Nyckelskåp: Väggnyckelhållare För Förvaring Av Nycklar

Innehållsförteckning:

Video: Nyckelskåp: Väggnyckelhållare För Förvaring Av Nycklar

Video: Nyckelskåp: Väggnyckelhållare För Förvaring Av Nycklar
Video: Key Safe Box: How to use and how to install (house, external, keys) 2024, Maj
Nyckelskåp: Väggnyckelhållare För Förvaring Av Nycklar
Nyckelskåp: Väggnyckelhållare För Förvaring Av Nycklar
Anonim

Förmodligen har alla stött på en sådan situation när du akut behöver lämna huset, men du bara inte hittar nycklarna. Det är väldigt obehagligt och tar mycket tid och nerver. För att förhindra sådana omständigheter behöver du bara installera ett skåp i din hall för förvaring av nycklar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Således kommer alla buntar alltid att finnas till hands, och du kommer inte att förlora någonting. Dessutom blir väggnyckelhållaren inte bara ett funktionellt tillägg till rummet, utan också dess verkliga dekoration.

Moderna designer -skåpsmodeller utmärks trots allt av ett mycket originellt och vackert utseende.

Särdrag

Idag hittar du en mängd olika modeller av nyckelhållare i butikskataloger. De är indelade i två huvudtyper och kan vara öppna eller stängda. Öppna nyckelhållare är vanliga krokar eller andra enheter så att du kan hänga en nyckelring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Medan slutna nyckelkonstruktioner är ett snyggt fullvärdigt skåp som passar bra och kompletterar interiören. En sådan modell hjälper dig att inte bara hålla nycklarna till din lägenhet, garage och kontor i ordning, utan också dölja räknare, ledningar eller andra oattraktiva element på väggarna i korridoren.

Material för tillverkning

Moderna tillverkare använder en mängd olika material för att skapa hållbara och ovanliga skåp. Låt oss lista de vanligaste:

Trä . I många århundraden har naturligt trä förblivit det vanligaste alternativet för tillverkning av möbler och olika tillbehör. Sådant material är otroligt hållbart; livslängden för ett treskåp är tiotals år. Dessutom är naturliga råvaror helt säkra för människor och miljö.

Olika färger och texturer i trä gör att du kan skapa mycket originella och vackra produkter av sådant material. Nyckelskåp dekorerade med konstnärliga sniderier ser särskilt imponerande ut. Sådana mönster kommer att pryda vilken inredning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metall . Om du föredrar otroligt hållbara strukturer är en metallnyckelhållare perfekt för dig. Ett sådant lakoniskt och hållbart material kommer säkert att lagra många nycklar. Dessa modeller passar framgångsrikt in i atmosfären i en modern lägenhet i loftstil. Förresten, metallnyckelhållare kan placeras både hemma och i kommersiella och kommunala institutioner.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plast . Detta lätta och billiga material används ofta för tillverkning av nyckelfärdiga skåp. En mängd olika färgalternativ för plastprodukter kommer att glädja alla köpare. Och kostnaden för det färdiga skåpet blir överkomligt för alla. Det viktigaste är att noggrant kontrollera kvaliteten på råvaror och inte köpa produkter av låg kvalitet som kan släppa ut skadliga ämnen i miljön.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom de listade grundmaterialen används läder, textilier, dekorativa strass eller glas för tillverkning av väggnyckelhållare. Antalet och kvaliteten på designalternativ är helt obegränsat.

Det bör bara komma ihåg att hushållerskan nödvändigtvis måste passa in i den allmänna stilen i det inre av rummet och effektivt komplettera det. Men i inget fall kränka stilens allmänna harmoni.

Laguppställningen

Vi listar flera original och vackra modeller av nyckelskåp:

Träskåp med krita . Denna modell av en hushållerska är lämplig för absolut alla interiörer. Det är en träram i form av ett hus eller en rektangel. Inuti lådan finns det två rader med krokar som enkelt kan passa alla dina nyckelringar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Men det mest originella elementet i produkten är dess dörr. Den är gjord i form av en svart tavla, på vilken du kan skriva med krita. Således kan hushållsmedlemmar lämna meddelanden till varandra, önska en bra dag. Genom att köpa en sådan design kan du veta säkert att du aldrig kommer att bli uttråkad av den. Eftersom du alltid kan ändra ritningen eller inskriptionen på fasaden, beroende på ditt humör.

Hushållerska med en klocka . Om du älskar de mest funktionella inredningsartiklarna, så är det här alternativet definitivt något för dig. Vid första anblicken är detta en vanlig väggklocka. Men så fort du öppnar ytterdörren blir de till ett praktiskt skåp för förvaring av nycklar.

Bild
Bild

Nyckelhållarens design, storlek och form kan vara mycket olika. Du kan enkelt hitta det perfekta alternativet för din lägenhet.

Garderob-bild för placering av nycklar . Denna version av produkten liknar i konfiguration den tidigare modellen av nyckelhållaren. Endast på framsidan av skåpet kommer det att finnas en vacker målning. Det kan vara vad som helst: ett havslandskap, fascinerande bergstoppar eller en grön skog. Du kan välja vilket alternativ du vill själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett lämpligt skåp, lita inte bara på den allmänna stilen på interiören, utan också på dina egna hobbyer. Till exempel, om du älskar havet, skaffa ett skåp i form av ett fartyg eller en segelbåt. För dem som älskar blommor och natur är skåp med blommande växter, träd och fåglar på dörrarna perfekta.

Moderna designers skapar många olika nyckelhållare, valet kommer inte att vara svårt.

Rekommenderad: