Handdukstorkar Från Grota: Elektriska Och Vattenmodeller, Eco Classic Rostfritt Stål, Vitt Och Andra Alternativ, Anslutning Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Handdukstorkar Från Grota: Elektriska Och Vattenmodeller, Eco Classic Rostfritt Stål, Vitt Och Andra Alternativ, Anslutning Och Recensioner

Video: Handdukstorkar Från Grota: Elektriska Och Vattenmodeller, Eco Classic Rostfritt Stål, Vitt Och Andra Alternativ, Anslutning Och Recensioner
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, April
Handdukstorkar Från Grota: Elektriska Och Vattenmodeller, Eco Classic Rostfritt Stål, Vitt Och Andra Alternativ, Anslutning Och Recensioner
Handdukstorkar Från Grota: Elektriska Och Vattenmodeller, Eco Classic Rostfritt Stål, Vitt Och Andra Alternativ, Anslutning Och Recensioner
Anonim

Uppvärmda handdukstorkar från Grota är mycket populära. De är av utmärkt kvalitet. Märkesvaror tillverkas endast av pålitliga och hållbara material. I den här artikeln kommer vi att lära oss mer om egenskaperna hos Grota handdukstorkar.

Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Grota erbjuder ett urval av konsumenter uppvärmda handdukstorkar av hög kvalitet i två huvudkategorier: vatten och el. Varje modell har vissa prestandaegenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppvärmda handdukstorkar från Grota har många positiva egenskaper

  • Endast den finaste metalltypen används vid tillverkning av kvalitetsprodukter från Grota. Vi pratar om rostfritt stål AISI 304. Detta material kännetecknas av ökade hållfasthetsegenskaper, liksom hög duktilitet. Rör som är tillverkade av denna metall är slitstarka, de är inte benägna att spricka.
  • Grota producerar cirka 2 dussin olika modeller av handdukstorkar. Var och en av produkterna monteras i både elektriska och vattenversioner. Detta innebär att det inte finns något behov av att offra en viss typ av uppvärmning för en viss modell. Dessutom är kostnaden för olika typer av produkter ungefär densamma.
  • En välkänd tillverkare erbjuder att köpa uppvärmda handdukstorkar av hög kvalitet på beställning. Du kan välja mellan tre olika ytor. Produkten kan vara matt, polerad eller målad.
  • Ett stort företag blev också känt för sin stora variation i metoderna för installation av VVS -utrustning. Lutningsvinkeln för den uppvärmda handduksstången varierar med avseende på vertikal. Avståndet till rummets vägg kan också förändras med utgångspunkt från ägarnas krav.
  • Grota-företaget garanterar hållbarheten för sina produkter, därför ger det en 5-årig garanti.
Bild
Bild

Typer och modeller

Grota tillverkar handdukstorkar av hög kvalitet av olika slag. Som nämnts ovan är alla kopior uppdelade i vatten och elektriskt . Oftast väljer människor en handdukstork med vattenuppvärmning. Sådana enheter monteras direkt i det allmänna kommunikationsvattenförsörjningssystemet, så de kan mycket enkelt installeras istället för gamla delar som länge har överlevt sig själva.

Elektriska modeller av handdukstorkar från Grota är fortfarande ett slags exotiskt i vårt land, eftersom människor ännu inte är vana vid dem . Den interna uppvärmda vätskans roll spelas här av en sådan komponent som frostskyddsmedel. Trots sådana funktioner är de elektriska typerna av uppvärmda handdukstorkar absolut inte på något sätt sämre än de vatten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huvuddragen i dessa produkter är deras fullständiga oberoende av rör: för att installera en sådan struktur är det tillräckligt att fästa den på en stabil vertikal bas.

Tänk på egenskaperna hos vissa modeller av handduksvärmare från Grota

Vela . Det anses vara den huvudsakliga dekorationen av modellserien för den aktuella tillverkaren. Denna design har en något böjd struktur som ser väldigt attraktiv ut. En matt glashylla, tillverkad i en harmonisk akvamarinskugga, fästs på toppen av exemplaret i fråga. Effekten hos Vela -modellen är 570 W.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grande . En mycket kraftfull uppvärmd handdukstork med ett enkelt och diskret utseende. 9 tunna, horisontellt placerade broar installeras mellan ett par raka cylindriska rör. Den maximala effekten för denna enhet når 930 watt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rivolo . Denna uppvärmda handduksstångsmodell kännetecknas av en mycket icke-standardiserad struktur. I den är de uppvärmda elementen gjorda i form av spiraler som omsluter ett par vertikala stolpar. Den minsta effekten i modellen i fråga är 200 W, och max är 700.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eco Classic . En annan populär modell av uppvärmd handdukstork. Produkten presenteras i 3 designalternativ. Många köpare föredrar krompolerade bitar, men du kan välja vitt eller borstat rostfritt stål. På begäran av kunder kan denna struktur göras med diagonala och laterala anslutningar. Finns i elektrisk version.

Bild
Bild
Bild
Bild

Primo . En design som kännetecknas av en ganska stor böjning. Det finns 10 horisontella rör, som är indelade i 3 huvudgrupper: 3 upptill och nedtill och 4 i mitten. Modellen finns i flera storlekar och är mycket populär.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur använder man det korrekt?

Låt oss ta reda på de grundläggande reglerna för drift av märkeshanddukstorkar från Grota

  • Det är nödvändigt att se till att stigerörens rör, till vilka den handdukstork som är uppvärmd av vattentyp, har en större diameter än själva torktumlaren. Detta krävs för att upprätthålla rätt tryck i rören.
  • För tunga och massiva föremål bör inte hängas på strukturen, på grund av detta är snabb slitage av fästelementen möjlig.
  • Elektriska handdukstorkar bör inte lämnas anslutna till elnätet i onödan.
  • Glöm inte att ta bort luftlås. För detta används Mayevsky -ventilen.
  • Strukturen måste hållas ren, damm och andra inneslutningar måste regelbundet avlägsnas från den.
Bild
Bild

Granska översikt

Handdukstorkar från Grota är mycket efterfrågade, så de lämnar många recensioner. Bland dem finns det inte bara positiva, utan också negativa. Det är värt att bekanta sig med det första och det andra.

Först tar vi reda på vad kunderna tyckte mest om

  • De flesta av de positiva recensionerna beror på den vackra designen av märkesdesignerna. Många köpare uppmärksammades av utseendet på handdukstorkar från Grota.
  • Köparna hänvisade också till de positiva egenskaperna hos de material från vilka de ursprungliga handdukstorkarna är tillverkade. Många människor har uppskattat hållfastheten, slitstyrkan och hållfastheten hos stålkonstruktioner.
  • Det faktum att varje konsument kan välja en viss design av torktumlaren själv överraskade också positivt människor.
  • På den positiva sidan anser man att det finns ett stort utbud av torktumlare av hög kvalitet. Dessutom var köparna nöjda med att samma modeller presenteras i både vatten- och elversioner.
  • De flesta märkesvaror från Grota verkade för köparna vara elementära i drift. Vi pratar inte bara om vanliga vattenstrukturer utan också om elektriska strukturer som inte alla användare känner till idag.
Bild
Bild

Trots närvaron av positiva recensioner var det inte utan en betydande dos negativitet. Tänk på vad kunderna absolut inte gillar med Grota handdukstorkar.

  • Det fanns användare vars torktumlare var ur funktion en kort tid efter köpet. I ett fall läckte strukturen efter en månads drift.
  • I en av de negativa recensionerna hävdar köparen att hans handdukstork i rostfritt stål fortfarande är rostad, vilket var en mycket obehaglig överraskning.
  • Många köpare tycker inte om att installationen av Grota -torktumlare ofta orsakar många onödiga svårigheter och tar mycket tid.
  • Avsmalnande passager är en annan nackdel som noteras av vissa konsumenter.
  • Ett stort antal negativa recensioner är associerade med tillverkarens åtgärder. Många köpare säger att det inte är lätt att interagera med Grota vid problem.
  • Vissa användare har noterat förekomsten av något svullna ytor på uppvärmda handdukstorkar.
  • Av de få recensionerna att döma är den normala och korrekta installationen av vissa strukturer mycket svår på grund av förekomsten av vissa konstruktionsfel.

Rekommenderad: