Uppvärmda Handdukstorkar Tera: El Och Vatten, "Classic", "Bohemia" Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Användningsinstruktioner. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Uppvärmda Handdukstorkar Tera: El Och Vatten, "Classic", "Bohemia" Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Användningsinstruktioner. Recensioner

Video: Uppvärmda Handdukstorkar Tera: El Och Vatten, "Classic", "Bohemia" Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Användningsinstruktioner. Recensioner
Video: ВНЕДОРОЖНЫЙ 911: Ездите по быстрым ралли на Porsche 911 Carrera '87 | Объезд Николь Джонсон EP9 2024, Mars
Uppvärmda Handdukstorkar Tera: El Och Vatten, "Classic", "Bohemia" Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Användningsinstruktioner. Recensioner
Uppvärmda Handdukstorkar Tera: El Och Vatten, "Classic", "Bohemia" Och Andra Modeller Från Tillverkaren. Användningsinstruktioner. Recensioner
Anonim

Tera är ett välkänt ryskt märke som har tillverkat elektriska och vattentorkare sedan 2003. Idag är varumärket en ledande tillverkare inom detta område på hemmamarknaden tack vare arbete från bra specialister och likasinnade.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

allmän beskrivning

Sortimentet av Tera -produkter innehåller mer än 50 typer av vatten och 30 elektriska handdukstorkar. Tack vare detta sortiment kommer även den mest nyckfulla kunden att bli nöjd. Företaget skapar innovationer inom design, ständigt förbättrar designen, ger pålitliga och bekväma installationsmetoder . Vid tillverkning av produkter används rör endast från betrodda utländska tillverkare. Svetsning utförs med TIG -metoden. Sömmar på särskilt viktiga platser görs utan tillsatser, så fogen är tunn och snygg, och viktigast av allt - stark.

Alla modeller har en original design som väsentligt kommer att förändra ditt badrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Den mest intressanta och populära typen av vattenuppvärmd handdukstork är formen "stege". Modell "Bohemia 500x600 " tillverkad av rostfritt stål AISI. Designen har 9 tvärstänger och mittavståndet mellan de två uttagen är 500 mm. Väger 5, 75 kg och har följande dimensioner:

  • höjd 530 mm;
  • bredd 532 mm.
Bild
Bild
Bild
Bild

Vatten U-formad uppvärmd handdukstork har en mycket enkel men ovanlig form.

Tack vare det ser det enkelt och elegant ut, det kommer att vara ett elegant tillägg till en minimalistisk stil i badrummet. Den väger bara 1 kg, tar inte mycket plats och är liten i storlek:

  • bredd - 600 mm;
  • höjd - 500 mm.
Bild
Bild

En mycket enkel men modern modell av Classic handdukstork i uppvärmning är tillverkad av rostfritt stål av livsmedelskvalitet. Produkten kan köpas med olika monteringssatser. Dess vikt är bara 3 kg, antalet tvärstänger är 5 stycken. Stegen har följande dimensioner:

  • höjd - 530 mm;
  • bredd - 532 mm.

Tillverkaren är säker på kvaliteten på sina varor, därför ger den 5 års garanti. Strukturen kan tillverkas i naturlig kromfärg, liksom i vitt eller grafit.

Bild
Bild

Vattenmodell "Rib " tillverkad av rostfritt stål. Den har en enkel "stege" -design med fem tvärstänger. Mittavståndet mellan de två utloppen är 400 mm. Den väger bara 2,4 kg och har följande dimensioner:

  • höjd - 530 mm;
  • bredd - 432 mm.

Finns i 3 färger: svart, vitt och krom.

Bild
Bild
Bild
Bild

Foxtrot Liana handdukstork med vattenuppvärmning kromfärg utrustad med en handdukshållare. Den är ansluten till varmvattenförsörjningssystemet vertikalt. Produkten är tillverkad av rostfritt stål i en intressant E-formad design med 7 sektioner. Arbetstrycket är 5 bar, värmeavledningen är 88 W och mittavståndet är 600 cm. Designen har följande dimensioner:

  • bredd - 600 mm;
  • höjd - 620 mm;
  • djup - 90 mm.
Bild
Bild

En mycket intressant elektrisk modell av Bohemia handdukstork med uppvärmning med en hylla väger 8, 7 kg och har följande dimensioner:

  • höjd - 800 mm;
  • bredd - 532 mm.

11 tvärstänger används i konstruktionen. Mittavståndet mellan de två utgångarna är en halv meter. Produkteffekt 300 W. Tillverkningsmaterialet är rostfritt stål av livsmedelskvalitet. TIEN ingår inte i paketet. Tillverkaren ger 1 års garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

F-formad elektrisk handduksvärmare i form av en orm, ser presentabel ut och passar alla badrumsdesign.

Dess effekt är 47 W och dess vikt är 3,3 kg. Produktens mått är:

  • höjd - 500 mm;
  • bredd -420 mm.

Använda 4 tvärstänger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den elektriska uppvärmda handduksstången "Bohemia Lux" med den nedre högra anslutningen är gjord i form av en stege, har följande dimensioner:

  • bredd - 500 mm;
  • höjd - 800 mm. Väger 8, 2 kg.

Setet innehåller en Mayevsky -kran och ett fäste.

Bild
Bild

Uppvärmd handdukstork "Bridge 600x400 " med 5-bar värmekabel av robust rostfritt stål. Dess dimensioner är:

  • höjd - 600 mm;
  • bredd - 425 mm.

Väger 5,7 kg. Har en effekt på 72 kW.

Den är ansluten längst ned till höger, den kan tillverkas i 3 färger: stål, vitt eller svart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektrisk handdukstork "Igla " har en mycket enkel rostfri konstruktion i kromfärg, så den tar inte mycket plats och passar vilken badrumsinredning som helst. Den är gjord av 2 upphängda monteringssektioner. Dess effekt är 2W, den kan anslutas både på höger och vänster sida. Den roterar 180 grader, har en automatisk avstängning vid uppvärmning och en elektrisk strömbrytare. Dess dimensioner är:

  • bredd - 450 mm;
  • höjd - 500 mm;
  • djup - 75 mm.
Bild
Bild

Elektrisk modell av handduksstången "Bridge " tillverkad av rostfritt stål i sju sektioner i kromfärg. Den är ansluten i horisontell riktning med en upphängd monteringsmetod. Dess effekt är 95 watt. Dess dimensioner är:

  • bredd - 525 mm;
  • höjd - 800 mm;
  • djup 75 mm.

Utrustad med välbehövliga funktioner, automatisk avstängning vid uppvärmning och en elektrisk strömbrytare. Den har en torrvärmebärare, fungerar på en spänning på 220 V. Tillverkaren ger 1 års garanti.

Bild
Bild

Butterfly vattenuppvärmd handdukstork kan ha tre typer av anslutningar: vertikal, horisontell och diagonal.

Produkten är tillverkad i form av en stege i kromfärg från 6 sektioner . Mittavståndet är 40 mm, höjden är 530 mm, djupet är 700 mm och bredden är 432 mm. Dess arbetstryck är 5 bar och värmeavledningen är 72 W. Avstängd, ansluten till ett varmvattenförsörjningssystem eller till ett centralvärmesystem. Tillverkaren ger 5 års garanti.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningsinstruktioner

Uppvärmda handdukstorkar av något slag används inte bara som en torktumlare för kläder, utan också som en extra uppvärmningsmetod. Vattenuppvärmda handdukstorkar är anslutna till det allmänna värmesystemet . Deras maximala arbetstryck beräknas upp till 15 atm. Under installationen är det nödvändigt att tillhandahålla installation av en reducerare som begränsar detta tryck.

För att undvika glansförlust får den polerade ytan på produkterna inte rengöras med slipande material . De kan i sin tur skada skalet och förstöra utseendet. Lasten på produkten får inte överstiga 5 kg. För första gången är det nödvändigt att testa vattnet för att överflödig luft ska släppa ut. Detta kan göras genom Mayevsky -ventilen.

När det gäller elektriska produkter måste du skydda dig från skador under driften, för detta måste du installera dem på ett avstånd av minst 6o cm från badrummet, handfatet eller duschen. Uttaget måste vara utrustat med ett skydd som förhindrar att det uppstår en farlig situation . Vidrör inte produkten eller kontakten med våta händer. När du väljer en enhet måste du vara uppmärksam på produkter med korrosionsskydd. Det är nödvändigt att använda enheter strikt enligt uppgifterna i instruktionerna.

Låt inte vatten tränga in direkt i enheten. Med korrekt drift utesluts alla svårigheter i arbetet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Granska översikt

Efter att noggrant ha studerat kundrecensionerna kan vi otvetydigt säga att deras åsikter var lika delade. Positiva recensioner tyder på den snygga designen och den goda kvaliteten på produkter som värms upp snabbt . Många modeller har en termostat och flera uppvärmningslägen.

Produkter med hyllor är mycket populära . De ger inte bara ytterligare lagringsutrymme, utan ger också regelbunden uppvärmning. Tack vare deras effektiva drift blev badrummen tillräckligt varma och fukt försvann.

Den andra hälften av köparna noterar att alla produkter är väldigt dyra, vilket inte motsvarar kvaliteten . Dessutom innehåller uppsättningen inte ett värmeelement, som måste köpas i tillägg. Vattenprodukter är av dålig kvalitet, eftersom de flyter bokstavligen på en månad.

Rekommenderad: