Uppvärmda Handdukstorkar Energi: El- Och Vattenmodeller, Klassiskt Rostfritt Stål Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar Energi: El- Och Vattenmodeller, Klassiskt Rostfritt Stål Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Recensioner

Video: Uppvärmda Handdukstorkar Energi: El- Och Vattenmodeller, Klassiskt Rostfritt Stål Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Recensioner
Video: Jeeves Heated Towel Rails - Features & Benefits 2024, Mars
Uppvärmda Handdukstorkar Energi: El- Och Vattenmodeller, Klassiskt Rostfritt Stål Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Recensioner
Uppvärmda Handdukstorkar Energi: El- Och Vattenmodeller, Klassiskt Rostfritt Stål Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Recensioner
Anonim

Alla rum med hög luftfuktighet i en lägenhet eller ett privat hus behöver uppvärmning så att det inte bildas svamp och mögel där. Tidigare var badrummen utrustade med överdimensionerade radiatorer, men nu ersätts de av eleganta handdukstorkar. Utbudet av sådan utrustning på marknaden är helt enkelt stort, vilket gör att det ibland är svårt för köpare att göra rätt val.

Undersökningen av egenskaperna hos de föreslagna modellerna hjälper verkligen att välja ett prov av hög kvalitet. Denna artikel kommer att fokusera på uppvärmda handdukstorkar av märket Energy

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

En uppvärmd handdukstork kallas en värmeenhet som ser ut som ett krökt rör eller en liten stege, den kan utrustas med en termostat eller vara utan den. Det fungerar inte bara för att torka handdukar och andra saker, utan också för uppvärmning av badrummet.

Uppvärmda handdukstorkar av olika slag Energi kombinerar de senaste designlösningarna, komponenter av hög kvalitet och innovativ produktionsteknik

Och detta är inte förvånande, eftersom varumärkets födelseort är Storbritannien, och där, som du vet, görs allt samvetsgrant.

Bild
Bild
Bild
Bild

Uppvärmda handdukstorkar Energi är populära över hela världen på grund av deras tveklösa fördelar

  1. Huvudmaterialet för tillverkning är rostfritt stål , och det är känt att vara resistent mot frätande processer, kollapsar inte under påverkan av kondens - ett naturligt fenomen i alla badrum.
  2. Utseendet på alla uppvärmda handdukstorkar kännetecknas av felfri spegelglans som ger badrummet elegans och skönhet. Detta uppnås genom elektroplasmapolering, vilket också förlänger produktens livslängd.
  3. I alla värmesystem är tryckfall inte ovanliga . De är inte rädda för Energy handduksvärmare, eftersom rörens svetsade sömmar är gjorda enligt den moderna precisions -TIG -metoden.
  4. Torkprodukterna av det aktuella märket är mycket hållbara , det råder ingen tvekan om det, eftersom de testas under högt tryck (upp till 150 atmosfärer).
  5. Rikt sortiment uppvärmda handdukstorkar kommer definitivt inte att lämna någon likgiltig. I butikerna presenteras modeller av olika former, konfigurationer och färger.
  6. Anständig utrustning … När du köper uppvärmda handdukstorkar köper köparen inte bara själva enheten utan också alla nödvändiga komponenter, det vill säga betydligt spara tid och pengar.
  7. Trots att varumärkets födelseort är Storbritannien, produktionsanläggningar finns i Moskva -regionen . Detta är dock inte ett minus, utan ett stort plus för den ryska konsumenten, eftersom kostnaden för varorna minskas avsevärt på grund av frånvaron av transportkostnader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Energihandduksvärmare har inga globala nackdelar. Vissa kan dock tycka att deras kostnad är något för dyr.

Typer och modeller

Precis som andra märken producerar Energy två typer av handdukstorkar: vatten och el.

De första kännetecknas av det faktum att de är anslutna till ett av systemen: uppvärmning eller varmvattenförsörjning. De är säkra, prisvärda, tidtestade, ökar inte vattenförbrukningen (den senare är viktig för köpare som är oroliga för att varmvattenräkningarna kommer att bli många gånger högre).

  • Prestige Modus … Denna instans är gjord i form av en stege, ovanpå den har en hylla med 3 tvärstänger, vilket ökar värmeeffekten och användbar area på enheten. Överdragarna är konvexa, placerade i grupper om 3. Möjlig botten, sida eller diagonal anslutning. Mått - 830x560 cm.

Bild
Bild

Klassisk … Den klassiska versionen med konvexa broar som ligger på lika avstånd från varandra. Anslutningstyperna liknar det föregående alternativet. Mått - 630x560 cm.

Bild
Bild

Modern … Detta stycke kännetecknas av sitt snygga utseende och funktionalitet. Organiskt placerade överliggare gör att du kan hänga upp ett stort antal saker. Anslutning - endast i sidled. Mått - 630x800 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Solo … Modellen är en klassisk spole i utseende, mycket elegant och kompakt. Anslutning - i sidled. Mått - 630x600 cm.

Bild
Bild

Reste sig … Typen av denna handdukstork är en stege. På grund av det faktum att de vertikala rören är förskjutna till vänster och avståndet mellan stolparna är mindre verkar exemplaret nästan viktlöst och överbelastar inte badrumsutrymmet. Det finns tre anslutningsalternativ. Mått - 830x600 cm.

Bild
Bild

Elektriska är inte anslutna på något sätt med en varm kylvätska - de är anslutna till hemmets elektriska nätverk.

Sådana prover är lätta att installera, har olika kraft, så de är lämpliga för olika badrum, kommer att vara användbara i hus och lägenheter, där varmt vatten ofta stängs av eller inte alls

U krom G3K . En elektrisk uppvärmd handdukstork med 3 U-formade svängbara sektioner, som var och en förbrukar högst 12 watt el. Både dold och extern anslutning via bottenstället är möjlig. Värmeelementet är en isolerad kabel av kiselgummi. Den önskade uppvärmningstemperaturen kan erhållas på 5-10 minuter. Mått - 745x400 cm.

Bild
Bild

Ergo P . Torkaggregat i form av en stege med 9 raka runda broar. Värmeelementet är samma kabel, isolerat med kiselinnehållande gummi. Den nedre högra stolpen är anslutningspunkten. För större funktionalitet kan du dessutom köpa en Modus 500 -hylla för modellen. Mått - 800x500 cm.

Bild
Bild

E krom G1 … En mycket ovanlig uppvärmd handdukstork, som liknar bokstaven E. I utseende. Kompakt och ekonomisk - perfekt för små badrum. Omkopplaren kan placeras både längst ned till höger och längst upp till vänster. Värms upp, som alla andra prover, på 5-10 minuter. Mått - 439x478 cm.

Bild
Bild

Aura … Uppvärmd handdukstork bestående av 3 ovala sektioner. De rör som används för produktion har ett cirkulärt tvärsnitt. Det är möjligt att utrusta enheten med en fjärrkontakt, medan det inte finns någon inbyggd strömbrytare. Mått - 660x600 cm.

Bild
Bild

Hur man använder?

Genom att köpa en uppvärmd handdukstork av energimärket, komplett med den, hittar du detaljerade instruktioner som måste läsas noggrant före installationen för att undvika oförutsedda och farliga situationer.

Vatten

  • Installation av en vattenuppvärmd handdukstork måste utföras i enlighet med kraven i SNiP och med samtycke från bostadsunderhållstjänsterna.
  • Uppvärmda handdukstorkar av liknande typ från Energy tål 15 atm arbetstryck . Om denna indikator är högre i ditt fall måste du dessutom installera en reducerare som hjälper till att begränsa trycket till önskat värde.
  • Total belastning bör inte överstiga 5 kg .
  • Använd inte slipande rengöringsmedel , eftersom de kan lämna repor på ytan, vilket leder till att utseendet förstörs. Använd de bästa flytande produkterna och en mjuk trasa för tvätt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk

  • Det är nödvändigt att hantera installationen av enheten endast med strömförsörjning … Om du inte har de nödvändiga färdigheterna är det bättre att överlåta arbetet till en behörig elektriker.
  • Håll vatten borta från den elektriska uppvärmda handduksstången annars kan det uppstå kortslutning.
  • Bestäm torkenhetens placering i förväg . Det måste vara så att nätsladden inte kommer i kontakt med heta områden på den uppvärmda handduksstången eller andra närliggande apparater.
  • Om du märker något fel, då koppla ur den uppvärmda handduksstången omedelbart och kontakta service . Glöm inte samtidigt att du inte får vidröra sladden med våta händer.
  • Jorda inte elektriska apparater genom värme- och vattenförsörjningssystem .
Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Tack vare Internet blev det möjligt att ta reda på allt om de varor som vi vill köpa. Detta gäller inte bara de egenskaper som deklareras av tillverkaren, utan också yttranden från användare som har hunnit testa denna eller den produkten. Uppvärmda handdukstorkar Energi i detta avseende är inget undantag. En översyn av recensioner hjälper dig att ta reda på om enheterna är så bra som tillverkaren försäkrar.

På den positiva sidan noterar köpare:

  • möjligheten att köpa varor till ett rimligt pris under rabattperioden;
  • funktionalitet;
  • lönsamhet (varken varm kylvätska eller el kommer att användas mycket);
  • attraktivt utseende som kommer att vara lämpligt i vilken inredning som helst;
  • bekväm uppvärmningstemperatur;
  • saker torkar snabbt;
  • rummet värms upp snabbt.
Bild
Bild
Bild
Bild

För många människor är det faktum att utrustningen tillverkas i Ryssland också en prioritet, det vill säga att den är konstruerad för det verkliga trycket i rören.

När det gäller de negativa aspekterna märkte användarna praktiskt taget inte dem. I enstaka fall indikerar användare höga kostnader och stora storlekar. Men detta är direkt relaterat till inkomsterna och dimensionerna i rummet.

Rekommenderad: