Barstolar Med Ryggstöd: Mjuka Lädermodeller Med Armstöd

Innehållsförteckning:

Video: Barstolar Med Ryggstöd: Mjuka Lädermodeller Med Armstöd

Video: Barstolar Med Ryggstöd: Mjuka Lädermodeller Med Armstöd
Video: Cool kort damjacka med en original mjuk krage | Snitt och skräddarsydd masterklass på 30 minuter 2024, Mars
Barstolar Med Ryggstöd: Mjuka Lädermodeller Med Armstöd
Barstolar Med Ryggstöd: Mjuka Lädermodeller Med Armstöd
Anonim

I modern rumsdesign används icke-standardalternativ alltmer. Till exempel är barstolar med rygg nu relevant inte bara i restaurangens interiörer utan också i kök i bostadshus.

Bild
Bild

Särdrag

Många designprojekt föreslår att man dekorerar köksutrymmen med en bardisk. Förutom sitt snygga utseende har detta element en praktisk funktion. Stadslägenheternas kök är inte alltid stora. I en sådan situation är organisationen av matsalen mycket problematisk. Det är här en miniatyrbar kommer till nytta. I ett rymligt kök låter en sådan detalj av inredningen dig dela rummet i flera delar. Resultatet är en matplats med ett stort bord och en elegant hembar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Disken kan vara en mysig plats för en snabb matbit eller frukost, och det uppmuntrar till vänliga sammankomster över en flaska vin. För en bekväm vistelse i baren behövs särskilda stolar. De skiljer sig från standardmodellerna i den ökade höjden på benen. De flesta barmodellerna har dock ett speciellt fotstöd för absolut komfort.

Bild
Bild

Sitsen på dessa stolar är något mindre än vanligt. Det kan vara i form av en cirkel, kvadrat eller rektangel. När det gäller antalet ben på produkten varierar det från ett till fyra. I detta fall kan skruvmodellerna rotera.

Fördelar

Barstolarnas popularitet i interiören förklaras av deras obestridliga fördelar.

Bild
Bild

Stil . Ett köksutrymme med en bardisk ser elegant och modernt ut, medan det inte finns några begränsningar för inredningen. En minibar med barnstolar passar perfekt inte bara i ett modernt designkök, utan också i klassiker, och i Provence, och till och med på ett loft. I vilken design som helst ser barstolarna graciösa och lätta ut. Och i kombination med bardisken utgör de en mycket effektiv komposition.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ergonomisk . Stångmodeller är mycket kompakta. De tar inte mycket plats och är idealiska även för små utrymmen.
  • Bekvämlighet . Trots stolarnas lilla storlek är dessa stolar ganska bekväma. Många av dem har mjuka klädsel och armstöd. Möjligheten att luta sig tillbaka och sätta fötterna på fotstödet gör att du bekvämt kan tillbringa även lång tid vid bardisken, och möjligheten att justera vissa produkter i höjd gör dem lämpliga för personer i alla höjder
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Olika alternativ . Ett brett utbud av material, texturer, färger och mönster gör att du hittar barstolar för alla kök. Elegant, lakonisk, strikt, ljus, original - du kan välja något av alternativen.
  • Lätt att underhålla . Som regel är stångmodeller gjorda av material som är opretentiösa vid underhåll. Metall, plast, naturligt och konstläder kan enkelt rengöras med en fuktig svamp. När det gäller textilsäten är de ofta avtagbara, vilket gör att de kan tvättas regelbundet eller kemtvättas.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Barstolar med ryggstöd är gjorda av olika material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trä

Trästolar är trevliga vid beröring, ser eleganta och solida ut. Ibland är de målade, men oftare förblir trädets naturliga skönhet intakt, bara täckt med transparent lack. Sådana barmodeller är lämpliga för klassiska, etniska och ekostilar. De är också lämpliga i ett kök inrett i Provence och Art Nouveau -stilar. Trämodeller roterar inte och justeras inte i höjd, därför är det viktigt att vara särskilt uppmärksam på produktens dimensioner vid köp. Det är också bättre att köpa stolar med ben fästa tillsammans med tvärgående lameller. Sådana modeller är mer hållbara.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metall

Metallstolar är de mest pålitliga. De är hållbara och opretentiösa att underhålla, motståndskraftiga mot mekaniska skador. Vanligtvis är det här modeller med metallram. Sätet i sådana fall är mjukt (läder, tyg eller gummerat), även om det ibland finns modeller helt och hållet av metall. Smidda produkter ser bra ut i retrostilar, krommetall passar perfekt in i moderna interiörer. De flesta av dessa stolar kan justeras i höjd. Vissa kan rotera.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den enda nackdelen med metallprodukter kan bara kallas en betydande vikt, vilket försvårar deras rörelse i köket.

Plast

Plastprodukter är lätta och billiga. Stolar av högkvalitativ plast är hållbara nog för att enkelt rengöras från smuts. Ett brett utbud av färger gör att du kan välja både en neutral nyansmodell och en ljus version. Produkter av transparent plast är intressanta, de verkar "lösa" sig i rymden och passar perfekt in i små rum.

Bland bristerna kan man notera produkternas bräcklighet och den snabba förlusten av deras ursprungliga utseende på grund av repor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom är plaststolar inte särskilt bekväma och inte utformade för långa sittperioder. Du bör inte heller köpa produkter gjorda helt av plast för personer med fast vikt - materialet är inte avsett för tung belastning.

Rotting

Rottingstolar är idealiska för ett lanthus. De gör inredningen mysigare och mer hemtrevlig, avslappnad vila. Sådana produkter är tillräckligt starka, väger lite och behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid.

Bild
Bild

Klädselstyg

Sätet för en barstol kan vara tillverkat av mjukt fyllmedel stoppat med material. Naturläder eller konstläder används ofta som klädsel. Utseendet på konstläder är nästan identiskt med naturläderklädsel. Dessutom är det första alternativet billigare, men också hållbart och opretentiöst. Ett annat alternativ är tjockt tyg. Vanligtvis är det valt att skapa en interiör i klassiska och Provence -stilar.

Tyget matchas ofta till skuggan av gardiner eller andra textilier, vilket skapar en enda harmonisk komposition.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

I en klassisk inredning Barstolar av trä med mjuk klädsel ser bra ut. Det kan vara läder eller dyrt tyg med utsökta mönster. Lockigt snidning, böjda ben, armstöd är acceptabla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Land och Provence förutsätter också träverk, men här ersätts elegans med enkelhet i stil med en fransk by. Ibland kombineras trä med metall i svart eller brons.

I ekostil rottingstolar passar perfekt. Trämodeller av lakonisk design i naturliga färger kommer också att vara lämpliga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Technostyle och hi-tech det är omöjligt att föreställa sig utan moderna material. Här används ofta plast och förkromad metall. För klädsel används oftast naturligt eller konstläder, ibland ett hållbart material med diskreta monokromatiska färger.

Minimalism personifierar kortfattadhet och funktionalitet. Barmodeller av denna stil kännetecknas av en strikt design och lugna toner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern välkomnar originalitet. Denna barstol kan ha både trä- och metalldelar. Ovanliga former, ljusa färger, klädmaterial med originaltryck - designers använder allt.

Loft - oförskämd, lite brutal stil. Stolar av metall eller trä kommer att passa in i ett sådant kök. I det här fallet ser produkterna ofta ut som dåligt färgade, obehandlade eller mörkade emellanåt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Snygga modeller med lila klädsel är en intressant accent i en lakonisk svartvitt interiör.

De eleganta stolarna, gjorda i trendiga nyanser av wenge och beige, passar perfekt in i den moderna miljön med en halvcirkelformad bar.

Att lägga till rika färger med barelement är en bra lösning.

Läderklädseln matchar perfekt lampornas rödaktiga ton och skapar en harmonisk komposition.

Bild
Bild

Charmen i Provence betonas av lätta barstolar klädda i texturerade textilier. Delikata pastellfärger, komfort och mys - allt du behöver för ett kök i fransk stil.

Den klassiska interiören föreslår lyxig inredning. Mörka trämodeller med läderklädsel och dekorativa ryggstöd ger atmosfären soliditet och ädelhet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barstolarnas futuristiska design är idealisk för högteknologiska miljöer. Den ovanliga formen på produkterna kan överraska gästerna, och deras bekvämlighet gör att du kan spendera tid med nöje och ha en trevlig konversation.

Rekommenderad: