Vit Garderob (78 Bilder): Glans, Med En Spegel, I Den Klassiska Interiören I Korridoren

Innehållsförteckning:

Video: Vit Garderob (78 Bilder): Glans, Med En Spegel, I Den Klassiska Interiören I Korridoren

Video: Vit Garderob (78 Bilder): Glans, Med En Spegel, I Den Klassiska Interiören I Korridoren
Video: Becky G - Exactly why you light me up inside (Shower) (Lyrics) 2024, Mars
Vit Garderob (78 Bilder): Glans, Med En Spegel, I Den Klassiska Interiören I Korridoren
Vit Garderob (78 Bilder): Glans, Med En Spegel, I Den Klassiska Interiören I Korridoren
Anonim

Glidande garderob är möbler som har många fördelar. Tillsammans med praktiska och rymliga är sådana skåp en prydnad för alla interiörer. Nu är klassikerna tillbaka på modet, och många ägare väljer ljusa, ljusa nyanser. En vit garderob är ett bra komplement till varje rum; det kommer inte bara att organiskt komplettera entouragen utan också göra det fräschare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Ur färgterapeuters synvinkel har ljusa nyanser alltid en positiv effekt på husets energi. De fyller hemmet med harmoni och en positiv inställning, driver bort bluesen och nervös spänning. Dessutom är vit den färg som förknippas mest med friskhet, renhet och fred. Eftersom det är väldigt ljust kommer det visuellt att expandera själva rummet och ge det luftighet . Även med lite vitt blir rummet mycket ljusare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den stora fördelen med en vit garderob är att damm är mindre märkbart på den . Ja, allvarlig förorening kommer att synas direkt, men du kan oroa dig mindre om damm än med svarta eller färgade möbler. Jämfört med andra nyanser ser det vita skåpet lugnt och sofistikerat ut och kompletterar enkelt alla stilar.

Inte konstigt för några decennier sedan hade bara mycket rika ägare råd med sådana möbler. Bra ljusskåp och det faktum att de kan dekoreras vackert på egen hand, till exempel decoupage.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Det finns flera typer av garderober, och alla har sina egna unika egenskaper.

En klassisk garderob är en riktig present till den som är trogen traditioner och lite konservativ . Huvudprincipen för dessa möbler är noggrannhet och återhållsamhet. I den här modellen kombineras skarpa linjer med rika, sofistikerade sniderier. För att följa klassikerns regler väljer du modeller av ljusa nyanser utan krusiduller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glidande garderober tappar inte heller sin popularitet . De är en låda i ett stycke med botten, väggar och en topp, som sedan kan levereras med nödvändig invändig fyllning. Fallmodeller ser lika bra ut i alla rum, om det behövs kan de enkelt demonteras och monteras. Sådana skåp sparar dock inte utrymme alls, och detta är deras enda nackdel.

Bild
Bild
Bild
Bild

En intressant lösning i korridoren blir en inbyggd garderob . Jämfört med skåpmöbler är inbyggda möbler mer praktiska när det gäller rymd. Därför, om garderoben är den viktigaste förvaringsplatsen för saker, är det värt att stanna vid just den här modellen. De är också lämpliga för ett barnrum - garderoben rymmer perfekt alla barns saker, leksaker och böcker. I barnkammaren ser hörngarderoben också original ut - det sparar det utrymme som krävs för kreativitet och lek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fasadfinish

Det är svårt att säga vilken fasad som är den mest populära; tack vare modern teknik kan vilken finish som helst bli en riktig exklusiv. Glans ser fantastiskt ut - sådana skåp har varit efterfrågade hela tiden. Attraktivt utseende och förmåga att reflektera ljus är de främsta fördelarna med glans. Dessutom är finishen ganska hållbar och tål temperatur extrema bra.

Det är dock värt att komma ihåg att glans och nyckfullt - damm och fingeravtryck är perfekt synliga på den.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Lack är en annan mycket intressant finish . Spånskiva, från vilken sådana skåp är gjorda, är känd för sin praktiska och hållbarhet. Lackerade skåp är alltid hållbara och undergräver dessutom inte den ekonomiska budgeten. Tack vare denna kostnadseffektivitet kan de installeras i en mängd olika rum och betona stilen exakt där du behöver den. Och ytterligare lackering gör att du kan få ännu mer sofistikerade, eleganta och hållbara möbler.

Bild
Bild

Det är ingen hemlighet att glidande garderober med spegel oundvikligen blir klassiker. En speglad fasad är ett av de enklaste sätten att förädla även en vanlig och formell garderob . På spegelytan kan du applicera ritningar med sandblästring och fotoutskrift. Det spelar ingen roll om det är en liten blygsam teckning eller en extravagant målning i full bredd, sådan dekoration kommer definitivt att vara på plats och kommer att betona din smak.

Perfekt speglade fasader ser ut med 3D -bilder och extra belysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En lika rimlig lösning skulle vara att köpa en fasad med glas. Förutom speglar lämpar sig glasögonen för bearbetning och gör att du kan få utsökta mästerverk. Både blanka och matta ytor kommer att se vackra ut. Till exempel kommer en matt bakgrund med elegant abstraktion eller blommor att ta sin rättmätiga plats i ett sovrum eller en hall. Du kan göra det motsatta - ta upp en blank bakgrund med ett delikat matt mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

För tillverkning av vita garderober används olika material, från de billigaste till de dyraste. Spånskiva är ett av de mest populära materialen inom möbelindustrin . Produktionsmetoden inkluderar pressning av spån till vilka speciella mjukgörare har lagts till. Starka plattor erhålls, som därefter går som material för skiljeväggar och skåphyllor. För skönhet trimmas spånskivor dessutom med plast eller olika polymermaterial.

Bild
Bild
Bild
Bild

I arbetet på lådans botten eller skåpets bakväggar används ett annat material - fiberboard . Den innehåller olika fyllmedel och hartser, men fiberboard är helt hälsosäkert.

Tillsammans med det blir MDF mer och mer populärt. Tyvärr importeras detta material av förbättrad kvalitet endast från utlandet, vilket förklarar den höga kostnaden. Men jämfört med fiberboard och spånskiva är sådana råvaror mycket lättare att arbeta med och miljövänligare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåp av naturligt trä kommer att bli en underbar dekoration av interiören . De är ganska höga i pris, men kvaliteten är mycket högre av detta. Nyligen har möbler i ek blivit en vanlig lösning, vilket ger rummet en unik lätthet. Sonoma Oak är en intressant färg på ljus ek som ser värdig ut i alla miljöer. Denna färg kännetecknas av ett stort trämönster, samt känsliga gyllene och rökiga färgövergångar.

Bild
Bild

Färgkombinationer

Vitt är en av de mest mångsidiga färgerna, och allt för att det är lätt att kombinera med nästan hela utbudet av nyanser. Det finns dock kombinationer som ser mest fördelaktiga ut. Den svartvita garderoben är en beprövad klassiker, elegant och sofistikerad . Sådana garderober kombineras bäst med en modern inredning - minimalism, högteknologisk, modern. Det är absolut nödvändigt att ha tillbehör som passar atmosfären - snygga figurer, stora golvvaser, fotografier i moderna ramar, minimalistiska målningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinationen av vitt och grått ser också bra ut . Detta är inte så strikt färgschema, men dess estetiska utseende gör att det kan ta sin rättmätiga plats i interiören. Den vita och grå garderoben kompletteras mycket väl inte bara med pastell och vitt, utan också med ljusa färger. Ljusa apelsiner, röda och lila i ett rum är bra val. Snygga dynor, en fåtölj-droppe, en golvlampa accentuerar perfekt och sätter igång den svala gråhållningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåp med flerfärgade skär säljs också intensivt . Här måste du komma ihåg att sådana skär måste passa miljön. Röda, gula, lila, blå nyanser blir populära lösningar. Den färdiga modellen ser ganska ovanlig, men intressant ut. Färgalternativet är väl lämpligt för ett sovrum eller ett barnrum, där det vanligtvis finns många ljusa färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett vitt skåp med guld ser väldigt fint och känsligt ut . Få människor använder den gyllene färgen i stora mängder, den är för uttalad. Men snygga guldmönster, små abstrakta eller blommönster, tunna kanter hjälper till att göra en enkel garderob till ett konstverk. Det är omöjligt att överskatta den här färgens återhållsamma rikedom, så du måste placera skåpet på en framträdande plats så att alla kan beundra detta mästerverk.

Bild
Bild

Urvalstips

Det finesser i att välja en vit garderob beror helt på var den ska placeras:

Stora korridorer kan vackert kompletteras med långa inbyggda eller garderober. Om fasaden speglas så ser sandblästringen perfekt ut för hela skåpets längd. En djärvare lösning är fotoutskrift. Abstraktioner, stadspanoramer, svartvita teckningar ser fantastiska ut

Bild
Bild
Bild
Bild

I en liten hall, plocka upp en smal eller hörngarderob, detta hjälper till att spara stort utrymme. I ett litet rum är det bättre att inte tänka på ljusa färger eller tredimensionella mönster. En slät eller spegelad fasad passar bäst, du kan beställa en känslig kant eller ett tunt sandbläsmönster. Om du fortfarande vill ha ljusstyrka ser fotoutskrifter bra ut

Ockupera dock inte hela ytan, det räcker med att placera bilden högst upp, längst ner eller i mitten.

Bild
Bild
Bild
Bild

En lätt garderob i sovrummet gör att du kan koppla av efter en hård dag och vila gott. Vit färg kommer att lugna och stämma på ett positivt sätt. Oavsett rummets storlek är inbyggda eller hörnmodeller ett bra val. Detta kommer att spara utrymme, som kan upptas av intressanta tillbehör eller andra möbler. Massiva vita garderober är lämpliga för olika stilar, men favoriterna är minimalism, modern, Provence

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller bilderna ser sakura, en nattstad, omfattande blommor ganska elegant ut . Avkoppling och lugn kommer också att föras av de fantastiska landskapen i bergsfloder, havskusten och vårskogen. På sandblästringsritningar väljer du mjuka abstraktioner, naturliga och blommotiv, vattenyta. Skåp av naturligt trä, lämpligt för Provence -stil, kan dekoreras med decoupage själv. Som ett extra följe kan du dekorera rummet med torra blommor, rustika målningar, omfattande gardiner i lavendel- eller pastellfärger.

Bild
Bild
Bild
Bild

En vit garderob kan installeras i vardagsrummet, där gästerna oftast finns. En sådan garderob kommer bara att utöka ett rymligt och ljust rum, vilket skapar en trevlig och avslappnad atmosfär. Detsamma gäller en studie eller ett kontor. Det är alltid trevligt att arbeta i en lätt och mysig atmosfär

Företräde bör ges till klassiska modeller med ett minimum av inredning.

Bild
Bild

Att placera en vit garderob i barnkammaren är en bra lösning. Det kommer att lugna och slappna av även de mest aktiva barnen, det kommer inte att fungera som irriterande. En monokromatisk modell är dock inte lämplig för en plantskola, du bör tänka på vackra teckningar. Det enklaste alternativet är fotoutskrift, där du kan skildra en scen från en tecknad film, din favoritkaraktär eller bara ett lugnt landskap. Färgade skär, naturliga abstraktioner, flytande flerfärgade prydnader, djur är väl lämpade

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta lösningar

Den klassiska vita garderoben passar perfekt in i alla interiörer. Det är mycket bra att placera sådana garderober i sovrum eller vardagsrum i jugendstil. Rummet ska domineras av ljusa nyanser. Men spegelskåpet är i en intressant harmoni med ljusa färger. Varma gröna och bruna i möbler och tillbehör kommer bara att förstärka den vita färskheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

En blank garderob med en känslig finish kan skapa en romantisk stämning i sovrummet. Intrikata spetsmönster ger rummet en mjuk elegans. Den glansiga fasaden är också lämplig i korridoren. Underbara modeller av vita fasader med ett mönster i mitten kommer inte att lämna någon likgiltig. Från tillbehör kan du hämta en ljus ottoman och krukväxter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sandblästring är en utmärkt lösning för både matta och speglade fasader. Stora orkidéer kommer att fungera som ett vackert tillägg mot en matt bakgrund och små blommönster på en speglad bakgrund. Fotoutskrifter på hela ytan kommer att se underbara ut. Volymetriska blommor kommer perfekt att dekorera vardagsrummet eller sovrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåpsmodellen med ett svartvitt mönster av trä och fåglar kommer att bli extravagant och ovanligt.

Rekommenderad: