Vita Hyllor: Metall Och Trä, öppna Och Stängda, Glansiga Och Matta, Smala Och Med Dörrar, Exempel I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Vita Hyllor: Metall Och Trä, öppna Och Stängda, Glansiga Och Matta, Smala Och Med Dörrar, Exempel I Interiören

Video: Vita Hyllor: Metall Och Trä, öppna Och Stängda, Glansiga Och Matta, Smala Och Med Dörrar, Exempel I Interiören
Video: Montering Jula Förvaringshylla 2024, April
Vita Hyllor: Metall Och Trä, öppna Och Stängda, Glansiga Och Matta, Smala Och Med Dörrar, Exempel I Interiören
Vita Hyllor: Metall Och Trä, öppna Och Stängda, Glansiga Och Matta, Smala Och Med Dörrar, Exempel I Interiören
Anonim

Vita hyllor i inredningen är inte bara en plats att förvara saker. Detta är en möjlighet att utöka det användbara utrymmet och ett dekorativt element som kan komplettera designen. Vitt ser attraktivt ut i alla stilar, så produkter i dessa nyanser är populära.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Hyllor är en billig typ av möbler som kommer att se bra ut i alla rum.

Den dekorativa komponenten i ett sådant headset är praktiskt taget inte sämre än fullvärdiga garderober. Samtidigt tillåter designen, om det behövs, att uppdatera rummets utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns flera alternativ för hyllkonstruktioner

Uppdelning av lokaler . Med hjälp av sådana möbler kan du implementera olika alternativ för layout av ett rum och dela det till exempel i två funktionella zoner.

Särskilt populära i det här fallet är de vita mobila hyllorna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förvaring av leksaker . Ett bra alternativ för en ljus barnkammare. Vackert upplagda och arrangerade leksaker kommer att göra rummet renare och bekvämare.

Bild
Bild

Förvaring av böcker . Hyllor används ofta för att ordna bibliotek. Öppna hyllor, fästa ihop med en stark ram, hjälper till att bilda ett oberoende interiörelement.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rumsdekoration . Hyllskåp, som fungerar som inredning, har en originaldesign och ett stort antal hyllor för placering av olika föremål: blomkrukor, fotoramar, statyetter.

Bild
Bild

För förvaring av skor och kläder . Denna lösning låter dig skapa en snygg inredning i omklädningsrummet.

Och även strukturer från hyllor används ofta för disk och apparater. Till exempel är ett headset med ett horisontellt plan lämpligt för installation av en TV.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Idag representeras möbelmarknaden av ett stort urval av ställningar i olika former och storlekar. Ett särdrag är möblernas design. Racket monteras från horisontella hyllor som ligger mellan fasadens huvudsakliga skiljeväggar. Samtidigt har de flesta modeller inte en bakvägg, vilket gör att du kan spara på material och köpa en produkt till ett överkomligt pris. Tänk på de populära typerna av sådana möbler.

Inbyggda strukturer . Hyllorna monteras i väggen om det finns en nisch.

I grund och botten skapas sådana mönster för arrangemang av kök, kontors- och kontorslokaler. Fördelen är kompakthet och ergonomi.

Bild
Bild

Standard raka linjer . Detta är ett enkelt skåp med en bakvägg, och det finns ingen dörr. Strukturen har autonoma svängpunkter, vilket är dess främsta fördel.

Sådana ställningar görs öppna, alla föremål är fritt tillgängliga och inte dolda för nyfikna ögon.

Bild
Bild
Bild
Bild

Glidande . Sådana modeller används ofta för rumszonering.

Fördelen med glidställ är möjligheten att ändra strukturens utseende och läge.

Bild
Bild

Hörn . De hjälper till att utrusta utrymmet kompetent.

Lämplig för att placera ett stort antal saker - detta är deras skillnad från raka hyllor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Upphängd . Den ovanliga designen gör det möjligt att använda möblerna som dekoration. Plus - lätt och attraktivt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Och även tillverkare producerar modeller där vissa sektioner är utrustade med dörrar. Detta alternativ är lämpligt för dem som inte vill köpa en garderob och samtidigt inte vill lämna saker i synhåll. Hyllor kan vara låga, fyrkantiga, kaskad, med eller utan lådor.

Det finns många alternativ för utförande av sådana möbler - du behöver bara öppna tillverkarens katalog.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Tillverkare producerar olika typer av hyllor med alla typer av material. Möbler kan vara:

  • metall;
  • trä;
  • glas;
  • järn;
  • plast.
Bild
Bild
Bild
Bild

Racks av MDF, spånskiva och spånskiva är också populära.

Kompetent utvalt glas, trä, metall eller annat material hjälper till att skapa en unik hylla som kan användas för att dekorera ett rum, komplettera interiören och organisera effektiv förvaring av saker.

Bild
Bild

Design

Vita hyllor kommer att se bra ut i alla interiörer, komplettera utrymmet och göra det livligare och bekvämare. Det är värt att titta närmare på flera rum där du kan sätta sådana möbler.

Vardagsrum

Nästan alla familjemedlemmar använder ett gemensamt rum, så rummet kräver installation av funktionella och omfattande möbler. För att ordna vardagsrummet rekommenderas det att föredra skjutställningar, som kombinerar öppna och stängda hyllor.

Vita eller svartvita headset kommer att se spektakulära ut i vilken stil som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sovrum

Det är bättre att lägga rack från samlingar i sådana rum, där modeller i form av bokstaven "P" presenteras. En sådan lösning gör det möjligt att använda det användbara utrymmet. I sängens huvud sätter de vanligtvis ett alternativ till sängbord i form av små ställ med två eller tre hyllor. På hyllor med praktisk design kan du sätta:

  • tidskrifter;
  • kosmetika;
  • lampor.

Istället för ett skåp kan du sätta ett standardställ med en spegel.

Grädde eller krämiga hyllmodeller i klassisk design eller Provence -stil hjälper till att komplettera alla interiörer.

Bild
Bild

Skåp

Perfekt för ljusa, öppna hyllor. Det rekommenderas att matcha möbelns ton med skrivbordets färg . Om så önskas kan du föredra ställningar med delvis stängda sektioner. Ett bra alternativ för både hem och kontor.

Bild
Bild

Barn

Racks i plantskolan används för att avgränsa funktionella områden. I det här fallet kan du späda ut den vita färgen med ljusa nyanser, måla enskilda hyllor i icke-standardfärger eller installera färgade dekorartiklar. Designen som planeras att installeras i barnkammaren ska vara:

  • lätt;
  • hållbar;
  • uppfyller säkerhetskraven.

Hyllorna ska inte göras smala och höga, eftersom barnet annars inte når toppen. I det här fallet är det bättre att säkra den övre delen av strukturen om barnet vill klättra upp på möblerna. Sektionsdörrar kan beläggas med glans.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kök

Användningen av vita hyllor i köket kommer att harmoniskt skilja mellan arbets- och matplatserna. Det bästa alternativet är en modell med delvis stängda glasdörrar och låga sektioner. Dessa ställ är lämpliga för förvaring av rätter, kryddor och andra köksredskap.

Oavsett typ, form eller storlek kan vilket rack som helst göra designen i rummet snygg. För att göra detta är det tillräckligt att ansluta fantasi och kompetent närma sig arrangemanget av rummet. Bättre, naturligtvis, att använda hjälp av proffs.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel i inredningen

Hyllor har blivit mer och mer populärt på sistone. De installeras inte bara i vardagsrum, utan också i omklädningsrum, badrum och till och med kontor. Möbler har inte bara en dekorativ och avgränsande funktion, utan låter dig också organisera bekväm förvaring av olika saker - från inredningsartiklar till underkläder.

Rekommenderad: