Smarta Soffor (70 Foton): Stora Anatomiska Modeller Från Fabriken, Idéer I Interiören, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Smarta Soffor (70 Foton): Stora Anatomiska Modeller Från Fabriken, Idéer I Interiören, Recensioner

Video: Smarta Soffor (70 Foton): Stora Anatomiska Modeller Från Fabriken, Idéer I Interiören, Recensioner
Video: Soffor från DM MÖBLER 2024, April
Smarta Soffor (70 Foton): Stora Anatomiska Modeller Från Fabriken, Idéer I Interiören, Recensioner
Smarta Soffor (70 Foton): Stora Anatomiska Modeller Från Fabriken, Idéer I Interiören, Recensioner
Anonim

Multifunktionella och praktiska soffor kommer aldrig att förlora sin relevans. Sedan 1997 har liknande modeller tillverkats av Smart Sofas -fabriken. Produkterna från detta märke är mycket efterfrågade, eftersom de inte bara är mycket bekväma och användbara, utan också har en vacker omtänksam design.

Bild
Bild

För- och nackdelar med möbler från fabriken

Med hjälp av trendiga stoppade möbler som tillverkas av fabriken "Smart Sofas" kan du ge interiören individualitet och göra den mer komplett. I märkessoffor är inte bara alla funktionella detaljer genomtänkta, utan också designelement. Moderna köpare står inför ett stort urval av olika produkter. Vackra och bekväma modeller tillverkas i en mängd olika färgpaletter och stilar, från klassiska till moderna. En lämplig produkt kan matchas till inredningen i valfri färg: ljus, pastell, neutral eller mörk.

Det bör noteras den högsta kvaliteten på material som används vid tillverkning av snygga stoppade möbler från en välkänd tillverkare. Sådana modeller är hållbara och slitstarka. De tappar inte sin presentation även efter flera års regelbunden användning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Märkesvaror är utrustade med högkvalitativa och pålitliga mekanismer och strukturer som tjänar under mycket lång tid och inte orsakar några besvär. Multifunktionella alternativ kan spela rollen som inte bara vanliga säten, utan också fullvärdiga rymliga kojer. Sådana modeller av soffor köps ofta inte bara för att ta emot gäster, utan också för att dekorera sin egen säng.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En väletablerad tillverkare uppdaterar ständigt de tekniska processerna för tillverkning av stoppade möbler. Företagets sortiment uppdateras regelbundet med nya intressanta modeller för alla smaker och färger. Det finns inga signifikanta brister i märkesprodukterna från Smart Soffor . Många konsumenter är bara upprörda över de höga kostnaderna för att fälla ihop föremål. Genomsnittspriset för vanliga textilmodeller är 80-90 tusen rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

Det populära märket erbjuder ett elegant sortiment av olika funktionella soffmodeller som kunderna kan välja mellan. Låt oss titta närmare på de mest populära typerna av stoppade möbler.

Utbudet av ortopediska soffor representeras av mycket vackra och bekväma produkter. Vila på sådana modeller ger mycket nöje. Dessa typer av möbler är utrustade med en kvalitetsortopedisk madrass. Ytorna på dessa soffor är idealiska inte bara för normal avslappning, utan också för en sund hälsosam sömn

Företaget erbjuder konsumenterna bekväma modeller med olika klädmaterial och i olika färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hörnsoffor från en rysk tillverkare är mycket efterfrågade. Sådana alternativ är utrustade med pålitlig design som passar perfekt inte bara i heminredning, utan också i kontorsmiljöer. I hörnmodellerna av varumärket Smart Sofas finns det också fällmekanismer som med ett par lätta rörelser gör att vanliga stoppade möbler kan bli en fullvärdig sovplats

I företagets arsenal finns U-formade och L-formade hörnsoffor i olika stilmönster. Du kan välja en spektakulär och snygg modell för både modern inredning och lyxiga klassiska möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Smart Sofas -företaget producerar högkvalitativa och vackra raka soffor. Dessa produkter finns i en mängd olika storlekar, från kompakta till mycket stora. Sådana möbler kan placeras inte bara i vardagsrummet, utan också i korridoren (om området tillåter), i barnrummet eller i köket

För det senare alternativet är det bättre att välja alternativet med läderklädsel, eftersom textilsoffor snabbt kommer att förlora sin visuella attraktion i ett kök. De kommer att absorbera främmande lukt, vilket blir mycket svårt att bli av med möblerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barnsoffor är mycket populära bland konsumenter. Det finns ortopediska, kantiga och vikbara modeller att välja mellan. Du kan välja en produkt för en tjej eller en pojke med lämplig design

Attraktiva barnsoffor finns inte bara i stora utan även i kompakta mått. Sådana kopior kan enkelt passa även i små barnrum utan att ta upp mycket ledigt utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativ, mekanismer och material

Det populära märket erbjuder funktionella och praktiska soffor med olika mekanismer. Utbredda soffböcker och euroböcker är mycket efterfrågade idag . Sådana modeller har enkla mekanismer. Även ett barn kan lägga ut en soffa med en detaljerad design.

Tillverkaren hävdar att dess märkesböcker och euroböcker är mycket pålitliga och hållbara. De är lämpliga för daglig användning. Sådana alternativ kännetecknas av bekväma egenskaper, eftersom det inte finns några luckor eller sprickor i dem, även i det utfällda tillståndet.

Sådana produkter kan utrustas med ytterligare alternativ, precis som alla andra typer av stoppade möbler från "Smart Soffor".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Erbjuder märke och högkvalitativa utrullningssoffor . Som regel är sådana exemplar små i storlek, vilket gör att de kan placeras även i små rum. Den kompakta storleken påverkar inte bekvämligheten med sängen inbyggd i utrullningsbar soffa. Mekanismerna för sådana produkter är konstruerade och konstruerade för daglig användning. De utrullningsbara sofforna fälls ut mycket snabbt och enkelt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dragspelssoffor i företagets sortiment . Fabriken tillverkar sådana modeller med pålitliga och hållbara mekanismer som fungerar under mycket lång tid. Signatur dragspel från "Smart Soffor" har en mjuk och slät yta. De innehåller höghållfasta, slitstarka ramdelar. Dessa produkter möjliggör installation av en bekväm ortopedisk madrass.

Multifunktionella soffor har modulära monteringssystem. så du kan bestämma vilken mod du vill ha. Alla detaljer passar perfekt ihop, och du kan enkelt byta dem utan att behöva fråga mästarna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Företaget erbjuder en tjänst för att installera ytterligare alternativ i den modell du gillar. Låt oss titta närmare på vilka användbara funktioner som kan användas för att utrusta stoppade möbler från Smart Sofa -fabriken:

  • du kan komplettera möblerna med ett stort armstöd med mjuka ottomaner;
  • funktionella armstöd med 3 lådor;
  • armstöd och 2 lådor;
  • smalt armstöd;
  • transformeringsmekanism 5 i 1 kallad "Dolphin";
  • ramar av massivt naturligt trä;
  • smala armstöd (12 cm);
  • armstöd med hyllor;
  • ortopediska och anatomiska madrasser;
Bild
Bild
  • förvandla hörn;
  • omvandla bord;
  • breda armstöd (22 cm);
  • armstöd med en stång;
  • ryggstödstransformator;
  • kontrollpanel;
  • lådor;
  • säker;
  • musikcenter;
  • kopphållare kylsystem;
  • LED -bakgrundsbelysning.
Bild
Bild

Möbler av hög kvalitet som tillverkas av Smart Sofas-fabriken får klädsel av naturläder, ekoläder och textilier. De mest snygga är lädervaror av naturligt ursprung . De har ett lyxigt utseende, slitstyrka och hållbarhet. Dessa modeller är dyra, men deras vackra design och prestanda är väl värt besväret.

Märkesmodeller, klädda i eko-läder, utåt är inte på något sätt sämre än naturliga alternativ . Enligt tillverkaren är produkter i denna design överlägsna i vissa parametrar än dyrare exemplar klädda med naturläder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Vanligtvis är soffor klädda i sammetslen tyger som plysch, sammet eller flock. Dessa typer av textilier utmärks inte bara av sitt fantastiska utseende, utan också av deras hållbarhet och motståndskraft mot olika typer av föroreningar.

Nackdelen med denna klädsel är att den snabbt och enkelt absorberar lukt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Storlekarna på basmodulerna i små soffor kan vara 72, 102, 142 och 202 cm.

Bild
Bild

Större modeller har större dimensioner. Storleken på deras moduler är 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 130, se.

Bild
Bild

Recensioner

De flesta köpare var nöjda med kvalitetssofforna från Smart Sofas -fabriken . De firar de utmärkta materialen som de stoppade möblerna är gjorda av. Klädseln och strukturerna är inte bara trevliga vid beröring, utan också mycket slitstarka och hållbara.

Även efter regelbunden användning misslyckas inte vikningsmodellerna, och deras mekanismer fungerar på samma sätt som första dagen efter köpet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Människor kunde inte låta bli att notera den underbara designen av märkessoffor. De ser väldigt dyra och prestigefyllda ut. Med hjälp av sådana detaljer har många konsumenter kunnat omvandla sina vardagsrum, sovrum och barnrum.

Bild
Bild

Inredning idéer

En krämfärgad rak soffa med funktionella armstöd kommer att se harmonisk ut mot bakgrunden av gråa väggar och ett golv trimmat med snövit PVC-kakel. Komplett med sådana stoppade möbler kan du köpa små ottomaner. Om sådana ensembler är i ett rum nära ett fönster, bör det kompletteras med vita gardiner.

Bild
Bild

En hörnsoffa med mjukbrun textilklädsel kan placeras i vardagsrummet, där ena halvan är trimmad i vitt och den andra i chokladton. Ljuslaminat kan läggas på golvet och kompletteras med en persika -shagmatta.

Bild
Bild

En hörnsoffa med vit läderklädsel kommer att se bra ut i ett rum med högt i tak och fönster. Det är en bra idé att designa en sittgrupp med en matchande fåtölj, soffbord i glas och en mjuk, stor högmatta.

Bild
Bild

En vit u-formad soffa i vitt är lämplig för ett rum med vita väggar och golv, kompletterat med en svart mjuk matta. Om det finns ett fönster bakom soffan, bör det dekoreras med genomskinliga gardiner.

Rekommenderad: