Minispelare: En översikt över Små MP3-spelare För Musik, Fyrkantig, Kompakt Med Ett Klipp Och En Högtalare. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Minispelare: En översikt över Små MP3-spelare För Musik, Fyrkantig, Kompakt Med Ett Klipp Och En Högtalare. Hur Väljer Man?

Video: Minispelare: En översikt över Små MP3-spelare För Musik, Fyrkantig, Kompakt Med Ett Klipp Och En Högtalare. Hur Väljer Man?
Video: Best MP3 Players 2020 - 2021 - Budget Ten Mp3 Player Reviews 2024, Maj
Minispelare: En översikt över Små MP3-spelare För Musik, Fyrkantig, Kompakt Med Ett Klipp Och En Högtalare. Hur Väljer Man?
Minispelare: En översikt över Små MP3-spelare För Musik, Fyrkantig, Kompakt Med Ett Klipp Och En Högtalare. Hur Väljer Man?
Anonim

Trots att alla moderna mobiltelefonmodeller kan spela upp högkvalitativ musik fortsätter traditionella minispelare att vara mycket efterfrågade och presenteras på marknaden i ett stort utbud. De levererar fantastiskt ljud, har en solid kropp och låter dig lyssna på musik utan att tömma telefonens batteri. För att välja rätt spelarmodell är det viktigt att ta hänsyn till många indikatorer, eftersom utrustningens varaktighet beror på detta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Minispelaren är en kompakt spelare för att lyssna på musik medan du går eller spelar sport. Tillverkare släpper denna enhet både med inbyggt (laddas från elnätet) och avtagbart uppladdningsbart batteri eller batterier . Det första alternativet kännetecknas av en lång livslängd utan laddning, men om batteriet går sönder måste du helt byta spelaren.

Bild
Bild

Modeller med avtagbart batteri kan laddas från elnätet och vid behov bytas till ett nytt, men de är inte lämpliga för långa resor. Därför, om du går på vägen, är det bästa alternativet en liten skivspelare som drivs av vanliga AA -batterier.

När det gäller skärmen kan det vara enkelt eller touch, i vissa modeller finns det ingen display , detta gör dem ergonomiska och enkla att använda. Dessutom är minispelare utrustade med Wi-Fi och FM-radiofunktioner. Tack vare detta kan du lyssna på inte bara de inspelade låtarna, som så småningom blir uttråkade. Det finns också spelare till salu med en diktafonfunktion som låter dig spela in föreläsningar och möten. Anslutningen av denna typ av utrustning till en dator utförs via USB eller andra kontakter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

MP3 -musikspelaren anses vara en populär enhet för att njuta av högkvalitativt ljud från låtar. Idag representeras marknaden av ett elegant sortiment av minispelare, som skiljer sig åt inte bara i design, storlek utan också i pris och kvalitet. De vanligaste modellerna som har fått många positiva recensioner inkluderar dessa.

Apple iPod nano 8 GB … Perfekt för idrottare eftersom det kommer med ett klädklämma. Modellens främsta fördelar: snygg design, utmärkt ljud, närvaron av intressanta funktioner (det finns applikationer för fitness) och en stor mängd internt minne från 8 GB. När det gäller bristerna finns det inte många av dem: ingen videokamera, brist på förmåga att spela videofiler, högt pris.

Bild
Bild

Archos 15b Vision 4 GB … En liten fyrkantig skivspelare som ser ut som en nyckelring. Alla enhetsinställningar finns på frontpanelen, så att du bekvämt kan hålla den i handen och inte är rädd för att av misstag trycka på en knapp på sidan. Det enda obekväma är att flytta i menyn, det händer uppifrån och ner eller från vänster till höger. Spelaren har en ljus färg men liten display med ett enkelt gränssnitt.

Den största fördelen med denna modell är möjligheten att spela upp video, filer i WAV -format lagras inte i mappen "Musik" utan i mappen "Filer". Minus: dålig ljudkvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Cowon iAudio E2 2GB … Denna modell är kompakt i storlek, lätt i vikt, så den passar enkelt i fickan. Tillverkare släpper denna spelare utan skärm, kontrollen utförs med röstmeddelanden och fyra knappar. Enheten kan spela upp filer i olika format - från MP3, AAC, WAV till FLAC, OGG. Minneskapaciteten är 2 GB, en full laddning av batteriet varar i 11 timmars lyssnande, dessutom säljs enheten komplett med hörlurar. Nackdel: obekväm placering av kontrollknapparna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Creative Zen Style M100 4GB . Denna minispelare anses vara marknadsledande. Enheten är tillverkad med inbyggt minne på 4 GB och har en plats för ett microSD-kort. Den är dessutom utrustad med en röstinspelare, stöder många format och kan fungera utan full laddning i 20 timmar. Enheten är tillverkad med en kraftfull högtalare, i fyra färger, med en liten pekskärm. Fördelar: högkvalitativ montering, enkel användning, bra ljud, nackdelar: höga kostnader.

Bild
Bild

Sandisk Sansa Clip + 8 GB … Det är en ultrabärbar modell med en 2,4-tums skärm. Enheten styrs med knappar, på ena kanten av strukturen finns en volymkontroll och på den andra finns en plats för installation av ett externt media. Tack vare det genomtänkta gränssnittet är arbetet med spelaren förenklat, det stöder alla filformat. Dessutom finns en FM-radio och en röstinspelare, det inbyggda batteriet håller i 18 timmar. Det finns inga nackdelar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sandisk Sansa Clip Zip 4GB … En mycket resevänlig miniatyrskivspelare med en stilren design. Till skillnad från andra modeller har den ett användarvänligt gränssnitt, är utrustad med en plats för ett microSD-kort, en röstinspelare och FM-radio. Dessutom säljs produkten komplett med hörlurar. Nackdel: låg volym.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Idag representeras teknikmarknaden av ett stort utbud av minispelare, så det är svårt att välja kompakta enheter som skulle ha utmärkt ljud och tjäna länge. Först och främst måste du vara uppmärksam på vilket format spelaren stöder, oavsett om den spelar musik utan förlust av information (komprimerar inte filer).

Spelare utrustade med högupplöst ljuduppspelningsfunktion fick bra recensioner . de har en hög ljudfrekvens och kvantkapacitet, så utsignalen överensstämmer helt med originalet. Om du väljer en billig spelare med låg expansion, då de kommer inte att kunna avkoda spår med hög bithastighet och kommer att sluta spela dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessutom måste du vara uppmärksam på följande egenskaper:

  • Bildskärmstyp;
  • antal fack för minneskort;
  • förekomsten av inbyggt minne, dess volym;
  • tillgänglighet av trådlösa gränssnitt;
  • möjligheten att använda enheten som en DAC.

Experter rekommenderar också att föredra modeller med en klädnypa och kompletta hörlurar. Detta kommer att göra det bekvämt att spela sport. Betygsättningen av det märke under vilket spelaren produceras anses också vara viktigt vid valet. Tillverkaren måste ha positiva recensioner.

Rekommenderad: