Hyllor I Korridoren: Hörn Och Smala Hyllskåp Med Spegel I Korridoren, öppna Och Stängda, Metall Och Gipsskivor

Innehållsförteckning:

Video: Hyllor I Korridoren: Hörn Och Smala Hyllskåp Med Spegel I Korridoren, öppna Och Stängda, Metall Och Gipsskivor

Video: Hyllor I Korridoren: Hörn Och Smala Hyllskåp Med Spegel I Korridoren, öppna Och Stängda, Metall Och Gipsskivor
Video: Веселые истории с игрушками для детей - Влад и Никита 2024, April
Hyllor I Korridoren: Hörn Och Smala Hyllskåp Med Spegel I Korridoren, öppna Och Stängda, Metall Och Gipsskivor
Hyllor I Korridoren: Hörn Och Smala Hyllskåp Med Spegel I Korridoren, öppna Och Stängda, Metall Och Gipsskivor
Anonim

Det är svårt för en modern person att föreställa sig ett hus eller lägenhet med en tom korridor. I det här rummet måste det finnas kuggstång … Dess många hyllor bör innehålla olika saker och saker som måste hållas till hands innan du går ut.

Bild
Bild

Översikt över arter

I moderna hus och lägenheter är hyllor en integrerad del av korridoren. Med deras hjälp är det möjligt att utrusta ett lagringssystem för olika saker och föremål. Ett särdrag hos hyllorna är strukturens lätthet. Det som är anmärkningsvärt är att rackskåpet inte rör upp i korridoren, och tack vare sina ovanliga designlösningar är det idealiskt för rum i olika stilmönster.

Idag finns det två typer av hallhyllor

Väggställ … Det är en sluten design med baksida, dörrar eller skjutdörrar. Intern fyllning består ofta av flera hyllor och ett par extra sektioner. På framsidan finns en intressant inredning som betonar korridoren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trådramsortiment … I det här fallet talar vi om en öppen struktur, där det inte finns någon bakvägg och dörrar. Intern fyllning består av flera horisontella och vertikala skiljeväggar i olika former.

Bild
Bild
Bild
Bild

Racken som tillverkas idag skiljer sig i längd och höjd, men deras huvudsakliga funktion (förvaring av olika saker och föremål) förblir oförändrad. Vidare föreslås att bekanta sig med flera populära hylldesigner som finns i moderna hem.

Smal … Om du väljer utformningen av hyllorna för korridoren måste du bygga på rummets storlek. I små lägenheter är det bäst att installera smala modeller, vars höjd når taket. Sådana modeller lagrar inte bara många saker, utan sparar också ett redan litet utrymme.

Bild
Bild

Bred … Sådana mönster är idealiska för korridorer och korridorer med ett stort område. För att undvika röror är det att föredra att använda breda ställ med liten höjd. Tack vare konstruktionens imponerande bredd kommer det att vara möjligt att placera ett stort antal saker på hyllorna och ordna dekorativa element högst upp.

Bild
Bild

Hörn … Dessa mönster är den bästa lösningen för att spara utrymme i korridoren. Sådana ställningar är ergonomiska, kompakta, kapabla att lagra många saker och föremål på sina hyllor utan att störa hela hallens yta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Direkt … Den klassiska versionen av korridoren. Ofta består sådana mönster av flera separata element, som du kan ordna efter eget gottfinnande.

Bild
Bild

Hyllställ med spegel . Det bästa alternativet för att inreda en studiolägenhet. Sådana mönster tar inte mycket plats. De utmärks av ergonomi, lätthet och praktiska egenskaper.

Bild
Bild

Material (redigera)

Moderna möbeltillverkare använder olika material vid tillverkning av hyllor, som alla har flera egenskaper, har ett antal fördelar och några nackdelar

Naturligt trä . Alla möbler tillverkade av detta material är hållbara, miljövänliga, tål tunga belastningar. Trädets solida utseende kan vara en underbar dekoration för korridoren. Ofta är träställningar gjorda av en sluten typ. Dörrarna är dekorerade med sniderier eller speglar, och baksidan av strukturen kompletteras med en mellanvägg av gipsskivor.

Den enda nackdelen med sådana produkter är kostnaden. Naturligt massiv är inte ett billigt nöje.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spånskiva … Den moderna genomsnittliga personen väljer främst möbler gjorda av detta material. Naturligtvis tål inte spånskivor höga belastningar. Men på grund av mångfalden av design och färgpalett gillar de flesta det. Dessutom är rack tillverkade av spånskiva lätta, så att de kan ordnas om från plats till plats, och en acceptabel kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metall … Metallställningar anses vara de mest praktiska, de tål tung belastning. Men deras utseende motsvarar inte alltid den stil som används i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Plast … Detta material är skört, därför är det oacceptabelt att ladda plastställ med många saker. Fördelarna med plaststrukturer är motståndskraft mot en fuktig miljö och en acceptabel kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Valet av hyllor för korridoren beror på antalet saker som kommer att lagras i den. Helst bör du överväga modeller med hängare, skohållare och extra hyllor för små föremål.

Bild
Bild

När du anordnar en hall med ett litet område är det att föredra att välja modeller som kan spara ett minimiarea. I sådana fall kan du överväga kombinerade kopior av en skobänk med hörnhyllor.

Bild
Bild

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt de tekniska egenskaperna hos det material som används vid tillverkningen. Produkter för förvaring av skor måste vara hållbara och fuktbeständiga. Detsamma gäller ytterkläderfacket.

Ett korrekt utvalt rack kommer att förvandla även den minsta korridoren, och viktigast av allt, det finns en plats för varje gatuanvändning

Bild
Bild
Bild
Bild

boende

I korridorer i ett litet område är det att föredra att installera hörnstativ. Platsen för deras placering bör inte störa fri öppning av dörrar och passage av människor.

Bild
Bild

Smala hyllor det är bättre att lägga den på sidan av ytterdörren eller från spegeln. En design med en spegel i mänsklig storlek, som är inramad på sidorna av smala och höga hyllor, kommer att se perfekt ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Breda ställ välj för korridorer med ett stort område. De bör installeras längs en fri vägg så att mitten av rummet inte hindras.

Bild
Bild

Exempel i interiören

Hyllor i korridoren - det här är inte bara ett sätt att lagra saker, utan den sista noten om utformningen av entrégruppen i ett hus eller lägenhet. Vad som är anmärkningsvärt, tack vare en mängd olika designlösningar, kommer varje person att kunna välja en struktur som matchar interiörens stil.

Rekommenderad: