Liten Högtalare Med Bluetooth: En översikt över Minimodeller För Musik. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Liten Högtalare Med Bluetooth: En översikt över Minimodeller För Musik. Hur Väljer Man?

Video: Liten Högtalare Med Bluetooth: En översikt över Minimodeller För Musik. Hur Väljer Man?
Video: Hur bör du välja en Bluetooth högtalare? Elgiganten förklarar 2024, Maj
Liten Högtalare Med Bluetooth: En översikt över Minimodeller För Musik. Hur Väljer Man?
Liten Högtalare Med Bluetooth: En översikt över Minimodeller För Musik. Hur Väljer Man?
Anonim

Bärbara Bluetooth -högtalare är en oumbärlig pryl för dem som gillar att lyssna på musik när som helst och var som helst. Med dessa mini-enheter kan du lyssna på musik utomhus, på resor, hemma, och detta kräver ingen strömkälla. Det är därför bärbara högtalare blir allt populärare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvuddragen i Bluetooth -högtalare är deras autonomi. Enheterna fungerar med batteri, och beroende på modell krävs laddning inte mer än 1 gång på 10-12 timmar.

Bärbara högtalare ansluter till andra enheter (bärbara datorer, surfplattor, smartphones) via Bluetooth . Denna metod kräver inga extra ledningar och är naturligtvis mycket enkel.

Små bärbara högtalare bekvämt att ta med sig , men också för hemmabruk, de är fantastiska. Moderna tillverkare har lärt sig att passa maximal funktionalitet i sådana minihögtalare: ljud av hög kvalitet, förmågan att lyssna på musik från minneskort och vattenmotstånd.

Bild
Bild

Snygga små högtalare har översvämmat den inhemska och utländska marknaden, men inte alla tillverkare har visat sig bra och är värda uppmärksamhet.

Tillverkare

Så de mest pålitliga och avancerade skaparna av bärbar utrustning för att lyssna på musik är JBL, Xiaomi, Sony.

JBL

Amerikanskt företag grundat 1946. Företaget är specialiserat på produktion av olika ljudutrustningar. Det är för närvarande det mest populära bärbara högtalarmärket i Ryssland.

När du väljer denna tillverkare bör du vara uppmärksam på modeller som JBL Clip 3 och JBL GO 2.

Bild
Bild

JBL Clip 3

Det bästa alternativet för användning hemma, utomhus och under sport. Låg högtalarkraft, men hög ljudkvalitet i ett snyggt metallfodral mer än motiverar kostnaden, vilket är cirka 3 000 rubel . Kolonnen är utrustad med en stark karbinhake, som gör att du kan fästa den till exempel på en ryggsäck på vägen. Kontrollerna är extremt enkla: det finns volymkontroll och strömknappar. Batterikapaciteten är klassad för 8 timmars speltid . Fina färgscheman är definitivt värda uppmärksamhet.

Bild
Bild

JBL GO 2

Om tillverkarens val föll på JBL och en bärbar enhet är nödvändig för att lyssna på musik hemma, skulle GO 2 -modellen vara det perfekta alternativet. En enkel design i ett metallhölje och högkvalitativt ljud kommer att kosta köparen bara 2000 rubel.

Bild
Bild

Sony

Japanskt företag för produktion av teknik, inklusive ljud. Trots det lilla antalet bärbara högtalare som presenteras finns det några som förtjänar särskild uppmärksamhet.

Sony SRS-XB41

En original enhet med stark belysning och attraktiv design. Tillverkaren garanterar klart, kraftfullt ljud … Enheten är utmärkt lämplig för alla ändamål, oavsett om det är sportaktiviteter eller umgås med vänner.

Bild
Bild

Xiaomi

En tillverkare som också är värd uppmärksamhet. Det kinesiska varumärket blir allt populärare tack vare introduktionen av modern teknik i enkla saker till ett överkomligt pris. Xiaomi erbjuder minihögtalare med bra ljud.

Runda 2

Detta är tillverkarens mest populära modell. Ergonomisk design, djupt ljud, rymligt batteri - allt detta för 1500 rubel. Minihögtalaren finns i svart och vitt. Och inga extra funktioner - bara högkvalitativt ljud.

Bild
Bild

Bärbar

Den minsta av modellerna. Dess storlek är så liten att den passar in i en kvinnas kosmetiska väska . Detta är dock inte det enda pluset med enheten - den kinesiska tillverkaren kunde rymma högkvalitativt ljud i sådana dimensioner.

Bild
Bild

Valbara kriterier

Oavsett syftet med att köpa en högtalare med Bluetooth, när du väljer är det värt att överväga ett antal kriterier.

1. Kraft . Högtalarens volym beror direkt på effekten, så var uppmärksam på denna punkt i egenskaperna. Men om högtalaren väljs för hemmabruk är denna punkt inte den viktigaste.

2. Vikt och mått . Väskans kapacitet är huvudkriteriet. En tung, stor kolumn kommer att vara problematisk att ständigt ta med sig.

3. Skydd mot vatten och damm . En kolonn som inte är rädd för damm eller vatten kommer att hålla mycket längre. Var uppmärksam på vattentäta enheter.

4. Batterikapacitet . Varaktigheten av autonomt arbete utan laddning beror på detta kriterium. Det varierar vanligtvis från flera timmar till flera dagar.

5. Design . Valet av design är mycket individuellt, men tillverkare erbjuder olika färger. Kolonnen kan vara klassisk svart eller giftgrön, eller till och med bakgrundsbelyst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av den minsta Bluetooth -högtalaren i videon.

Rekommenderad: