Sängfartyg För En Pojke: Barnsängmodell I Form Av En Piratbåt

Innehållsförteckning:

Video: Sängfartyg För En Pojke: Barnsängmodell I Form Av En Piratbåt

Video: Sängfartyg För En Pojke: Barnsängmodell I Form Av En Piratbåt
Video: IF BÅT S-77 WANDIA KARLSHAMNS SKÄRGÅRD 2024, April
Sängfartyg För En Pojke: Barnsängmodell I Form Av En Piratbåt
Sängfartyg För En Pojke: Barnsängmodell I Form Av En Piratbåt
Anonim

Möbelbutiker erbjuder ett brett utbud av babysängar för pojkar i olika stilistiska riktningar. Bland all denna rikedom är det inte så lätt att välja en sak, men vi kan med säkerhet säga att även den största kräsen hittar ett alternativ för sig att smaka. Nyligen har det marina temat i barnrummet blivit mycket populärt. En lyxyacht eller ett piratskepp, kompletterat med lämplig stilisering, kommer att skapa en verklig värld av sjöresor för små drömmare. I den här artikeln kommer vi att titta på typer av sängar i form av ett fartyg för pojkar, och ge några råd om att välja en eller annan modell.

Bild
Bild

Visningar

Yacht

Yachtbädden har ett lyxigt utseende och är vanligtvis tillverkat av naturligt trä av hög kvalitet, lackerat för att ge det en glans. Ofta är sådana modeller trimmade med förgyllning för att ge ett ännu rikare utseende. I ena änden finns en liten mast med en flagga och ett segel. Sängkläder för sådana modeller väljs antingen mycket dyra i vita och blå färger, dekorerade med ankare och delfiner, eller rent vitt med blå eller röda mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pirates skepp

Denna modell är kanske drömmen för alla huliganer, eftersom den ger största utrymme för barns fantasi och låter dig spela riktiga piratspel. Den överdimensionerade skeppssängen är gjord av mörkt trä, men till skillnad från yachten är den inte lackerad. För grundskoleelever gör de ofta en grovare version för att göra det naturligt. Stora sidor, ett antikt stiliserat ankare, en kanon, porthål, en flygande piratflagga vid aktern och en riktig repstege - allt detta fördjupar barnet i farlighets- och äventyrsvärlden på bästa möjliga sätt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För yngre barn ser piratskeppssängarna mer attraktiva ut. Som regel utförs de i vita och blå toner med många ljusa detaljer i form av en ratt, en mast, en hängmatta och en repstege. Många föräldrar, förutom piratskeppet, köper en stor skattkista till glädje för sina barn.

Modeller med två däck

Om två söner växer upp i en familj på en gång, kommer en våningsmodell av en skeppssäng att vara det optimala förvärvet. Som regel ser denna struktur ut som två överbyggnadsbåtar över varandra, förenade av en trappa som leder till andra våningen. Tvåvåningsmodeller skiljer sig också i stil: det kan vara ett stort fartyg i mörka färger för vuxna pojkar eller en söt båt i ljusa färger för mycket små barn. Oavsett sönernas ålder, om de är förtjusta i det nautiska temat, kärlekshistorier om piraternas äventyr och är förtjusta i olika spel med skattjakt, kommer en våningssäng-skepp att vara den bästa presenten för att ordna ett pojkrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

När du köper barnmöbler bör du vara uppmärksam på några detaljer som kan påverka valet till förmån för en viss modell avsevärt. När allt kommer omkring, om ett barn bara utvärderar ett köp utifrån, så finns det mycket fler poäng att kontrollera för en vuxen. Naturligtvis bör du först och främst fokusera på modellens externa data: dess färg, stil och dimensioner. Det beror på dessa punkter om den köpta sängen passar in i rummet eller inte. En sovplats köps dock i minst flera år, vilket innebär att kvaliteten också måste vara lämplig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om en tvåvånings skeppssäng köps, bör du noggrant undersöka den för fästelementens tillförlitlighet och kontrollera dem . Du kan till och med skaka strukturen lite. På andra våningen måste det finnas höga sidor för att garantera barnets säkerhet under sömnen. Om det finns ett stort antal dekorationer i sängstrukturen bör du se till att de sitter ordentligt fast på kroppen och att det inte finns några vassa hörn. De måste nödvändigtvis avrundas, eftersom själva fartygets struktur framkallar barns aktiva beteende, därför måste maximal säkerhet iakttas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Efter att ha monterat våningssängfartyget är det lämpligt att testa det: båda barnen ska ta plats och hoppa lite. För närvarande måste föräldrar granska varje anslutning. Trappan bör inspekteras noggrant, eftersom den största aktiviteten kommer att inträffa på denna del. Stegen ska vara breda så att barnet kan stå med båda fötterna. Var och en måste vara utrustad med antisliptejp för att förhindra farliga situationer. Stegen måste fästas så säkert som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Var uppmärksam på kajstorleken, liksom avståndet mellan nivåerna vid köp av en tvåvåningsmodell. Barnet ska ligga bekvämt och kunna sitta tyst på det nedre planet. Ett stort plus för många blir närvaron av förvaringslådor. Som regel ligger de under sängramen och hjälper ofta till, eftersom de låter dig skaffa extra utrymme för leksaker, kläder och andra tillbehör. Vissa föräldrar försöker välja en modell med en stor akter, eftersom det är möjligt att placera leksaker, böcker, en lampa och andra saker som barnet behöver under sömnen eller direkt framför honom. Tvåvåningsmodeller, förutom ledigt utrymme i aktern, har ytterligare hyllor i sidan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt kvaliteten på det material som sängen är gjord av . Det måste vara miljövänligt, utan giftig lukt och skadliga tillsatser. Eftersom skeppssängarna är tillräckligt stora är det bättre att välja en modell där alla delar är öppna för åtkomst. Denna artikel kommer att spara tid och ansträngning när du rengör och rengör möbler. Naturligtvis är det viktigaste att den nya sängen passar smaken hos de barn som den köps till.

Bild
Bild

Styling av ett rum

För att ge barnet maximal glädje rekommenderas det att styla hela rummet i en nautisk stil. Fartygssängen kommer således inte att stå ensam och skilja sig från den övergripande designen. Resten av möblerna är också bättre att köpa, om inte i marin stil, då åtminstone i vita eller blå färger. Då kan både garderoben och skrivbordet dekoreras med applikationer i form av ett ankare, ett fartyg eller en kaptenlock. Korrekt valda tapeter kommer att kunna skapa ett marint tema, du kan dessutom hänga en bild eller ett foto med ett fartyg till havs på väggarna, samt en stor karta för att hitta dolda skatter. Sängkläder bör också vara i lämplig stilistisk riktning. Ett vanligt täcke och vadderade kuddar kompletterar skeppssängen perfekt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det rekommenderas att placera en stor skattkista på en iögonfallande plats , för det är han som kommer att leta efter barn i sina piratspel. En mängd böcker om havsäventyr, figuriner och leksaker av motsvarande tema - allt detta kommer att komplettera rummets design perfekt och ge barnet ännu mer glädje, eftersom han kommer att ha till sitt förfogande inte bara ett riktigt fartyg utan också allt som behövs för en rolig tidsfördriv med sina vänner.

Rekommenderad: