Överkast Cleo (27 Bilder): Fördelarna Med En Filt-filt För Sängen, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Överkast Cleo (27 Bilder): Fördelarna Med En Filt-filt För Sängen, Kundrecensioner

Video: Överkast Cleo (27 Bilder): Fördelarna Med En Filt-filt För Sängen, Kundrecensioner
Video: TOP 10 BEST CAMPING BLANKETS 2021 2024, Maj
Överkast Cleo (27 Bilder): Fördelarna Med En Filt-filt För Sängen, Kundrecensioner
Överkast Cleo (27 Bilder): Fördelarna Med En Filt-filt För Sängen, Kundrecensioner
Anonim

För att skapa en mysig atmosfär spelar inte bara väggarnas färg, möblernas form och färg utan även textiltillbehören roll. Utan dem är det omöjligt att skapa en allmän stil i rummet. I samlingen av kinesiska företag som tillverkar överkast av Cleo -märke kan du hitta en lämplig modell för alla smaker och plånböcker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Cleo överkast, till skillnad från liknande textiltillbehör, har ett antal funktioner och fördelar:

  • Tack vare det breda sortimentet kan du välja en modell inte bara för ett sovrum, utan också för en plantskola, ett vardagsrum och till och med välja en filt för ett sommarboende.
  • Dessutom är de modeller som tillverkas av företaget lämpliga för nästan vilken inredning som helst. För en modern stil finns modeller av solida färger eller alternativ med strikta mönster. För rum i Provence-stil finns blommiga överkast i grädde, lavendel, blått och rosa. Rum i klassisk stil kräver speciella material. För denna stil finns det modeller gjorda av mjuk plysch under sammet och satinalternativ med broderade mönster. För den trendiga koloniala stilen finns det produkter i terrakotta, choklad, blå och guldfärger.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Cleo överkast skiljer sig inte bara i färger och stilar, utan också i materialets sammansättning och densitet. Alla material som erbjuds av företaget, satin, jacquard eller akrylpäls, är av utmärkt kvalitet och enkla underhåll.
  • En viktig fördel med produkterna från detta märke är en mängd olika storlekar. Förutom vanliga överkast som är lämpliga för 1,5- och 2-bäddar finns det produkter som finns i europeiska storlekar i flera versioner, liksom överkast och filtar som är lämpliga för barnsängar.
  • Tack vare det breda prisklassen på Cleo-överkast kan du köpa billiga produkter av hög kvalitet i enlighet med dina smakpreferenser.
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Moderna material som används vid tillverkning av filtar och filtar av märket Cleo innehåller bomull, polyester och viskosfibrer i olika procentsatser. Var och en av de presenterade materialen har sina egna egenskaper och kvaliteter. Satin, blank och behaglig vid beröring, har en slät yta och utmärkta hygienegenskaper. I olika samlingar av överkast varierar förhållandet bomull mellan 65-100%.

Bild
Bild

gryning

Den lyxiga Dawn-kollektionen, tillverkad av satin-jacquard, presenteras i flera färger. Satinjacquard kännetecknas av närvaron av vävda mönster med en slät struktur, något stigande över resten av bakgrunden. Som regel är själva mönstret något annorlunda i ton än huvudbakgrunden.

Denna kollektion presenteras i euro-maxi-storlek (230x250 cm). Överkastet kommer med två örngott med en storlek på 50x70 cm. Tyget i sig består av 100% bomull, vilket gör produkten lätt, hygroskopisk och andas.

Tack vare den senaste högteknologiska utrustningen, förutom jacquard-satin, tillverkar företaget överkast av vanligt satin med broderi. På grund av trådarnas dubbla vridning och deras flervävning är tyget med en densitet på 150 g / m² inte bara hållbart och slitstarkt, utan har också en slät, silkeslen yta. Det broderade överkastet mäter 240x260 cm och passar de flesta dubbelsängar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jacquard

För tillverkning av Jacquard -kollektionen används ett tyg som innehåller bomull (85%) och viskos (15%) fibrer. På grund av närvaron av viskos är produkterna lätta. Dessutom ger viskosfibrerna tyget höga hygieniska egenskaper. Tyg, mjukt vid beröring, håller sig varmt på vintern och svalt på sommaren, ackumulerar inte statisk elektricitet och drar därför mindre damm än andra, vilket gör att tyget kan klassificeras som icke-allergiframkallande material.

Dessutom kännetecknas modellerna i denna serie av slitstyrka och hållbarhet på grund av den speciella jacquardvävningen av tyget. I denna serie är överkastets storlek 240x260 cm, tillsammans med överkastet finns det två örngott med storleken 50x70 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Barcelona

Barcelona -kollektionen avser produkter som är avsedda för en och en halv och enkelsängar. Denna serie använder ett tyg av 100% bomull. Tack vare bomullsfibrerna är överkasten i denna serie hygroskopiska, andas och allergivänliga.

Bild
Bild

Victoria

Victoria -serien skiljer sig från Jacquard -kollektionen i en något annorlunda sammansättning av tyget. I denna serie har bomull med viskos en lika stor andel, nämligen 50 till 50. Det finns inga örngott i denna serie, överkastets storlek är 240x260 cm och 220x240 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Florens, Venedig och Andora

I kollektionerna "Florens", "Venedig" och "Andora" är överkasten gjorda av tyg som innehåller polyesterfibrer (100%). Tillsammans med detta syntetiska material av organiskt ursprung används en syntetisk vinterisator som fyllmedel. Polyesterfibrer ger produkter med extra styrka, veckbeständighet, slitstyrka och motståndskraft mot utseende av olika föroreningar. Dessutom är alla varianter av dessa serier resistenta mot nedläggning.

Storleken på produkterna "Florens" och "Venedig" avser europeiska standarder (230x250 cm). Örngott ingår i överkastet. Överkast i Venedig -serien är dekorerade med fina fina spetsar längs omkretsen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Överkast i Andora -serien har en storlek på 220x240 cm, längs omkretsen av dessa produkter är dekorerade med graciösa figurerade utskärningar.

Bild
Bild

Artis

Överkast i Artis -serien som mäter 240x260 cm och 220x240 cm sys av tyg, som förutom polyesterfibrer (50%) innehåller bomullstrådar (50%). Bomullsfibrer ger tyget andningsförmåga och minskar även tyget elektrostatiska egenskaper. Polyesterfibrer ökar hållfastheten, slitstyrkan och veckmotståndet i denna serie.

Bild
Bild

Förutom traditionella tyger producerar företaget mikrofiberprodukter . Mikrofiber tillhör den nya generationens material och har många fördelar. Polyester- och polyamidfibrerna som ligger bakom detta tyg ger det egenskaper som styrka och slitstyrka. Konstgjord fluffig päls erhållen från mikrofiber är mjuk och mycket liknar naturlig päls.

Modeller som tillverkas av företaget av detta material med en densitet på 280 g / m² kännetecknas av en mängd olika färger och prydnader.

Bild
Bild

DZ

Produkterna i DZ -serien har en storlek på 220x240 cm och är lämpliga för både dubbelsängar och soffor av motsvarande storlek. Denna serie är gjord i lapptypsstilen (lappteknik), vilket är en mycket populär trend idag. Överkast i denna serie kommer att se bra ut i ett rum inrett i skandinavisk stil, land, Provence och till och med i ett rum inrett i en klassisk version.

Överkast i fuskpäls i TZ -serien, liknande stil och prydnad i denna kollektion, kännetecknas av ett karakteristiskt geometriskt mönster applicerat på hela produktens yta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

När du väljer ett överkast av Cleo -märke är det nödvändigt att ta hänsyn till några av nyanserna och då blir sovrummet ett riktigt paradis för avkoppling:

  • Först och främst måste du bestämma produktens storlek. Som regel väljs överkast utifrån de angivna sängstorlekarna. För att det ska täcka sängens ben är det nödvändigt att lägga till minst 40-60 cm till kajbredden.
  • För en stor dubbelsäng är överkast med en tät struktur mer lämpliga. För en enkelsäng kan du välja lättare och tunnare produkter.
  • När du väljer måste du komma ihåg att om sovrummet har en liten yta är det bättre om överkastets skugga är i samma färgschema som rummet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

De flesta köpare som har köpt överkast av Cleo -märke var nöjda med sitt köp. Många noterar den utmärkta kvaliteten på överkast och filtar i detta företag. Lätta och tunna överkast av konstpäls elektrifierar inte och smulas inte vid intensiv användning.

Rekommenderad: