Fristående Diskmaskiner 60 Cm: Betyg På De Bästa Diskmaskinerna, Icke-inbyggda Maskiner I Svart Och Silver

Innehållsförteckning:

Video: Fristående Diskmaskiner 60 Cm: Betyg På De Bästa Diskmaskinerna, Icke-inbyggda Maskiner I Svart Och Silver

Video: Fristående Diskmaskiner 60 Cm: Betyg På De Bästa Diskmaskinerna, Icke-inbyggda Maskiner I Svart Och Silver
Video: Top 5 Dishwashers of 2021 2024, April
Fristående Diskmaskiner 60 Cm: Betyg På De Bästa Diskmaskinerna, Icke-inbyggda Maskiner I Svart Och Silver
Fristående Diskmaskiner 60 Cm: Betyg På De Bästa Diskmaskinerna, Icke-inbyggda Maskiner I Svart Och Silver
Anonim

Specialutrustning hjälper till att tvätta disken i huset kvalitativt och enkelt. Det finns inbyggda ergonomiska modeller och fristående modeller med en bredd på 60 cm. Detta är en idealisk lösning för en stor familj med många barn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Den 60 cm breda fristående diskmaskinen har ett antal fördelar som inte kan ignoreras

  • Hemmafruen har möjlighet att spara sin egen tid och ansträngning. Forskare uppskattar att du varje dag måste spendera minst en timme på att städa och städa disk, och du kan lägga dem på mer användbara saker.
  • Diskmaskinen rengör inte bara, men desinficerar också diskarna, eftersom den rengör dem under påverkan av högtemperaturvatten.
  • Händerna förblir rena och friska genom att undvika kontakt med aggressiva diskmedel.
  • Även om det inte finns tid att tvätta disken direkt kan du lägga dem i maskinen och ställa in en fördröjd start. Utrustningen kommer att göra resten för ägarna själva.

Men de beskrivna modellerna har sina nackdelar:

  • vissa typer av rätter, inklusive trä, gjutjärn och koppar, kan inte tvättas i diskmaskinen;
  • kostnaden för en fristående diskmaskin är inte tillgänglig för alla;
  • rengöringsprodukter är dyra när det gäller kvaliteten på den valda produkten;
  • inte alla rum kommer att kunna leverera en diskmaskin i full storlek.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör också sägas att i denna teknik kan inte bara tallrikar och glas tvättas från smuts. De flesta modellerna gör ett utmärkt jobb med leksaker, nyanser, bakplåtar, sportutrustning.

Vad är dem?

Obyggda diskmaskiner kan variera i färg, effekt, tvätt- och torkklass och andra parametrar. De mest populära modellerna på marknaden idag är svart, silver, grått och vitt. Men det finns också icke-standardfärger: rött, blått, grönt. Denna teknik passar inte alltid under bänkskivan, men det är ofta den mest efterfrågade platsen att installera om användaren vill spara köksutrymmet.

Mått, där bredden är 60 cm, talar om en teknik i full storlek. Den rymmer fler rätter än den där samma indikator är 45 cm. Tvätt- och torkklassen kan specificeras från A till C. Ju högre parameter, till exempel A ++, desto bättre visar tekniken. Men en klass A -modell är också idealisk för ett hem. Det är möjligt att klassificera modern teknik efter typen av torkning:

  • kondensation;
  • turbotorkning;
  • intensiv.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det vanligaste är det första alternativet, vilket innefattar naturlig torkning av disken . Efter tvätt med varmt vatten ska kondensen helt enkelt rinna av och glasen och disken ska torka. I dyrare modeller öppnas dörren automatiskt efter att cykeln är klar.

När du använder en turbotorkare torkar disken inuti under påverkan av varm luft. Inbyggda fläktar kommer ikapp. Även om dessa maskiner har fler fördelar, är energiförbrukningen också högre.

Om vi menar intensiv torkning talar vi om värmeväxlingsprocesser . Eftersom det är skillnad i temperatur inuti, avdunstar dropparna snabbare på grund av den naturliga luftcirkulationen.

Energieffektiviteten hos en sådan maskin är högre, och kostnaden är mindre, eftersom det inte finns några värmeelement eller fläktar i designen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Vi erbjuder följande översikt över fristående diskmaskiner från olika tillverkare.

Bosch SMS88TI03E

Den presenterade tekniken säkerställer perfekta torkresultat även på plastfat tack vare 3D -luftflödet. PerfectDry med Zeolith ger perfekta torkresultat. TFT-displayen erbjuder tydligt programval med enkel realtidstext och statusinformation.

Det finns AquaStop - 100% garanti mot vattenläckor . SuperSilence -tystnadsprogrammet tillåter fordonet att arbeta anmärkningsvärt tyst (44 dB). Övre korgen, som kan justeras i 3 nivåer, ger extra utrymme, vilket är särskilt viktigt för höga rätter. Med hjälp av tidsfördröjningsfunktionen kan användaren välja en lämplig tid för att börja diska.

Efter att programmet har startat visar displayen exakt återstående tid. TFT -displayen ger också snabb information om cykelns framsteg och besparing av vatten och energi . Med bilder och ett lättläst typsnitt visar det dig vilka slingor och alternativ som har valts och mycket mer. De praktiska instruktionerna ger användbar information om hur du använder din diskmaskin på bästa sätt och hur du sparar resurser. Dessutom visar displayen salt- och sköljmedelsnivån.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med glasstället kan höga glas, flaskor eller vaser placeras säkert i den nedre korgen. Det innovativa EmotionLight -systemet är utformat med tanke på höga estetiska standarder. Vid lastning eller lossning finns det två kraftfulla LED -lampor på dörrkarmen.

Siemens iQ700

Diskmaskinen är utrustad med det innovativa VarioSpeed Plus -systemet och har A +++ energieffektivitet. Energibesparingar på 10% är möjliga tack vare zeolitteknik. Mineralen zeolit har förmågan att absorbera fukt och omvandla den till energi . Det mångsidiga materialet torkar därför dina rätter snabbare och mer energieffektivt.

Tekniken kan diska upp till 66% snabbare och torka dem till en glans. EmotionLight används för att helt belysa diskmaskinens insida . Den extremt tysta modellen är idealisk för användning i öppna kök. Alternativet Hygiene Plus är utformat för antibakteriell tvätt vid ultrahöga temperaturer. Det ger maximal hygien. Det finns också ett AquaStop -alternativ, det garanterar läckage.

Genom att trycka på VarioSpeed Plus -knappen förkortas tvättiden, vilket omedelbart visas på displayen . Som ett resultat är tallrikar och glas alltid gnistrande rena och torra på nolltid. Denna regel gäller emellertid inte för programmen före sköljning och snabb tvätt.

Två lysdioder på ovansidan av dörrkarmen belyser diskmaskinens och diskens insida med ett kallt blått eller vitt ljus . Lampan tänds automatiskt när dörren öppnas och släcks igen när den stängs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Du kan styra dina apparater med Home Connect . Det betyder att var du än är, när du behöver det, kan du aktivera tvättläget. Det finns således ingen anledning att personligen kontrollera tekniken för att se om den fungerar eller inte. Och om disken redan är ren och torr skickar Home Connect -appen en push -avisering.

Enkel start gör arbetet enklare än någonsin . Allt du behöver göra är att svara på några enkla frågor om dina egna tvättinställningar och disktyp med Home Connect -appen. Det ideala programmet kommer då att rekommenderas och användaren kan köra det på distans via appen.

Flikräknaren ger den bekvämlighet du behöver när du använder diskmaskinen: anteckna bara i din Home Connect -app och du kan alltid styra mängden renare med din smartphone, var du än är. Om lagren är slut skickar Home Connect -appen en push -avisering för att påminna dig om att fylla på diskmaskinen igen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Korgen är utrustad med speciella armaturer upptill. När den trycks kan höjden på den övre behållaren enkelt justeras i 3 steg. Detta underlättar lastning och lossning, särskilt vid hantering av stora grytor eller tallrikar.

Smeg DFA12E1W

Fristående vit diskmaskin för 12 platsinställningar. Designen har ett dubbelsystem för spolarm. Energiklass A + hjälper dig att spara pengar på dina elräkningar (287 kWh / år). Ljudnivån på 51 dB, ungefär samma som i ett rum med människor som för en konversation. Det finns en 12-timmars fördröjd timer så att du kan starta diskmaskinen när du vill.

Tekniken har stor produktivitet. Inuti fördelar en dubbel spruta vatten jämnt i hela hålrummet för att säkerställa bästa sköljresultat.

Tillverkaren har tillhandahållit Total Aquastop, en elektronisk enhet som övervakar vattennivån i maskinen ., upptäcker slangläckage och stänger omedelbart av vattentillförseln vid behov. Det finns 10 program, inklusive ett 27-minuters snabbprogram, bekvämt för dem med begränsad tid. 2 års tillverkargaranti.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Godis CDPE 6350-80

Designad för 15 uppsättningar rätter. En idealisk lösning för en stor familj. Kräver mycket utrymme i köket. Modellens design påverkar inte prestanda, det finns ett speciellt tvättprogram vid 75 ° C, vilket eliminerar 99,9% av bakterierna.

Du kan skjuta upp inkopplingen i upp till 9 timmar, 10 program hjälper användaren att ta väl hand om disken i huset . Tillverkaren har också tillhandahållit en digital display och ett självrensande trippelfiltersystem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Indesit DFC 2B16 + Storbritannien

Det finns Fast & Clean - en ny cykel som ger bästa rengöringsprestanda på mindre än 28 minuter. Tillhandahålls av tillverkaren och Push & Go -funktionen. Den har utformats för att uppnå optimala resultat på bara en cykel, utan behov av förblötläggning.

Det moderna användargränssnittet har en särskild knapp för att starta den dagliga 85 minuters cykeln. Allt är så tydligt att varje familjemedlem kan köra programmet. Viktigaste egenskaperna:

  • kapacitet för 13 uppsättningar;
  • snabb och ren tvätt på mindre än en halvtimme;
  • bestickbricka frigör utrymme i huvudkorgen för stora rätter;
  • A + klass hjälper till att spara pengar på el (296 kWh per år);
  • ljudnivå 46 dB;
  • 8-timmars fördröjningstimer;
  • 6 program att välja mellan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

General Electric GSH 8040 WX

Om du har bestämt dig för att slänga din kökssvamp till förmån för en diskmaskin, är denna snygga fristående modell ett utmärkt val. Den har en kapacitet för 12 uppsättningar.

Modellen erbjuder fem förinställda program, inklusive en snabb tvätt, så att dina rätter lyser på bara en halvtimme . Det finns också ett intensivt program som är idealiskt för mycket smutsiga föremål, ett ekonomiprogram för lätt smutsiga rätter.

Dessutom har apparaten ett smart halvladdningsläge som anpassar mängden vatten som används i cykeln för att rengöra en liten mängd disk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns ett tidsfördröjningsläge på upp till 6 timmar, så att användaren kan programmera diskmaskinen att starta vid ett senare tillfälle.

Valbara kriterier

För att välja rätt diskmaskin måste du inte bara ta hänsyn till måtten, utan också till funktionaliteten, vattenförbrukningens nivå, bullersiffran och mycket mer

  • Om du bestämmer dig för att köpa en fristående teknik på 60 cm, bör du uppmärksamma dess effektivitet. Tillverkaren föreskriver de nödvändiga indikatorerna i karaktäristiken för modellen. Du kan bekanta dig med dem innan du köper utrustning.
  • Familjer med många familjemedlemmar rekommenderas att vara uppmärksamma på rymlighet. Det är viktigt att överväga hur många uppsättningar rätter som får plats inuti. Om du har ett litet barn kommer det inte att skada att ha ytterligare funktioner för att tvätta flaskor och leksaker.
  • En annan parameter att tänka på är antalet inbyggda program. Om det blir nödvändigt att rengöra glas, inklusive glas, är det viktigt att utrustningen har en känslig tvättcykel.

Rekommenderad: