemmafru är ett mysigt hem dekorerat med vackra blommor. Olika planteringar hjälper till att ge växterna ett felfritt utseende. Det välkända företaget IKEA har fantastiska hängande behållare för blomkrukor i sitt sortiment. De är gjorda av olika material, hög kvalitet och prisvärda.

Vad är skillnaderna?

De flesta människor ser inte så stor skillnad mellan en blomkruka och en planterare. Faktum är att skillnaderna mellan dessa artiklar är betydande. Krukan är avsedd för att plantera växter och behålla deras liv, En planterare är ett dekorativt kärl för att förbättra krukans utseende . Krukans form innebär att det finns hål för att överflödig fukt ska slippa ut. Planteraren är en behållare i ett stycke utan slitsar. Dessutom har den ingen pall.

Bild
Bild

Om märket

IKEA är en nederländsk handelsgrupp med företag (med svenska rötter) och är den största återförsäljaren av hushållsartiklar och möbler. Det grundades av en entreprenör från Sverige Ingvar Theodor Kamprad. IKEA -produkter har vunnit enorm popularitet bland ryssarna på grund av deras kvalitet och demokratiska kostnader. Varumärkets främsta mål är att göra kvalitetsprodukter tillgängliga för alla delar av befolkningen.

Företaget har i sitt sortiment ett stort antal blomkrukor, planteringar och växter, hemtillbehör. IKEA erbjuder sina kunder ursprungliga designidéer och de senaste innovationerna.

Bild
Bild

Subtletter av val

Innan du väljer den här eller den produkten, kom ihåg att den stolta och krångliga blomman som kallas orkidén tillhör familjen epifyter och litofyter, som inte tål överflödig fukt till döden. Därför bör ett dekorativt kärl för en blomkruka vara tillverkat av ett material som inte samlar upp överflödig fukt och håller den erforderliga temperaturen. Och även när du väljer en behållare, var uppmärksam på följande rekommendationer:

  • planteringen ska vara 2-3 cm bredare än krukan;
  • hängande, golvhöga och korgblommor står lämpliga för orkidéer;
  • det är bättre att plantera denna kultur i en genomskinlig kruka för att observera rötternas skick;
  • plast- och metallkärl är lämpliga för en prydnadsväxt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkarens sortiment innehåller krukor gjorda av olika material. Tillsammans med plast används metall. Metallkrukor ser inte mindre eleganta ut. Stålkrukor har ett antal fördelar.

  • Lång livslängd . Metallprodukter kan inte brytas eller skadas av misstag.
  • Ha rikt utseende .
  • Mångsidig . Lämplig för inomhus- och utomhusbruk.
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter och tjänster

IKEA erbjuder sina kunder ett stort urval krukor för orkidéer och andra blommor.

Till exempel står för blomkrukor serien SKURAR . Dessa är hängande planteringar av stål (polyesterpulverlackerade) för utomhus- och inomhusbruk. Kompakta produkter (12 cm och 30 cm) i vitt eller i olika nyanser. Delikata ljuskrukor med genombruten dekoration ser helt underbara ut och passar perfekt in i alla interiörer. Kommer att vara ett bra tillbehör för köket eller vardagsrummet. SCURAR ser väldigt snygg och elegant ut var som helst.

Bild
Bild

De populära produkterna från ett stort företag inkluderar blomkrukor. " Papaya ". De presenteras i olika färger (blå, gul, grön och rosa), men det är den klassiska vita produkten som är av stort intresse för köpare. Denna produkt är gjord av plast och insidan är täckt med lack, vilket är ett extra skydd mot fukt. Behållarens diameter är 14 cm, höjden är 13 cm. En utmärkt produkt med ett överkomligt pris kommer att dekorera alla miniatyrblomkrukor. "Papaya" kommer att se harmoniskt ut på en fönsterbräda eller ett bord och är lämplig för olika prydnadsväxter.

"Papaya" kommer att göra varje inredning gnistrande med nya färger och kommer att ge rummet komfort. Papaya i vitt är sofistikerad och snygg.

Bild
Bild

Golvplanter BITTERGURKA från IKEA skiljer sig i hög kvalitet och presentabel utseende. En vit metallprodukt (storlek 32/15 cm) kan placeras hemma eller på gården. Denna produkt innebär placering av flera miniatyrkrukor och ser väldigt original ut. BITTERGURK ser fantastiskt ut var som helst.

Bild
Bild

En annan miniatyrplanterare (höjd 9 cm, ytterdiameter 11 cm) från ett världsmärke kallas DEIDEI . Det har en låg kostnad och en vacker kopparskugga. Tillverkad av galvaniserat stål med plastfolie. Lämplig för placering på en loggia eller i ett hus. Kopparplanter från IKEA är moderiktiga och sofistikerade.

Bild
Bild

Blir mer och mer populär korgfartyg för krukor . IKEA lanserar denna produkt under namnet FRIDFOOL . En liten plastplanter (12 cm), som inte tillåter fukt att passera igenom och är perfekt för alla små rum. Vävning hjälper till att skydda produkten från yttre påverkan av fukt och skapar en mysig atmosfär i rummet.

Bild
Bild

Förutom planteringar erbjuder IKEA blommapiedestaler med olika konfigurationer. Dessa mönster låter dig ordna blomkrukor på ett ställe, vilket skapar en riktig blommig trädgård inomhus. Modeller kommer att vara ett utmärkt val SELLADSKOL, SATSUMAS och LATVIV .

Rekommenderad: