Hörnvägg (44 Foton): Mini-modell "rutschkana" Med En Rymlig Garderob I Ett Litet Rum

Innehållsförteckning:

Video: Hörnvägg (44 Foton): Mini-modell "rutschkana" Med En Rymlig Garderob I Ett Litet Rum

Video: Hörnvägg (44 Foton): Mini-modell
Video: badrum fåfänga backsplash foton 2024, Maj
Hörnvägg (44 Foton): Mini-modell "rutschkana" Med En Rymlig Garderob I Ett Litet Rum
Hörnvägg (44 Foton): Mini-modell "rutschkana" Med En Rymlig Garderob I Ett Litet Rum
Anonim

Interiörens skönhet beror direkt på de möbler som används. Inredningen i vardagsrummet är idag sällan komplett utan en praktisk vägg. Men det moderna livet kräver att väggen inte bara är vacker och rymlig, utan också funktionell. Dessutom är vardagsrum inte alltid stora. En hörnvägg är en bra lösning i många situationer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Denna bekväma möbel har ett antal mycket användbara funktioner:

  • Hörnväggen låter dig dölja defekter och oegentligheter i hörnet av vardagsrummet, som kan finnas kvar även efter renovering.
  • Genom att använda hörnväggen kan du spara mycket utrymme, och det kompakta arrangemanget av delarna kommer att bevara den stora kapaciteten.
  • Moderna tillverkare tillverkar väggar med en annan uppsättning sektioner, så dessa möbler kan möbleras inte bara i vardagsrummet, utan också i sovrummet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Som regel är en av de obligatoriska sektionerna en garderob. Hörnskåpet har en rymlig inredning. Den är perfekt för kläder: både ytterkläder och casual. Med en så rymlig garderob kan du hålla ordning på många saker. Det kan också rymma större föremål. Och om du placerar den i ett litet rum, kan du använda värdefulla kvadratmeter sparsamt.

Uppsättningar med bord är lämpliga för klassrum och inredning av barnrum . Eftersom de är tillverkade av olika material och har en annan priskategori, hittar du definitivt prisvärda praktiska möbler.

Eftersom väggen består av flera sektioner kan du komplettera dem efter eget gottfinnande och uppnå originalitet i interiören. Om det behövs hjälper hörnmöbler till att zonera rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En uppsättning med ett skrivbord kommer perfekt att klara uppgiften att skilja elevens arbetsplats från lek- eller sovplatsen i barnrummet. En uppsättning med en TV -sektion hjälper till att skapa ett mysigt hörn för avkoppling, ta emot vänner eller spendera fritid i vardagsrummet.

Butiker och kataloger erbjuder ett brett utbud av färger, och du kan enkelt hitta alternativ som matchar färgschemat för tapeter och andra möbler som finns i rummet.

Förutom de olika färgpaletterna och materialen som används för tillverkning, kommer designers att erbjuda dig produkter gjorda i olika stilar, vilket bevarar integriteten i uppfattningen av interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Hörnväggen kan vara antingen skåp eller modulär. Skåpmöbler är så kallade eftersom det har ett skåp av sidoväggar, topp- och bottenväggar. När du väljer en skåpvägg bör du förstå att du bara kan variera höjden på hyllorna, beslagen och inredningsdesignerna.

Skåpmöbler med hörnhyllor ser dock väldigt originella ut och är en intressant accent i inredningen.

Modulära möbler har inga gemensamma väggar . Det är praktiskt taget en samling olika saker. Det är fullt möjligt att montera och installera modulära möbler på egen hand. Du kan ordna sektionerna som du vill. Dessutom kan du byta dem med jämna mellanrum. En sådan omorganisation gör att du kan uppdatera interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Idag erbjuder möbelbutiker och webbutiker ett brett utbud av modeller.

Bilden är fortfarande en av de mest populära. Dessa modeller har en bredare bas än toppen. Därför finns det i botten ofta stängda skåp och lådor, och överst finns det hyllor och hyllor, ofta öppna eller med glasdörrar. Det är bekvämt att placera blommor i krukor och dekorativa föremål på hyllorna som ger rummet individualitet och skapar mysighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Diabilder passar bra in i alla rum, lämpliga för rum med minimalistiska stilar. Detta kommer att underlättas av formens enkelhet och det lilla antalet dekorer.

Om du inte vill störa rummet med skrymmande möbler, eller om du har ett litet vardagsrum, bör du välja en minivägg. Den ser likadan ut som en vanlig, men har en mindre volym och sparar därför betydligt utrymme. Naturligtvis passar inte skrymmande föremål in i det, men det är lätt att installera och flytta, och priset blir mycket lägre.

Det finns miniväggar i olika konfigurationer. Snygga lakoniska möbler med hyllor och en nisch för en TV kan bli en riktig dekoration av vardagsrummet.

Det måste dock komma ihåg att i ett rum med ett stort område kan miniväggen förlora sin uttrycksfullhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Miniväggar är bra för barnrum. Det är bekvämt för ett barn att förvara sina tillhörigheter, kläder och leksaker i en låg vägg. Närvaron av sådana möbler hjälper till att lära barnet att vara snyggt, det blir lättare för honom att hålla ordning på sitt rum.

För en student är det bättre att köpa modulära möbler med ett skrivbord . Närvaron av bekväma hyllor för böcker, plats för en dator hjälper till att skapa en arbetsmiljö. En skolbänk med lämpliga storlekar hjälper till att behålla elevens hållning.

Naturligtvis, när du köper möbler för ett barn, måste du se till att de är gjorda av miljövänliga material, av hög kvalitet och säkra. Frånvaron av glasdelar kommer inte heller att vara överflödig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna tillverkare erbjuder en mycket intressant idé - radieväggar. De har släta konvexa eller konkava former. Formen kan också vara vågig.

Sådana möbler tillverkas vanligtvis på beställning . Detta är dess fördel: du bestämmer själv storlek och alternativ för sektionerna. Designers hjälper dig att välja färg, material och modell, och du får en individuell originalprodukt.

En annan fördel med radie möbler är att en sådan vägg kan installeras tillräckligt nära dörröppningen - det kommer att lämna tillräckligt med utrymme för entrén.

Om det finns ett skåp i radieväggen behöver dess dörrar inte heller utrymme för öppning, eftersom de rör sig i en cirkel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

När du väljer en hörnvägg, var inte rädd för att du inte kommer att kunna hitta möbler av rätt storlek för ditt rum. Möbler kan göras på beställning, men du måste betala mycket.

Om du inte är för lat och går igenom möbelsalonger, kollar igenom kataloger eller överväger erbjudanden från onlinebutiker, så hittar du en lämplig produkt till ett mycket rimligt pris.

Hörnväggar i alla storlekar finns i olika stilar, du hittar både traditionella klassiska diabilder och avantgardemodeller, med eller utan olika inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild

I ett rum som inte skiljer sig åt i storlek kan du sätta en liten vägg. Trots sin ringa storlek kan den utrustas med olika element. Den kan innehålla porslin, en liten garderob och ett TV -stativ. Lådor och hängande hyllor kommer att diversifiera dessa möbler.

Det finns många modeller av små väggar för arbetshörn med bekväma datorbord och hyllor för böcker.

Gångjärniga miniväggar ser särskilt intressanta ut i små lägenheter . De lämnar mycket ledigt utrymme och gör samtidigt en underbar accent i interiören.

För rymliga rum är det värt att överväga förslag med ett stort antal olika sektioner. Radiala möbler med en stor konvex garderob är också lämpliga. Stora MDF -väggar ser imponerande och dyra ut.

För zonindelning av ett rymligt vardagsrum eller sovrum kan du inte använda de största möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Det finns ett stort antal möbeltillverkare på den moderna marknaden. Nästan alla inkluderar hörnmöbler i sina produkter, eftersom de är funktionella och efterfrågade av kunderna.

En av de ledande möbelproducenterna i Vitryssland - " Gomeldrev " … Dess produkter är allmänt kända i när och fjärran utomlands. Företaget har en stor erfarenhet, det introducerar regelbundet den senaste tekniken, tar hänsyn till moderna trender inom möbeldesign.

Fabriken är känd för skåpmöbler av naturligt trä. Vid tillverkningen används miljövänliga material, högkvalitativa komponenter och tillbehör. Massiva ekmöbler är mycket populära, hög kvalitet kombineras med modern design.

Sortimentet av produkter är mycket brett: uppsättningar för sovrum, vardagsrum och korridorer, kontors- och studentmöbler, produkter för hotell och sanatorier, olika garderober och skåp, stolar, linjära och hörnväggar. Möbler kommer också att tillverkas enligt ett individuellt projekt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En av de mest populära ryska tillverkarna är fabriken " Örnmöbler " … Hon är specialiserad på tillverkning av skåpmöbler för olika ändamål. Den skapades 1956 och utvecklas hela tiden. Idag tillverkar fabriken produkter med tysk och italiensk utrustning av olika material, med stor uppmärksamhet på produkternas kvalitet. Salongbutiker i fabriken erbjuder färdiga möbler och produkter att beställa, genomför olika kampanjer.

Bild
Bild

För närvarande kan du också köpa produkter från utländska tillverkare. Italienska är bland de mest respekterade.

Till exempel den äldsta italienska fabriken Angelo Cappellini Med hjälp av kvalitetsmaterial och avancerad teknik erbjuder den möbler som är relevanta i modevärlden. Här görs lyxiga och dyra prover.

Om du vill ha en exklusiv och elegant bit i din interiör är Angelo Cappellini bara den tillverkare du behöver.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mer budgetmöbler producerar Tumidei … Sortimentet är baserat på moduluppsättningar för vardagsrum och barnrum. Du kommer att erbjudas en mängd olika kit som kan skapas från dessa moduler. De utmärks av hög estetik, funktionalitet och ergonomi och skapar en ökad komfort. (figur 1)

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta idéer i inredningen

Med tanke på det fina i interiören letar vi efter intressanta lösningar. Det ursprungliga arrangemanget av sektionerna, den ursprungliga designen på själva väggen och inredningen hjälper oss. (fig. 2)

Även ett mycket litet rum kan göras attraktivt genom att visuellt utöka sitt utrymme med ljusa möbler. En mer intressant lösning skulle dock vara att använda en ganska mörk möbel, utrusta den med belysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom belysning kommer glasdörrar dekorerade i form av glasmålningar att vara en underbar accent. Att kombinera sektioner på delad nivå är också en intressant idé. (fig. 3)

Hängande hyllor i ett hörnväggskit är en modern idé.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det kan finnas många intressanta lösningar. Om du visar din fantasi hjälper experter dig att inse det, och din inredning kommer att vara unik och oändlig.

Rekommenderad: