Racks "Praktik": Metall MS Pro, MS 200 / 100x40 / 6 Och LMS 20KD / 4, MS Strong Och Andra Modeller Från Tillverkaren

Innehållsförteckning:

Video: Racks "Praktik": Metall MS Pro, MS 200 / 100x40 / 6 Och LMS 20KD / 4, MS Strong Och Andra Modeller Från Tillverkaren

Video: Racks
Video: Онлайн Трейд.ру — Стеллаж ПРАКТИК MS 120/60х20/4 2024, Maj
Racks "Praktik": Metall MS Pro, MS 200 / 100x40 / 6 Och LMS 20KD / 4, MS Strong Och Andra Modeller Från Tillverkaren
Racks "Praktik": Metall MS Pro, MS 200 / 100x40 / 6 Och LMS 20KD / 4, MS Strong Och Andra Modeller Från Tillverkaren
Anonim

En hylla är en struktur som hjälper till att skapa ordning i rummet. Med en sådan enhet kan du strukturera utrustning, varor och andra föremål ordentligt. Racken från Praktik -företaget klarar perfekt alla denna serie uppgifter. Företaget har etablerat sig på marknaden med den bästa sidan på grund av produktens enkelhet och goda kvalitet.

Bild
Bild

Särdrag

Tillverkaren av produkterna ligger i Moskva och i Tula -regionen.

Bild
Bild

Sådana enheter har ett brett spektrum av applikationer på kontor, sommarstugor, lager och till och med hemma . Starka metallhyllor tål en ganska stor vikt, till skillnad från analoger av trä eller andra material.

Bild
Bild

Funktionerna i dessa ställningar inkluderar följande indikatorer:

  • helt hopfällbar design;
  • täta små förpackningar för transport;
  • förpackningen av alla komponenter görs med särskild försiktighet: alla fästelement och små delar är placerade i en separat låda så att det under transporten inte uppstår plötsliga flisor och repor på ytor;
  • högkvalitativt och starkt material av produkten;
  • garantin för produkterna från Praktik -ställen är 1 år;
  • pulverlackering gör den resistent mot korrosion, blekning, repor och andra skador;
  • hög gränslast för racket - upp till 3 ton;
  • justerbart avstånd mellan hyllorna;
  • Påskruvning eliminerar behovet av ett specialverktyg med bara en skiftnyckel.
Bild
Bild

Modellöversikt

Företaget presenterar ett stort sortiment av prefabricerade modeller av olika storlekar, tillverkningsmaterial och konfiguration. Tänk på särskilt populära exempel.

Hylla MS Pro

Detta är en rad med halvtunga mellanhänder. Mångsidig design lämplig för små utrymmen.

  • Monteringen utförs utan bultar med hjälp av krokar.
  • Racken består av en galvaniserad profil med en tjocklek på 5, 5x3 cm.
  • När den monteras tål sektionen upp till 3 ton och en rad - 200-600 kg.
  • De har variationer i mått (höjd, bredd, hylllängd, mått i cm): 200x150x60, 250x180x80, 300x210x100.
  • En nivå innehåller 5-7 galvaniserade hyllor.
  • 1 års garanti.
Bild
Bild
Bild
Bild

MS -kategori

Sådana modeller har två underkategorier, MS Standart och MS Strong. Det finns ett antal likheter och skillnader. De har två typer av förstärkare: T-formade, som endast monteras med bultar, och L-formade, fästa på muttrar och bultar . Fotstöd finns i metall och plast. Hyllorna är pulverlackerade och har ovala hål för exakt och bekväm montering.

Justering av fixering av hyllornas höjd - 2,5 cm, och sidoribbens höjd - 3,3 cm

Bild
Bild
Bild
Bild

Standarddimensioner för ställaggregatet (cm): MS 120 / 60x20 / 4, MS 185 / 100x30 / 4, MS 185 / 100x40 / 4, MS 185 / 100x60 / 4, MS 200 / 100x30 / 6, MS 200 / 100x40 / 6, MS 200 / 100x60 / 6, MS 220 / 100x30 / 6, MS 220 / 100x40 / 6, MS 220 / 100x60 / 6 och MS 2000 × 1000 × 400 mm.

Dessa områden kännetecknas av ett antal egenskaper, låt oss bo mer på dem i detalj

Bild
Bild

MS Standart

  • Basen består av en 3x3 cm profil.
  • Last på en hylla - 100 kg, med en installerad förstyvning - upp till 160 kg.
  • Vikten som ställningarna tål är 600 kg.
Bild
Bild

MS Strong

  • Vid basen, en profil på 3, 8x3, 8 cm.
  • Hylla - 130 kg, med förstärkningsribba - 200 kg.
  • Maximal belastning av ställningar - 750 kg

Produkter i denna kategori har också 1 års garanti.

Bild
Bild

Rack "Practician" LMS 20KD / 4

Detta kit innehåller en uppsättning ställ och 4 hyllor av höghållfast legerat stål samt förstärkande hörn. Fästena är bultade.

LMS -modellserie i storlekar: 100x30x200 cm, 1000x400x2000 mm, 100x200x50 cm

Maximal belastning per hylla - 120 kg, per sektion - 500 kg.

Bild
Bild

Urvalstips

För att besluta om valet av en av de många modellerna måste du förstå hur stället kommer att användas. Huvudfrågan är hur mycket vikt en hylla och hela strukturen ska hålla.

Om valet är till förmån för ett lager, en fabrik där tung utrustning, stora delar eller mycket gods kommer att lagras på hyllorna, bör du titta närmare på kategorin MS Pro . Dessa är stora, hållbara, stabila ställ som kan bära enorm vikt. Tack vare den speciella designen böjs inte hyllorna, vilket är vad som krävs i det här fallet.

Bild
Bild

När du väljer hyllor för ett skafferi hemma eller ett garage är Praktik LMS eller MS Standart -ställen ett bra alternativ . De skiljer sig inte åt i högsta bärighet, men för ett sådant syfte är det mer än tillräckligt. Fördelen med denna lösning är priset, som blir lägre för denna typ av modell.

Bild
Bild

Om du väljer en design för ett kontor, en skola eller ett arkiv räcker det med MS Strong -modeller . De är något sämre än "Pro" -produkterna när det gäller bärkraft, men annars är de nästan identiska med de första. Dessa parametrar är mer än tillräckligt i denna fråga.

monteringsanvisningar

Praktik -ställen kännetecknas av sin enkla montering, som är nästan intuitiv. Men vid oklarhet bifogas alltid en detaljerad instruktion om hur du ansluter alla delar till produkten i satsen. Själva monteringsprocessen för alla modeller liknar varandra mycket.

Bild
Bild

Med bara tre enkla steg får du en helt färdig att använda hylla

  1. Efter uppackningen är det första vi gör att hitta stöden och sätta draglagren på dem. Detta görs så att järnhörnen inte repar golvytan eller bryter linoleum.
  2. Därefter börjar vi installera hyllorna med de medföljande fästelementen och bultarna. I ordning från botten till toppen fäster vi dem en efter en. Det är viktigt att inte omedelbart dra åt bultarna ordentligt, det räcker med att dra åt det för hand tills det stannar. Annars kan produkten bli ojämn.
  3. När du har slutfört hela monteringen och kontrollerat strukturen för jämnhet måste du dra åt alla bultar till slutet med en skiftnyckel eller tång.
  4. Om ställningarna kommer att utsättas för sin maximala belastning rekommenderar tillverkaren att de bakre stolparna fästs på väggen för ökad stabilitet.
Bild
Bild

Som du kan förstå kommer rackarna hos en sådan tillverkare att glädja dig med kvalitet, enkel montering och deras hållbarhet. Under dina krav och behov kan du alltid välja en produkt som helt tillfredsställer dem och utför de funktioner som tilldelas dem i affärer.

Rekommenderad: