Kondor Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Kondor Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner

Video: Kondor Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner
Video: King KONG SKULL ISLAND vs DINOSAURS GAME Surprise Toys Jurassic World Slime Wheel Kids Games 2024, April
Kondor Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner
Kondor Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner
Anonim

Komfort och bekvämlighet för alla som vill omge sig med lyxen av hälsosam sömn garanteras av Kondor -madrasser - en ortopedisk nyhet ursprungligen från Vitryssland. Den framgångsrika uppfinningen av lokala hantverkare är efterfrågad i hela Europas stora territorium.

Bild
Bild

Särdrag

Kronisk smärta i rygg, nacke och axlar, konstant trötthet och drömmar fulla av störande obehag - känslor som alla känner till. Läkare och erfarna specialister påpekar att Kondor ortopediska madrasser, som är bland produkterna av hög kvalitet, kommer att hjälpa till att hantera en mängd problem.

Bild
Bild

Företaget, som anses vara det största bland många andra vitryska tillverkare, har fått ett oklanderligt rykte och höga försäljningsbetyg helt förtjänat, eftersom alla varor i den ljusa katalogen är tillverkade med den senaste tekniken i moderna traditioner.

Men trots den höga kvaliteten på de använda materialen, teknikens innovation och den ljusa elegansen i designlösningar överraskar madrasserna med sin relativt låga kostnad. Förhållandet mellan kvalitet och pris överraskar positivt inte bara vitryska konsumenter, utan också medborgare i grannländerna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar

Detta är inte bara en klassisk madrass, vars huvudsakliga funktion är att mildra användarens sömniga liv något.

Kondor garanterar:

  • eliminering av trötthet, sund sömn;
  • stöd för ryggraden i ett naturligt läge;
  • brist på komponenter som kan orsaka en allergisk reaktion.

Bland de material som används är råvaror uteslutande av europeisk kvalitet. Dessutom tar företaget hänsyn till behoven hos ett stort klientel och skapar modeller för personer som lider av övervikt, liksom för spädbarn, ungdomar och pensionärer. Ett brett utbud av framgångsrikt säljande produkter, fördelarna och listiga nyanser som varje modell har kan vilseleda en potentiell köpare. Lyckligtvis kan du få kompetent rådgivning i butiker.

Bild
Bild

För varje madrass väljs individuellt, baserat på kundens behov och önskemål.

Följande exempel är särskilt populära:

  1. Produkter baserade på Bonnel fjäderblock . Sådana produkter har en slät, elastisk yta.
  2. Produkter vars fjädrar är pigga kallas också "oberoende" produkter . Tack vare vårkomponenternas verkan blir sömnen så bekväm som möjligt, eftersom de försiktigt anpassar sig till människokroppens kurvor.
  3. Madrass tillverkad på basis av kombinationer av naturlig latex och palmfibrer . Det är inte den enda exotiska ingrediensen som används i produktionen, kokos och naturlig latex är populära.
  4. Styvt däck baserat på termofibrer och kokosfibrer .
  5. Universal dubbelprodukt med individuell styvhet för varje halva kojen . Dessa madrasser är idealiska för par med varierande behov av fasthet i sängen.
  6. En produkt som är särskilt mjuk på grund av det känsliga naturliga latexgolvet . Det elastiska materialet omsluter försiktigt personen och låter honom slappna av bekvämt i sängens omfamning.

Dessutom kan du i katalogen hitta metallbaser för madrasser och specialöverdrag. Kvaliteten på dessa produkter är inte sämre än den huvudsakliga "hjälten" i försäljningen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För att inte gå vilse i högen av ett brett sortiment, inte bli förvirrad, inför ansvarsfullt val av den idealiska madrassen, bör följande kriterier studeras:

  1. Storleken . Köpformeln är ganska enkel: längden på en idealisk madrass är lika med en persons höjd + 20 cm, bredden bör vara minst 80 cm.
  2. Typ (fjäder, fjäderlös) . Du bör fokusera på dina egna preferenser för nivån på ytelasticitet.
  3. Stelhet . Äldre människor bör överväga mjuka madrasser som försiktigt lindas runt kroppen. Den genomsnittliga hårdheten är optimal för aktiva kunder. De hårdaste variationerna är lämpliga för överviktiga, barn.

Glöm inte köpet av ett madrassöverdrag som kan skydda madrassen från frekventa resor till kemtvätt.

Du kommer att lära dig mer om hur du väljer en madrass i följande video.

Recensioner

Inte överraskande är de många recensionerna överväldigande positiva. Kunder som lyckades köpa vitryska varor tvekar inte att visa upp sina nya kläder och beskriver de funktionella fördelarna med de varor de köpt.

Nöjda köpare pekar på de främsta fördelarna, inklusive:

  • rimligt, överkomligt pris;
  • utmärkt fyllmedelskvalitet;
  • mjuk konsistens av yttertyger;
  • bekvämligheten med madrassen.

Dessutom hävdar de flesta köpare att de alltid har varit säkra på denna tillverkare, eftersom produkternas kvalitet bekräftas av en omfattande uppsättning diplom, utmärkelser, certifikat. Kvalificerade specialister har försäkrat den ekologiska sammansättningen och de medicinska egenskaperna hos varje modell.

Rekommenderad: