Glansig Garderob (54 Bilder): Vit Och Svart Glans Med En Spegel I Korridoren

Innehållsförteckning:

Video: Glansig Garderob (54 Bilder): Vit Och Svart Glans Med En Spegel I Korridoren

Video: Glansig Garderob (54 Bilder): Vit Och Svart Glans Med En Spegel I Korridoren
Video: Det mest orörda övergivna HUSET jag har hittat i Sverige - ALLT VÄNSTER BAKOM! 2024, April
Glansig Garderob (54 Bilder): Vit Och Svart Glans Med En Spegel I Korridoren
Glansig Garderob (54 Bilder): Vit Och Svart Glans Med En Spegel I Korridoren
Anonim

Den skjutbara garderoben har varit ett av de mest populära förvärven i flera decennier . På grund av sin mångsidighet finns sådana möbler i nästan alla hem. Toppositioner innehas av en blank garderob, ett värdigt köp för alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner, fördelar och nackdelar

Huvuddragen i glans är dess attraktiva utseende .… Dessutom tål den extrema temperaturförändringar och direkt solljus. Med modern teknik kan du välja en glans av olika färger. Sådana skåp ser väldigt rika och presentabla ut.

Bild
Bild

Möjligheten att reflektera ljus är ett annat stort plus av glans . Detta gör att rummet verkar ljusare och rymligare. Bakgrundsbelysta skåp ser särskilt lyxiga ut, de belyser rummet ännu mer. En yta av kvalitetsmaterial håller vanligtvis mycket länge. Inga spår av exploatering syns på den - repor eller nötningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillsammans med alla fördelar har glans också ett antal betydande nackdelar. Det första är förekomsten av fingeravtryck på skåpdörrarna. För att undvika detta, rör inte dörrarna när du öppnar eller lägg automatiska dörrar som öppnas när du närmar dig. Den andra nackdelen är att damm är starkt synligt på glansen. Det rekommenderas inte att köpa sådana skjutbara garderober för familjer med spädbarn, eftersom fingeravtryck garanteras i det här fallet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Det finns flera sorter av glansiga garderober, men villkorligt är de alla indelade i två typer.

Fall

Skåpsskåp representerar som regel en "låda" där all nödvändig fyllning placeras … Lådans sammansättning är traditionell - det finns en sockel, väggar, ett lock. Tillsammans bildar elementen en robust kropp. Fördelen med skåp är att de kan flyttas och transporteras. Bland nackdelarna är bristen på platsbesparing, hög materialförbrukning och högt pris.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inbyggt

En inbyggd garderob är den bästa lösningen för alla rumstorlekar . Han kommer helt klart att ta platsen som du tilldelade honom. Du kan placera möbler även på de mest oansenliga platserna. Det finns också en nackdel - efter installationen kan skåpet inte flyttas. Om du gör detta är efterföljande reparationer oundvikliga.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glansiga modeller utmärks också av sin form - rak, kantig och radie . Raka strukturer är de enklaste, de är lämpliga för en klassisk inredning. Ett hörnskåp kommer att spara mycket utrymme, men på grund av sin komplexa form kan kostnaderna bli något högre. Radiusmodeller blir snabbt populära på grund av sin ovanliga form. Ovanliga konkava och asymmetriska produkter har bara en nackdel - det höga priset.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

För tillverkning av garderober med glans används en mängd olika material som är utmärkta i sina kvaliteter. Det finns tre av dem:

Filma

Filmen som är limmad på MDF -fasaden är det mest demokratiska alternativet … Med hjälp av ett vakuum fäster den tätt på fasaden och presenterar en blank yta. Filmen är billig, behåller ett utmärkt utseende efter rengöring och appliceras på olika fasader. Men dess livslängd är kort - materialet flagnar ofta av och tål inte lång exponering för solen. Det är omöjligt att återställa och återgå till sitt ursprungliga utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plast

Ganska bra material, ofta används för skåp . Det appliceras också på en spånskiva eller MDF -panel. Men till skillnad från filmen, som är limmad på skarvarna, passar plasten bara framdelen. På grund av detta ökar fuktgenomsläppligheten, vilket kommer att förstöra möblerna under de kommande åren. Plast repar snabbt och tål inte tvättmedel, men det måste återställas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Högglansig emalj

Denna emalj, som erhålls genom blandning av olika material, förblir det bästa alternativet än idag . Miljövänligt, färgstarkt och glänsande, det tål alla yttre faktorer. Processen att måla fasaderna är mödosam, så priset blir högt. Den utmärkta kvaliteten i kombination med möjligheten till restaurering uppväger dock nackdelarna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färger och modeller

Glansvitt med en spegel är en effektiv lösning för alla lägenheter . Alla modeller med spegel ser utsökta ut, men vitt är särskilt elegant. Ett sådant skåp kommer att återuppliva rummet, visuellt förstora och lysa upp det.

Bild
Bild

I detta fall kan andra följe vara gratis. Både en ljus monokromatisk inredning och ljusa tillbehör kommer att se vackra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Svart glans ser inte mindre vacker ut . Det är ett misstag att tro att sådana möbler är för dystra; i en glansig design kommer det att glittra med nya färger.

Bild
Bild

Lyxiga svarta garderober är ett elegant tillskott för stora rum. Färgdjupet och förmågan att reflektera solens strålar förhindrar att rummet visuellt minskar.

Men lägg inte svarta modeller i en plantskola eller i trånga utrymmen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av färger är inte begränsat till detta. Du kan välja modeller i olika färger - blått, gult, ljusgrönt, lila . När det gäller färgalternativ, se till att skåpets färg är i harmoni med rummets följe, välj tillbehör och sängkläder som matchar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intern fyllning

Det praktiska med din modell beror på vilken typ av invändig fyllning du väljer. Det måste finnas minst två stänger som du kan hänga kläder på. I det här fallet bör en av dem vara lägre så att det är bekvämt att placera tröjor och blusar. Den andra är högre, för ytterkläder som långa kappor eller pälsrockar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den andra nödvändiga komponenten är klädhyllor. De lägger ihop de kläder som du aktivt använder. Det kan finnas hur många hyllor du vill, beslutet är upp till dig. Det är bättre att välja ett djup på minst 70 cm; i hörnskåp är ett lägre värde också tillåtet. Sidohyllor är mycket praktiska.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om din garderob är i sovrummet måste du också överväga platsen för dina underkläder. Flera lådor är lämpliga för detta. De rymmer inte bara underkläder utan även strumpbyxor, strumpor och strumpor. Det är bättre att utrusta skåp i korridoren med en hylla för skor. Både den slutna och den öppna modellen ser lika bra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Tänk på flera faktorer när du köper en garderob i korridoren . Sådana skåp bör ha maximalt internt innehåll, särskilt om detta är det enda "skafferiet" i huset. Ta hand om tillgängligheten på hyllor för kläder, skor och hushållsartiklar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att välja en fasad med en spegel så att du alltid kan bedöma din vy innan du går ut.

Installera både ljusa och ljusa garderober i sovrummet . Om rummet är litet är en modell längs en del av väggen det bästa valet. Komplettera entouragen med ett elegant bord, bokhyllor eller en mysig fåtölj. I stora rum ser skåp längs hela väggen, liksom inbyggda modeller bra ut. Glansiga ytor med ett mönster ser vackra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I barnkammarens garderob måste du välja ljusa färger . Kända seriefigurer eller snygg prydnad kommer att glädja alla barn. Om färgen på själva rummet är ljus, kommer gul, rosa, lila, blå toner att göra. Mörkare färger kommer vackert att sätta igång ett ljust beige eller vitt skåp.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att välja fallmodeller, eftersom barnet med tiden kan tröttna på sin miljö.

Rekommenderad: