Matramax Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Matramax Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner

Video: Matramax Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner
Video: Best Latex Mattresses 2020 - What Are the Benefits of Latex Beds? 2024, April
Matramax Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner
Matramax Madrasser: Funktioner Och Typer Av Modeller, Kundrecensioner
Anonim

Matramax madrasser är produkter från en inhemsk tillverkare som grundades 1999 och har en aktiv position i sitt segment. Varumärket har etablerat sig som en ledande tillverkare av kvalitetsprodukter för vanliga köpare och hotellkedjan. Märkets madrasser är unika och har ett antal funktioner.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Matramax madrasser är tillverkade av de bästa råvarorna som importerats från Belgien och Nederländerna, med ryskt tillverkat stål. Produkterna är skapade på högteknologisk utrustning som gör det möjligt att producera modeller av standard- och icke-standardstorlekar, både i massa och privat, inom två dagar från beställningsdatum. Alla produkter genomgår strikt kvalitetskontroll vid varje produktionsstadium. I processen för att skapa blocket används miljövänliga råvaror och ofarlig monteringsteknik används.

Företagets sortiment innehåller mer än hundra namn på madrasser, som skiljer sig åt i blockets struktur, fyllnadssammansättningen och styvhetsgraden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Företagets madrasser har ett antal fördelar:

  • är certifierade varor , ha nödvändig dokumentation som bekräftar överensstämmelse med hygienstandarder;
  • beroende på modell har de tre grader av blockstyvhet (mjuk, medelhård och hård hård), utökar kretsen av köpare med olika intressen;
  • är tillverkade av allergivänliga råvaror av naturligt och artificiellt ursprung , avger inte toxiner, har antimikrobiell impregnering, vilket utesluter skador på madrassen under drift och utseende av svamp, mögel, sönderfall;
  • baserat på egenskaperna hos sängen eller soffan, de skiljer sig åt i form och har en garanti för varje modell i upp till 5 till 20 år;
Bild
Bild
Bild
Bild
  • i jämförelse med produkter från andra företag har den högsta nivån av högsta tillåtna last per säte - 165 kg (lämplig för överviktiga);
  • genomtänkt till minsta detalj , har ett avtagbart lock med dragkedja med en fin färg och design, dekorerad med olika sömmar;
  • skiljer sig åt i ett stort antal olika storlekar för varje kategori i samlingen , så att du kan variera bredden och längden på mattan, beroende på byggnaden av en viss användare;
  • beroende på den specifika modellen, ha anatomiska och ortopediska egenskaper , och på grund av ett speciellt lager av fyllmedel kan de ha en ytterligare effekt.
Bild
Bild

Fyllning

Märket använder en förpackningstyp av hög kvalitet och en tråd med önskad diameter (2 mm). De viktigaste deltagarna i företagets sortiment är:

  • latex - perforerat och tätt finporerat material av naturligt ursprung med hög motståndskraft, elasticitet;
  • kokosnöt - en produkt av kokosullbearbetning, impregnerad med en liten mängd latex för att bibehålla elasticiteten;
  • polyuretanskum - en syntetisk analog av naturlig latex, kännetecknad av större blockstyvhet och mindre elasticitet, med höga praktiska egenskaper och lång livslängd;
  • oberoende fjädrar "Micropacket" och "Multipacket " - stålelement med en liten cylindrisk form, förpackade i tygfickor, fickor, sammankopplade med textilöverdrag.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brister

Det är värt att notera den höga kostnaden för några av företagets modeller, vilket är ett hinder för att köpa en madrass för de flesta vanliga köpare. Ofta är storleksskillnaden uppenbar i samma modell. Nackdelen med många modeller av företaget är den opraktiska färgen på omslaget: materialets vita ton blir snabbt gul och förlorar sin attraktivitet. Han behöver ofta vård och tvätt, och om du tar hänsyn till svårigheten att ta bort locket med ett extra fibröst lager, måste du beställa extra lock för sådana madrasser med dragkedja, men i en praktisk färg.

Bild
Bild

Modeller

Linjalerna är indelade i fjäder- och fjäderlösa modeller med en symmetrisk och asymmetrisk version av blockstrukturen. Modeller utan fjädrar finns i monolitiska och kombinerade typer. Den förstnämnda består av ett enda lager av vaddering förpackat i ett quiltat textiljacquardöverdrag. De senare är uppdelade i en kombination (en tät bas och ytterligare tunna lager) och en skiktad version (flera lager av fyllmedel olika i sammansättning och densitet).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av madrasser i företaget är brett och är för enkelhets skull uppdelat i separata serier, som inkluderar madrasser:

  • Standard - en klassisk serie mattor utformade för en vanlig köpare till en acceptabel kostnad.
  • Premie -en förstklassig serie madrasser som utmärker sig i utseende och har egenskaper av hög kvalitet som inte ändrar egenskaper på många år, deformationsbeständiga modeller med och utan fjädrar, med ett omfattande sandfärgat vadderat lock och en hög kostnad.
  • Elit -komplexa flerradiga konstruktioner baserade på oberoende fjädrar och perforerad latex, kännetecknade av höga kostnader och en 20-årig garanti, utformad för ett visst kontingent av köparen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Inergetisk Är ett varumärke som lanserades sedan 2005 med innovativt latexmaterial, perforerade mattor, präglat massagelock, högvärdiga dubbelradiga ortopediska modeller.
  • Barn- och tonårshärskare -mattor från 7 till 28 cm fjäder- och fjäder-smörgås, eco-sandwich, ultraflex, emix och andra med ordentligt stöd för barnets rygg och en 5-årig tillverkargaranti, inklusive fjäderlösa latex-toppers med en höjd av 7 cm.
  • Alternativ för pensionärer - produkter från 7 till 39 cm i höjd för äldre användare, med hänsyn till slappna muskler, lossning av kroppen för att säkerställa den mest bekväma vilan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Modeller för hotell och yachter - medelhårda modeller med en höjd av 17 till 27 cm med hydrofoba egenskaper och ökat slitstyrka, avsedda för användare i olika åldrar och byggnader, gjorda på fjäder och fjäderlös bas med limfri teknik.
  • Icke-standardiserade produkter - modeller i form av en rektangel, en cirkel, en oval, ett block av komponentdelar, till skillnad från produkter från andra företag, som ger fjäderblock alternativ för alla icke-standardform.
  • Ortopediska mattor av latex och kokosfibrer - produkter av tre typer (monolitisk, kombinerad och pufftyp med obligatorisk tillsats av kokosfibrer på bägge sidor av madrassen, ibland 3 lager, samt latex av normal och perforerad struktur).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Grupp av anti-decubitus block - modeller upp till 36 cm i höjd för immobiliserade patienter, gjorda av finporerad och perforerad latex med en multiplicerad tillsats och varianter av den kombinerade typen med latex och oberoende fjädrar "Micropacket", kännetecknad av en avlastningsblockyta, optimal ytstyvhet.
  • Vakuummattor (rulle) - en separat maskinlinje packad för enkel transport av oberoende fjäder- och fjäderlösa mattor (madrasser stängda i en speciell film för vuxna med en höjd av 7 till 27 cm och en diameter på upp till 45 cm).

En separat kategori av madrasser består av skräddarsydda modeller gjorda med en individuell inställning till varje klient och alternativ för en soffa utan fjädrar och på oberoende fjädrar av en sammansatt typ med latex och kokos, utrustad med ett volymetriskt vadderat lock.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Dimensionerna på märkets madrasser glädjer varje kund. De är konventionellt uppdelade i 4 grupper:

  • barn och ungdomar - storlekarna är föremål för enkelsängar, även om de kan göras på beställning;
  • vuxen singel - 80x190, 80x195, 80x200, 90x190, 90x195, 90x200, 120x90, 120x195, 120x200 cm;
  • en och en halv vuxen sover - 140x190, 140x195, 140x200 cm;
  • vuxen dubbel - 160x190, 160x195, 160x200, 180x190, 180x195, 180x200, 200x190, 200x195, 200x200 cm.

Modellernas höjd varierar beroende på blockets struktur och kan vara från 7 till 24 cm. De genomsnittliga höjden på de fjäderlösa blocken är upp till 17 cm, av fjäderns upp till 39 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Varumärket får många positiva kundrecensioner. Användare noterar blockens genomsnittliga styvhet, optimalt bekvämt och bekvämt för kvalitetssömn, ingen främmande kemisk lukt, hög prestanda hos strukturer, inga monteringsfel. Företagets vakuummadrasser tar snabbt önskad form, deformeras inte i väntan på uppackning, passar perfekt in i sängens parametrar och avger inte ett irriterande ljud även efter flera års drift, skriver köpare i kommentarerna och lämnar recensioner på leverantörer webbplatser och möbelforum.

Du kommer att lära dig hur Matramax -madrasser är gjorda av följande video.

Rekommenderad: