Vita Handduksvärmare: Elektriska Och Vattenmodeller I Vitt, 40 Cm Och Andra Bredder, Matt Och Glansigt, Exempel I Interiören. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: Vita Handduksvärmare: Elektriska Och Vattenmodeller I Vitt, 40 Cm Och Andra Bredder, Matt Och Glansigt, Exempel I Interiören. Hur Väljer Man?

Video: Vita Handduksvärmare: Elektriska Och Vattenmodeller I Vitt, 40 Cm Och Andra Bredder, Matt Och Glansigt, Exempel I Interiören. Hur Väljer Man?
Video: Installation and Wiring of Warmly Yours Riviera Towel Warmer 2024, April
Vita Handduksvärmare: Elektriska Och Vattenmodeller I Vitt, 40 Cm Och Andra Bredder, Matt Och Glansigt, Exempel I Interiören. Hur Väljer Man?
Vita Handduksvärmare: Elektriska Och Vattenmodeller I Vitt, 40 Cm Och Andra Bredder, Matt Och Glansigt, Exempel I Interiören. Hur Väljer Man?
Anonim

Många människor vet inte ens i vilka olika färger moderna uppvärmda handdukstorkar presenteras. Under de senaste åren har fler och fler designers använt sig av vita handduksvärmare, vilket kan vara ett verkligt tillägg till badrummet. Med sorter och modeller av vita uppvärmda handdukstorkar, liksom med rekommendationer för deras val, kommer vi att lära känna ytterligare. Och överväg också intressanta exempel i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

allmän information

Vit uppvärmd handdukstork kan säkert kallas universell , eftersom den är perfekt för nästan vilken badrumsinredning som helst. Det kan vara ett bra badrums accent i en liten lägenhet eller i ett stort hus. En uppvärmd handdukstork används inte bara för att torka en mängd olika saker utan också för att värma upp hela badrummet. Placeringen av en sådan enhet i badrummet bör inte försummas, trots allt, det skyddar rummet från överdriven fukt och därför från bildandet av mögel och mögel i dem.

Färgade handdukstorkar är relevanta idag eftersom de kromalternativ som alla känner till inte bara är trötta, de går snabbt ur mode.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mycket ofta förstör de hela bilden av interiören. Innan hade naturligtvis människor inte så mycket val, men idag har mycket förändrats.

Hittills produceras vita uppvärmda handdukstorkar av både inhemska och utländska märken .… Enligt externa egenskaper rekommenderar experter oftast att köpa exakt europeiska alternativ, deras fördel är också ovanliga former. Men när det gäller tillförlitlighet kan inhemska modeller inte vara sämre, även om de utåt kan vara mindre attraktiva.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Vita handduksvärmare finns i en mängd olika modeller. När det gäller den största skillnaden i färg kan vita handduksvärmare förutom nyanser vara blanka och matta. Efter typ av installation är nästan alla avhängda - golvstående i vitt är extremt sällsynta. Om de är gjorda, görs de oftast på beställning.

Uppvärmda handdukstorkar i vit färg är:

  • elektrisk;
  • vatten;
  • kombinerad.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I allmänhet bestämmer köparen vilken sort han ska välja. Elektriska modeller värms upp av elektrisk ström, som regel förbrukar de inte mycket energi . Dessutom är en speciell termostat inbyggd i dem, som låter dig effektivt styra energiförbrukningen. De installeras om det inte går att ansluta till varmvattenförsörjning. Den otvivelaktiga fördelen med sådana modeller är att de kan vara varma när som helst på året, även när varmt vatten stängs av för underhåll.

Vattenmodeller värms upp med vatten, de ansluts antingen till värme eller till en stigare med varmt vatten … Denna typ är en av de mest populära lägenheterna bland invånarna.

Kombinerade alternativ anses vara de mest mångsidiga. Vid behov kan de värmas upp med både vatten och el. Sådana alternativ är dock betydligt dyrare än konventionella.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stegformade uppvärmda handdukstorkar anses vara populära sorter. Deras tillverkare erbjuder mest. Mindre vanliga är M-formade varianter i vitt. Och även bland sortimentet av liknande produkter kan du hitta vita alternativ med en hylla, de anses vara ganska praktiska. Rörens diameter kan variera.

När det gäller material tillverkas handduksvärmare oftast rostfritt stål , detta material är det mest hållbara, och det tappar inte heller sitt ursprungliga utseende även över tiden. Det finns alternativ från vanligt stål och kol, liksom från andra metaller.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Storleken på modellerna kan varieras. De mest populära och oftast producerade är alternativen med en bredd på 40 cm, 50 cm och 60 cm. När det gäller värmeöverföring producerar tillverkaren uppvärmda handdukstorkar upp till 300 W, från 300 till 600 och de mest kraftfulla - från 600 till 1000 W.

Anslutningen vid den uppvärmda handduksstången kan vara höger eller vänster. Allt beror på modellen. Tillverkare tillverkar ofta samma modeller, men med en annan typ av anslutning, så det finns alltid ett val.

För att förbättra utseendet är handduksvärmare ofta dessutom belagda med mässing, krom, nickel och emalj. De tre första formuleringarna anses vara bland de mest hållbara.

Den emaljerade versionen kan vara något sämre än kvalitet, dessutom måste de emaljerade ytorna ofta uppdateras.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer en uppvärmd handdukstork är det mycket viktigt att uppmärksamma alla dess egenskaper. Och innan du går till affären är det lämpligt att bestämma bland vilka modeller du kommer att välja: el eller vatten.

  • När du väljer elektriska modeller är det lämpligt att välja alternativ med överhettningsskyddsfunktion .
  • När du köper är det viktigt att vara uppmärksam på en garanti … Det är önskvärt att hon är minst 5 år. Men det är värt att notera att alla företag som respekterar sig själv ger bra garantiperioder, men deras frånvaro bör vara alarmerande.
  • För ett litet badrum kan du köpa små elektriska modeller till exempel i storleken 500 mm med 500 mm. De värms upp väldigt snabbt och håller sig också varma länge. För större rum kan du välja alternativ för stegen, till exempel 1000 mm med 500 mm.
  • När du köper dyra handdukstorkar är det mycket viktigt att vara uppmärksam på säljaren har ett certifikat för produkter .
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Innan du köper en enhet är det mycket viktigt att tänka på installationen. Om rören i badrummet är dolda i väggen är det bäst att ge företräde åt handdukstorkar med sidokoppling. Detta alternativ kan säkert kallas optimalt.

Det är värt att komma ihåg det elektriska alternativ är ofta fyllda med specialolja, det vill säga deras värmeelement är redan inbyggt i själva systemet, temperaturen måste styras genom en speciell termostat . Sådana alternativ är inte särskilt svåra att installera, men du bör först installera speciella fästen som enheten kommer att hänga på. Oftast ingår de.

Sammanfattningsvis kan vi säga att valet av den önskade modellen bör baseras på badrumsytan, de grundläggande behoven hos invånare när de använder enheten och även med hänsyn till ventilationen i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Du kan enkelt placera en vit handdukstork i ditt badrum för att få ditt badrum att se speciellt ut och säkert uppmärksamma det. Tänk på de bästa alternativen i interiören.

Den mest framgångsrika vita uppvärmda handduksstången kommer att se ut i ett högteknologiskt badrum, såväl som i Provence- och countrystilar

Lämplig vit uppvärmd handdukstork ser ut som en stege i en modern inredning , som domineras av vita, grå, krom och svarta nyanser.

Bild
Bild

Intressant nog kommer den här modellen att se ut på badrumsväggen, som är målad med färgad färg eller täckt med ljusa kakelplattor … I det här fallet kan en vit uppvärmd handdukstork bli en viss höjdpunkt i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

För badrum i minimalismens stil En vit handdukstork kan vara den bästa lösningen. Vi rekommenderar att du uppmärksammar badrummet, tillverkat i dämpade grå och vita färger, där den uppvärmda handduksstången inte bara fyller sina funktioner utan också är ett slags inredningstillbehör, och allt tack vare sin ovanliga form.

Bild
Bild
Bild
Bild

En original vit uppvärmd handdukstork med hylla kan se ut och på kontrasterande mörka väggar … Till exempel rekommenderar vi att du uppmärksammar alternativet på en kakel som är gjord för att se ut som mörkt trä.

Bild
Bild

När det gäller den framgångsrika placeringen av en uppvärmd handdukstork i interiören, för detta ändamål, rekommenderar experter att välja en fri vägg nära diskbänken eller skåpet med ett handfat.

Det är önskvärt att denna enhet ligger inom gångavstånd, eftersom de nödvändiga sakerna torkas på den . När du placerar enheten är det lämpligt att följa vissa rekommendationer. Så, när du hänger, bör den nedre delen av enheten vara minst 90 cm från golvet, och den uppvärmda handduksstången bör vara på ett avstånd av cirka 60 cm från andra VVS -armaturer. Således passar enheten inte bara harmoniskt in i badrumsutrymmet, men kommer också att placeras i enlighet med alla krav.

Rekommenderad: