Gyllene Handduksvärmare: Vatten, Elektriska Och Kombinerade Handduksvärmare I Guldfärg

Innehållsförteckning:

Video: Gyllene Handduksvärmare: Vatten, Elektriska Och Kombinerade Handduksvärmare I Guldfärg

Video: Gyllene Handduksvärmare: Vatten, Elektriska Och Kombinerade Handduksvärmare I Guldfärg
Video: Top 5 Best Towel Warmer Review in 2021 2024, Mars
Gyllene Handduksvärmare: Vatten, Elektriska Och Kombinerade Handduksvärmare I Guldfärg
Gyllene Handduksvärmare: Vatten, Elektriska Och Kombinerade Handduksvärmare I Guldfärg
Anonim

En uppvärmd handdukstork är en enhet som är utformad för att torka handdukar och andra saker, samt för att värma själva badrummet, där det oftast finns. Rummets inre beror ofta på dess utseende och design. I artikeln kommer vi att prata om uppvärmda handdukstorkar i guld.

Bild
Bild
Bild
Bild

Översikt över arter

Uppvärmda handdukstorkar presenteras på hemmamarknaden i ett stort utbud. Principen för drift, konfiguration, design och, naturligtvis, pris varierar.

Det finns tre huvudtyper av enheter:

  • vatten;
  • elektrisk;
  • kombinerad.

När det gäller vattentyperna är detta faktiskt en del av rörledningen, det är längs den som den uppvärmda vätskan kommer att flytta och värma rummet.

Anslutning till ett av två system är möjlig: varmvattenförsörjning och uppvärmning . De kräver inga särskilda villkor för att ansluta enheten. Den enda nackdelen är bristen på värme när varmvattnet stängs av för profylax eller sommarstopp av värmesystemet. Och det finns ingen möjlighet att justera temperaturen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektriska versioner av handdukstorkar är mer funktionella eftersom de kan anslutas absolut var som helst i lägenheten . Deras arbete är inte på något sätt kopplat till driften av varmvattenförsörjningen eller värmesystemet, och det är också möjligt att reglera värdet på uppvärmningstemperaturen. Du kan använda sådana enheter endast med ett eluttag. Det finns dock ett antal krav som är förknippade med installation och anslutning av en elektrisk enhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den mest praktiska typen är en kombinerad handdukstork, som kombinerar fördelarna med vatten och elektriska apparater i en enhet. Den kan användas för att använda alla tillgängliga värmekällor, beroende på förhållanden eller säsong. Dessa enheter är dock dyrare eftersom de har en mer komplex design.

Uppvärmda handdukstorkar kan ha olika former

  • " Stege " - består av ett antal sektioner placerade i ett vertikalt plan;
  • vinkel - - tar praktiskt taget inte plats i små badrum, medan det har en tillräcklig arbetsyta;
  • spole - populär modell, komfort kan öka användningen av roterande sektioner i strukturen;
  • golv - en sådan modell är ganska rymlig och kan också värma ett stort område;
  • med hylla - för stora badrum, en bekväm modell för torkning av hattar, samt handskar och skor.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom de listade formerna finns det många designerprodukter som kan dekorera och komplettera alla interiörer.

Designalternativ

Med hjälp av en uppvärmd handdukstork kan du inte bara torka kläder eller värma upp rummet, utan också dekorera interiören, vilket ger det unika.

Detta gäller direkt för guldprodukter, det vill säga målade i en gyllene färg.

Den så kallade gyllene uppvärmda handduksstången kommer att vara oumbärlig i ett klassiskt rymligt badrum ., i barock interiörer, som kännetecknas av lyxig design, där uppmärksamhet ägnas åt ljusa, dyra detaljer.

Bild
Bild

En gyllene uppvärmd handdukstork med ovanlig form kommer att se bra ut i Art Deco . För en lättare inre riktning, som country, Provence eller retro, kan du alltid hitta en modell i ett trevligt och mysigt åldrat utseende som koppar.

Bild
Bild

Modernt VVS är mycket varierat, och handduksvärmare i guldfärg är inget undantag . Därför är det med deras hjälp möjligt att dekorera ett badrum inrett i vilken stil som helst. Detta är högteknologi och krassica och orientalisk stil och land.

Bild
Bild

Urvalstips

Valet av uppvärmd handdukstork beror på många faktorer och nyanser

  • Först och främst är det värt att bestämma vilken typ av enhet: vatten, el eller kombinerad.
  • Enhetens hållbarhet, liksom säkerheten för dess användning, beror på hur korrekt enheten är vald.
  • Storleken på handdukstorkar är mycket olika. Bredden kan vara från 300 till 700 mm, höjden varierar från 500 till 1200 mm. Allt i detta fall beror på det lediga utrymmet för den avsedda placeringen av torktumlaren.
Bild
Bild

Det är viktigt att välja en kvalitetsenhet från en pålitlig tillverkare. Handdukstorkar i guld finns i sortimentet hos många tillverkningsanläggningar.

  • Energimärke utan att ha färdiga produkter i en sådan design, erbjuder han att göra en beläggning i guldfärg av någon av de modeller du gillar-från en enkel spole till en ultramodern högteknologisk enhet.
  • Terminus företag producerar gyllene modeller av uppvärmda handdukstorkar, och i olika konfigurationer och priskategorier.
  • Uppvärmda handdukstorkar "Dvin " i S: t Petersburg erbjuder de flera nyanser av guld samtidigt i designen av sina produkter.
  • Känt märke "Mstal " utför både färdiga produkter och att beställa i guld, brons och olika designformer.

Eftersom tillverkningen av färgade uppvärmda handdukstorkar kräver särskild bearbetning är priset för sådana produkter något högre än för konventionella enheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Exempel i interiören

Uppvärmda handdukstorkar är en integrerad del av badrummet. Låt oss titta på exempel på hur gyllene modeller av enheter påverkar det inre av detta rum.

I ett rymligt badrum kommer en sådan utsökt produkt att vara inte bara en värmare och torktumlare, utan också ett dekorativt föremål

Bild
Bild

Den gyllene fiskbensbenet på den svarta väggen påminner något om en hieroglyf. Kompletterar perfekt badrumsinredningen i japansk stil

Bild
Bild

En golvstående guldkopia och ett fristående snövit badkar är vad du behöver för att skapa en klassisk inredning

Rekommenderad: