Fotoalbum För En Nyfödd (46 Foton): Album "The First Year Of Life" För En Pojke Och En Tjej, Personliga Barn Och Andra Album För Foton

Innehållsförteckning:

Video: Fotoalbum För En Nyfödd (46 Foton): Album "The First Year Of Life" För En Pojke Och En Tjej, Personliga Barn Och Andra Album För Foton

Video: Fotoalbum För En Nyfödd (46 Foton): Album "The First Year Of Life" För En Pojke Och En Tjej, Personliga Barn Och Andra Album För Foton
Video: 🤩 Vad hindrar dig? 🤩 2024, Mars
Fotoalbum För En Nyfödd (46 Foton): Album "The First Year Of Life" För En Pojke Och En Tjej, Personliga Barn Och Andra Album För Foton
Fotoalbum För En Nyfödd (46 Foton): Album "The First Year Of Life" För En Pojke Och En Tjej, Personliga Barn Och Andra Album För Foton
Anonim

Ett barns födelse är en mycket viktig händelse för varje familj. Det första leendet, de första tändernas utseende, de allra första stegen - alla dessa ögonblick är mycket viktiga för föräldrarna. Det är dessa underbara stunder som jag vill fånga för att minnas dem hela mitt liv. Ett album för foton låter dig hålla dina favoritbilder säkra, värdet på sådana foton kommer bara att öka med tiden. Funktionerna hos sådana produkter, deras typer, valet av fotoalbum för nyfödda kommer att diskuteras i artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Varje person har händelser i sitt liv som han skulle vilja komma ihåg i många år. Särskild uppmärksamhet ägnas barnalbum, eftersom det är så trevligt och intressant för föräldrar att se hur deras barn växer upp, hur hans längd och figur förändras.

Ett fotoalbum för en nyfödd låter dig samla alla bilder i det, från och med första dagen av barnet. Föräldrar kan klistra in ett foto av ett barn i det från tidig barndom, ägna åt vissa händelser i hans liv.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typiskt är sådana föremål intressant utformade, de har ett ljust omslag med ritningar. Sidorna inuti produkterna är också vanligtvis färgglada dekorerade . I ett sådant album finns en plats för ett foto av ett barn, från och med den första månaden. Förutom bilder kan föräldrar placera olika minnesmärken på albumets sidor: taggar från sjukhuset, hårlås eller till och med hans allra första tand. Produktens särart är att hans föräldrar fyller i alla sidor med egna händer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bilder från det första levnadsåret klistras vanligtvis in i ett album för en nyfödd och beskriver i detalj hans första prestationer. Särskilda punkter inkluderar:

  • en ögonblicksbild från ultraljudsproceduren;
  • dag för utskrivning från förlossningssjukhuset;
  • Dop;
  • bebisbilder av ett barn efter månader;
  • foto från första födelsedagen;
  • säsongsbilder.

Sidorna i en sådan barnbok är dekorerade med teckningar på barns teman. Albumet är utformat i ett specifikt färgschema. Rosa färger är lämpliga för tjejer, blå toner väljs för pojkar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Antalet sidor i ett sådant album varierar. Om så önskas kan du välja mellan en liten bok för bilder på 16, 24 eller 30 ark och modeller på 80, 96 eller till och med 300 sidor . Varje sida i en sådan publikation kommer att bli en berättelse som kommer att upphöra varje gång du bläddrar i en barnbok.

Den vanligaste designen anses vara albumets kronologiska ordning . För en förändring ingår olika berättelser i den, kompletterad med händelser. Frågeformuläret på de första sidorna och släktträdet kommer att vara ett utmärkt komplement till en sådan publikation. Ett bra alternativ vore att placera här inte bara barnfoton av barnet, utan också bilder av hans föräldrar i barndomen. Detta gör att du kan jämföra bilder, hitta likheter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Många föräldrar börjar designa albumet i slutet av det första året. För närvarande har de redan lite ledig tid, som de kan ägna åt detta kreativa arbete. Det finns olika typer av babybok. Låt oss beskriva de mest populära alternativen.

Standardmodeller . Dessa föremål finns i din närmaste bokhandel. Föräldrar behöver bara fylla i sidorna i tid och infoga bilder i cellerna.

Bild
Bild

Skräddarsydda produkter . Detta alternativ väljs oftare av människor som inte bara värdesätter kvalitet utan också designens originalitet. Resultatet i detta fall beror på skickligheten och fantasin hos de yrkesverksamma som är involverade i sådant arbete.

På råd från mästarna kan föräldrar välja det alternativ de gillar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

DIY -modeller . Med vissa färdigheter kan du göra en sådan produkt själv. Albumet, skapat av mammas händer, kommer att bli en riktig lämning i denna familj.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fotobok . En sådan produkt kan beställas från en specialiserad verkstad. Detta alternativ kan kallas det minst tidskrävande. Föräldrar behöver bara välja lämpliga bilder och bestämma storlek och design för den framtida produkten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elektroniska alternativ . Det mest ekonomiska alternativet är ett elektroniskt fotoalbum. Med vissa designkunskaper och med hjälp av datorprogrammet PowerPoint kan du skapa en liknande kopia. Genom att ange ordet "foton" i sökfältet när du startar programmet kan du få många olika mallar och välja det alternativ du gillar.

Bild
Bild
Bild
Bild

En vacker presentkopia med gratulationer, gjorda för hand eller köpt i en butik, kommer att vara en utmärkt present till en barns födelsedag.

Design

Barnalbumdesign kan vara väldigt varierande. En flygande stork, en bild av en bebis, teckningar av seriefigurer eller sagofigurer kan dekorera förstasidan. När du dekorerar en produkt används ofta material från de första blöjorna, undertröjorna, knapparna.

Bild
Bild
Bild
Bild

I hantverksbutiker kan du hitta många lämpliga material för sådana hantverk

  • Tapeter dekorerade med knappar eller pärlor kommer att se väldigt snygga ut. Det är önskvärt att de matchar i färg med albumets färg och andra dekorativa element.
  • Detaljer eller inredning kan sys fast eller limas för att skapa kompositioner i flera lager.
  • För dem som vet hur man stickar blir det lätt att sticka dekorationer i form av blommor, olika figurer, en barnvagn.
  • Albumet kan göras så att det knyts på en rosett med hjälp av ett satinband, fäst med en knapp, knapp eller spärr.

Ett vackert och ovanligt utformat stort album med bebisfoton "Mitt 1 år av livet" eller "Vår bebis" kommer att ta en stolthet bland familjearv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Fotoalbum för pojkar och flickor har sina egna skillnader. Först och främst skiljer de sig i sin design, färger.

När du väljer en produkt för en tjej, bör du vara uppmärksam på modeller som har lämpliga nyanser . Utformningen av sådana album är ofta i rosa. Vita, beige, korall, lila färger kan användas, du kan också välja en kopia i en mjuk pälsbindning för en tjej.

Söta modeller med spetsar, rosetter, dockor och blommor är lämpliga för ett nyfött barn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett fotoalbum för en pojke är det bättre att föredra produkter utan överdriven inredning. Färgen kan vara vilken som helst, men det är bättre att köpa en "baby-bok" blå, turkos eller grön.

Det är bättre att modellen för pojken är utformad i lugna färger. Bilder av bilar, robotar, seriefigurer från Disney -företaget kommer att vara ett utmärkt alternativ för en framtida man.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om du väljer modeller för tvillingar kan du köpa en standardversion i butiken eller skapa ett individuellt album för varje barn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur gör man det själv?

Beväpnad med idéerna från professionella hantverkare eller nålkvinnor kan du göra ett album för ett barns födelse med egna händer. Ett sådant exklusivt handgjort album kan bli ett verkligt konstverk. Modeller gjorda med scrapbooking -tekniken ser särskilt intressanta ut.

Omslaget på en sådan bok ser vanligtvis väldigt ovanligt och originellt ut . På den kan du placera det första fotot av barnet i en vacker ram eller bara göra en inskription.

Bild
Bild

För att göra ett fotoalbum för ett nyfött barn med scrapbookingtekniken behöver du:

  • bindande;
  • papper (kontor);
  • färgat papper;
  • skräppapper;
  • pastell;
  • sax;
  • Scotch;
  • lim;
  • figurerade och kantstans;
  • dekorativa element.

Spetsar och band, blomsterarrangemang, pärlor etc. kan användas som dekorationer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Låt oss beskriva skapandeprocessen steg för steg

  1. Ta ark vitt papper och klipp ut fotosubstraten från dem, bearbeta kanterna med en kantstans.
  2. Klipp ut figurer i form av en kvadrat och en rektangel från ark med färgat papper. Deras antal ska vara lika med antalet fotografier.
  3. Kanterna på de färgade figurerna i form av en kvadrat är tonade med en bläckplatta och en kantstans används för att bearbeta rektanglar.
  4. Kvadrater ska också klippas ur skrotpapper genom att bearbeta hörnen med ett lockigt hålslag.
  5. Klipp ut sidorna med texturerad vit tapet eller ölpapp. För att förhindra att sidorna krullas stryks de genom tyget.
  6. På en vit bakgrund limmas delar slumpmässigt och fixeras med en symaskin. I det här fallet är substratet kvar på toppen, eftersom barnets foto kommer att placeras på det.

Band, bilder av blommor, fjärilar används för att dekorera sidorna. När du skapar ett omslag väljs ett material med lämplig färg och rutor av samma storlek skärs ur det. Förekomsten av bitar av vadderad polyester gör att locket blir mjukare. Den syntetiska vinteristern appliceras på kartongarken, varefter de täcks med en trasa och limmas på insidan.

Det återstår att sy banden, göra originalsmycken av tillgängliga material, dekorera omslaget med pärlor, strass, pärlor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta och informativa videor om detta ämne låter dig självständigt skapa ett personligt album för barnfoton.

Rekommenderad: