Barnstol Kid-Fix (34 Bilder): En Växande Modell För Ett Barn, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Barnstol Kid-Fix (34 Bilder): En Växande Modell För Ett Barn, Recensioner

Video: Barnstol Kid-Fix (34 Bilder): En Växande Modell För Ett Barn, Recensioner
Video: ОНЛАЙН ТРЕЙД.РУ - Детское автокресло Britax Romer KID II Storm Grey Trendline 2024, April
Barnstol Kid-Fix (34 Bilder): En Växande Modell För Ett Barn, Recensioner
Barnstol Kid-Fix (34 Bilder): En Växande Modell För Ett Barn, Recensioner
Anonim

Nästan omedelbart efter barnets utseende i familjen börjar föräldrarna fundera på att köpa sin första barnstol. Det finns många alternativ, men jag vill välja det bästa av det bästa: bekvämt, budgetmässigt, pålitligt, hållbart och inte hälsoskadligt. En sådan stol kan vara en produkt från Kid-Fix-företaget.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Den växande stolen Kid-Fix har många fördelar:

  • Den kan användas när barnet just har lärt sig att sitta själv och fram till vuxen ålder. Enkelt uttryckt, istället för ett stort antal olika möbler, får du ett alternativ. Detta gör att du kan spara din ekonomi avsevärt.
  • Det är bekvämt att använda den som en matstol. Tack vare bälten och kuddar kommer barnet att vara säkert och bekvämt i det.
  • Produktens naturliga material och tillbehör gör produkten miljövänlig. Tillverkaren väljer björk för produktion inte av en slump - det orsakar sällan allergier.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ryggstödet, på grund av dess design och position, är ortopediskt, så stolen är inte bara bekväm, utan kan också lösa hälsoproblem: korrigera hållningsstörningar och förebygga dem. Ryggstödets krökning är anpassad till barnets ryggrad och låter dig ta rätt sittställning med minsta stress och bilda rätt hållning.
  • Stolen är tillverkad på ett sådant sätt att inte ens ett litet barn kan ramla av, svänga och röra sig. Benen är utrustade med speciella halkskydd, och de europeiska beslag som används av den ryska tillverkaren ger stolen tillförlitlighet och hållbarhet.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Närvaron av fotstödet tillåter fötterna att vara i rätt läge, snarare än att dingla i luften.
  • Valet av produktens färger gör att den passar in i alla interiörer och stilar.
  • Sätes- och stativjusteringsmekanismen gör att de kan ställas om till valfri höjd inom stolens storlek. Detta hjälper både småbarn och dagisbarn att sitta bekvämt vid matbordet eller ritbordet. Vid 2-3 år kan du enkelt klättra på den själv.

För ett skolbarn kommer en sådan produkt att vara en oumbärlig assistent för lärande och hälsosam rekreation. Och studenten kommer att uppskatta enkelheten och intressant design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kid-Fix stolar finns till salu. De finns i tillverkarens butiker, i ortopediska produktcenter, på webbplatser med olika barnprodukter och i barnbutiker.
  • Tillverkaren ger 7 års garanti. En så lång period talar om produktens utmärkta kvalitet och hållbarhet.
Bild
Bild
Bild
Bild

En vuxen kan också använda en växande stol, men att sitta på den är inte så bekvämt och den förlorar en stor del av sin funktionalitet.

Och naturligtvis är den maximala lastkapaciteten mindre än vuxenmodellerna. Från de negativa punkterna kan man också peka ut det faktum att det enligt kundrecensioner är svårt för ett barn i ung ålder, på grund av produktens design och vikt, att självständigt flytta på en stol till ett bord eller räknare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Huvuddragen i stolen är att den växer. Designen har en dubbelsidig ram, dubbel ryggstöd, säte och fotstöd.

Det finns också två träöverlägg i de tyngsta lastområdena. En är placerad under fotstödet och den andra är mitt på stolen under sätet. De stärker ramen och hindrar den från att förlora sin styrka och tillförlitlighet med tiden.

Justeringsmekanismen är enkel i sitt koncept, men gör samtidigt att sätet och fotstödet kan röra sig till valfri höjd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material

Barnstolstomme och tvådelad rygg är gjorda av massivt björkträ. De får perfekt jämnhet genom slipning.

Tillverkaren använder björkplywood för att skapa sätet och fotstödet. Det är ett miljövänligt och pålitligt budgetmaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färger

Utbudet av nyanser är ganska varierat. För naturälskare finns 4 färger: körsbär, wenge, natur och svalstjärt. För dem som föredrar mer barnsliga och ljusa färger kommer blå, gröna eller rosa produkter att göra. Och för fans av minimalism och enkelhet presenteras produkten i vitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Dimensioner är en viktig parameter vid val av möbler. Jag vill att produkten ska vara ergonomisk, inte ta mycket plats och inte se skrymmande ut. Kid-Fix mäter 45 cm x 80 cm x 50 cm och egen vikt 7 kg. Den högsta tillåtna belastningen på stolen är högst 120 kg. Och när de är vikta i ett paket är måtten 87 cm x 48 cm x 10 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillbehör

Flera anpassningar har utvecklats för att odla stolar för att göra användningen ännu mer funktionell, bekväm och bekväm:

  • Fästbart bord . Det är bekvämt för barn från 6 månader till 2 år att använda den. Bredden på arbetsytan är 20 cm och längden är 40 cm. Samtidigt är bordet utrustat med ett säkerhetsbälte, som också är fäst på stolen och ligger mellan barnets ben;
  • Vadderade rygg- och sittdynor . De är gjorda av naturlig bomull och har ett brett och ständigt växande färgutbud;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Bältesset . Bältena är lätta att installera, kan användas tillsammans med ett bord, stör inte när du lägger en kudde och är säkra och pålitliga på grund av sin fempunktsdesign;
  • Gångjärniga fickor . Tillverkad av 100% bomullstyg. Du kan placera leksaker, böcker och andra nödvändiga föremål i dem;
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bokhylla . Om du vill köpa en multifunktionell möbel för en plantskola, kan den på grund av dess små dimensioner placeras var som helst. Och den är naturligtvis anpassad till barnstolen Kid-Fix. Dess mått är 60x72x30 cm. Produktens vikt är 4 kg. Material och färger är varierande. Böcker kommer alltid att finnas till hands, samtidigt kommer de att vara i ordning och på en höjd som är tillgänglig för barnet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Varför Kid-Fix?

Naturligtvis finns det mer än ett märke i världen som producerar växande stolar. Och även i Ryssland finns det flera tillverkare.

Det är värt att stoppa ditt val på just denna produkt av ett antal skäl:

  • produktens ram är av trä, inte plywood, som i många andra alternativ;
  • ingen plast används, vilket gör stolen så miljövänlig som möjligt;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • sitsbredden är tillräckligt stor för en produkt i denna kategori;
  • förmånligt pris i jämförelse med produkter av liknande kvalitet från utländska tillverkare.

Recensioner från personer som köpte en sådan stol tyder på att det är ett nödvändigt och bekvämt, miljövänligt och modernt tillbehör för hela familjen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Läs mer information om Kid-Fix barnstolen i följande video.

Rekommenderad: