65-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Modellerna Med En Diagonal På 65 Tum. Vilken Tv Ska Du Välja?

Innehållsförteckning:

Video: 65-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Modellerna Med En Diagonal På 65 Tum. Vilken Tv Ska Du Välja?

Video: 65-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Modellerna Med En Diagonal På 65 Tum. Vilken Tv Ska Du Välja?
Video: Prisvärd 65-tums TV | NetOnNet Klubbhyllan 2024, Maj
65-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Modellerna Med En Diagonal På 65 Tum. Vilken Tv Ska Du Välja?
65-tums TV-betyg: Toppen Av De Bästa Modellerna Med En Diagonal På 65 Tum. Vilken Tv Ska Du Välja?
Anonim

Moderna TV -modeller imponerar på konsumenterna med sin storlek. Diagonalen för de minsta strukturerna är 15 tum, men idag är de väldigt efterfrågade. Den största diagonalen är 110 tum. Sådana enheter köps för dekoration av hemmabio. Medelstorleken på 65 tum anses vara den mest eftertraktade.

Hemma kan sådana modeller hängas på väggen, i extrema fall, placeras på en kantsten i vardagsrummet. Den här diagonalen på TV: n används dock också vid design av hotell, kaféer, barer och andra offentliga platser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Karakteristisk

65-tums TV har många funktioner, bland vilka LED- eller OLED -skärmar och möjligheten att ansluta till Internet är mycket populära . Med sådana modeller kan du helt fördjupa dig i atmosfären i en film eller sändning. Strukturens dimensioner kan inte kallas skrymmande, men i små rum kommer en sådan TV att verka som en jätte. Oftast köps multimediaenheter med en diagonal på 65 tum för hemmabruk . Deras diskreta design, gjord i svarta och grå toner, kombineras framgångsrikt med vilken inredning som helst, men den matchar loftstilen så nära som möjligt.

Det optimala avståndet från en TV -skärm av denna storlek till visningsområdet anses vara 5 meter . Men det är bäst att hålla ett avstånd på 6 meter. Ett något större avstånd kommer inte på något sätt att påverka ögats uppfattning av skärmen, tvärtom kommer det att skydda mot negativa effekter på människors syn. När man skapar moderna TV -apparater med en diagonal på 65 tum använder tillverkare uteslutande modern teknik.

Dessa enheter är lätta att använda, har tillgång till Internet, har funktioner för anslutning till smartphones av olika modeller, är utrustade med surroundljudåtergivning och möjligheten att överföra bilder i 3D.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära märken

Att identifiera de bästa märkena i det 65-tums tv-utrymmet har visat sig vara extremt svårt. Och bara tack vare feedback från ägarna till denna teknik var det möjligt att utgöra de fem populäraste tillverkarna.

Samsung

Koreanskt märke med fokus på tv -produktion. Konstruktionerna har en universell design, lämplig för alla inredningsstilar. Systemets tydliga gränssnitt väcker inte frågor från användarna. Skärmen kombinerar harmoniskt nivåerna av ljusstyrka och kontrast. Och viktigast av allt, när man utvecklar varje enskild modell använder Samsung -märket Full HD -teknik.

Bild
Bild

Sony

Japansk tillverkare av LCD -enheter . Och varje år blir de tillverkade tv -modellerna bara bättre, bättre kvalitet och mer tillförlitliga. Monteringen av skärmar för multimedia för skärmar sker på fabriker i Ryska federationen, Slovakien och Kina. I allmänhet skiljer sig Sony -TV -apparater åt många funktioner … Skärm för varje enskild modell stöder naturlig färgåtergivning.

Bild
Bild

Philips

Holländskt märke som tillverkar billiga hushållsapparater, bland annat särskild uppmärksamhet ägnas åt tv-apparater . I sitt system introducerar tillverkaren unik teknik för att öka bildkvaliteten. Varje enskild modell har stor funktionalitet, varför många användare blir förvirrade i huvudmenyn och tilläggsmenyn.

Den otvivelaktiga fördelen med Philips TV -apparater är närvaron av en speciell applikation som låter dig överföra filer till skärmen trådlöst.

Bild
Bild

Lg

Det representerade varumärket bedriver produktion av stora och små hushållsapparater. Det är dock tv -apparater som är av stort intresse för konsumenterna. Varje enskild multimediaenhet utrustad med perfekt belysning . Och 3D -visningsläget på LG -TV är så nära biografens möjligheter som möjligt. Den mest enkla och bekväma kontrollen gör att alla kan göra nödvändiga inställningar, använda olika tjänster.

Bild
Bild

Panasonic

Ett japanskt märke som ägnar särskild uppmärksamhet åt produktionen av högkvalitativa och pålitliga TV-apparater i alla format och utrustning. Ett användarvänligt gränssnitt, utmärkt bild och ljudklarhet är viktiga komponenter i varje enskild Panasonic-modell. Utformningen av multimediaenheter är strikt och återhållsam. Maximal volym är 20 watt.

Bild
Bild

Modellöversikt

Tack vare de många recensionerna från nöjda ägare var det möjligt att sammanställa ett betyg på de bästa 65-tums-TV-apparaterna, där modeller av låg, medel och hög kostnad finns.

Budget

Samsung UE65MU6100U

Ryskspråkigt gränssnitt, närvaron av ett brusreduceringsalternativ, stöd för Smart TV, möjligheten att ansluta till ett LAN, närvaron av en timer på och av enheten, en klocka och viktigast av allt - barnskydd … Det är de egenskaper som konsumenterna älskar denna TV -modell för. Det finns 3 HDMI -portar på baksidan av strukturen. Denna TV -modell styrs via Bluetooth -teknik.

Bild
Bild

BBK 65LEX-5039 / FT2C

Den bästa budget 65-tums LCD-TV. Närvaron av Full HD och 3 inbyggda tuners gör att du kan njuta av högkvalitativa bilder i digitalt format, tillsammans med utmärkt ljud. Designen innehåller HDMI-, USB- och VGA -kontakter. Systemet för denna modell stöder Smart TV. Det finns möjlighet att ansluta till Wi-Fi.

Bild
Bild

LG 65UB980V

En budget -tv -modell med flera funktioner och utmärkta tekniska egenskaper. Bilden kan konverteras till 2D- och 3D -lägen . Kontrollen utförs med en fjärrkontroll eller en applikation på en smartphone, allt beror på användarens bekvämlighet.

Tack vare den inbyggda kameran tillåter denna TV-modell sina ägare att kommunicera via Skype.

Bild
Bild

Mellanklass

Sony KD-65XD7505

LCD -TV utrustad med Smart TV -alternativ baserat på Android -operativsystem. Designen innehåller 4 HDMI- och 3 USB -kontakter. Enkel kontroll, en mängd tydlig funktionalitet, realistiska färger, underbart ljud - de egenskaper som uppskattas av användare av denna TV -modell.

Bild
Bild

Philips 65PUS6412

En intressant egenskap hos denna modell är röststyrning . TFT IPS -matrisen ger en betraktningsvinkel på upp till 177 grader. Barnlåsfunktionen hjälper till att skydda TV -inställningarna från obehörig åtkomst av barnens lekfulla pennor.

Bild
Bild

Samsung UE65JS9500

Denna modell skiljer sig från sina motsvarigheter i skärmens böjda design. Bilden kan konverteras till 2D- och 3D -läge . Menyn är helt på ryska. De fyra högtalarna inbyggda i den presenterade TV: n låter dig skapa surroundljud. Enhetens system har en bild-i-bild-funktion och en vilotimer. TV: n styrs av röstkommandon och gester.

Bild
Bild

Premiumklass

Samsung QE65Q8CAM

Denna modell stöder 4K -format. Skärmen är böjd. Smart TV implementeras på Tizen -plattformen. TV: n har 4 HDMI- och 3 USB -kontakter. Produktens ram är tunn, även osynlig när den ses på avstånd. Bilden av produkten är klar och ljus. Menyn är ryskspråkig, varför kontrollen av enheten inte väcker några frågor. Den enda nackdelen är bristen på ett 3D -läge.

Bild
Bild

LG 65EC970V

Den presenterade modellen utmärks av skärmens klarhet, återgivning av naturliga bildfärger och stereoljud . Det finns ingen ram vid skärmens kanter, vilket gör att det verkar som att TV: n inte är fixerad för installation, utan hänger i luften. Dessutom kan skärmen på denna modell överföra filer i valfritt format via en trådlös Wi-Fi-anslutning.

Bild
Bild

Samsung QE65Q9FAM

Snygg design, enkel användning, Smart TV-alternativ, bild-i-bild-alternativ. Med en enkel meny kan du enkelt ställa in din TV. Idag är denna tv den ljusaste multimediaenheten.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Att välja en 65-tums TV är i princip enkelt. Det viktigaste är att känna till några av detaljerna i design och systemfunktioner.

  • För hemmabruk måste TV -skåpet ha 3 HDM -kontakter.
  • Den böjda skärmen är bekväm att titta på medan du sitter framför TV: n.
  • De som vill ha 3D -innehåll bör överväga modeller med frekvenser på 120 Hz.
  • QLED- och OLED -modeller är mycket bättre än LCD- eller LED -enheter.

Rekommenderad: