Mediflex Madrasser: Funktioner I Modeller Från Dikul, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Mediflex Madrasser: Funktioner I Modeller Från Dikul, Recensioner

Video: Mediflex Madrasser: Funktioner I Modeller Från Dikul, Recensioner
Video: Förvara smart med vakuumpåsar 2024, April
Mediflex Madrasser: Funktioner I Modeller Från Dikul, Recensioner
Mediflex Madrasser: Funktioner I Modeller Från Dikul, Recensioner
Anonim

Hur ofta vill du lägga dig på sängen och koppla av. Eftersom det var en jobbig dag surrar mina ben, jag har ont i nacken och huvudet, jag har fastnat i ryggen. Och här visar det sig: madrassen bular - ett skott i ryggen, fjädrarna knarrar - de gör dig bara nervös, det finns ingen avslappning efter stress, och i mitten har det misslyckats helt - nacken vriden, dina tempel värkar! Tortera inte dig själv, för hälsan är för dyr. Det är mycket billigare att köpa en bra madrass från till exempel Mediflex.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och medicinska egenskaper

Handelsnamnet Mediflex är registrerat av tillverkaren Askona.

Madrasser av detta märke utvecklas av ortopediska läkare under ledning av en person som känner till ryggen i första hand. Valentin Dikul, som var cirkusartist, drabbades av en ryggrad. Han lärde sig inte bara att gå på nytt, han skapade sig själv på nytt. Och hjälper andra människor att hitta sin egen hälsa.

Bild
Bild

Ortopedisk madrass Mediflex är en av utvecklingen av Dikul.

Det skapades med hänsyn till fysiologiska och åldersegenskaper hos en person. Ortopediska läkare rekommenderar denna madrass som ett profylaktiskt och terapeutiskt medel för sjukdomar i muskuloskeletala systemet (ODA).

För att upprätthålla en hälsosam ryggrad måste en person ha en lämplig madrass som låter kroppen vila medan han sover. Detta kan uppnås genom att göra oberoende fjäderblock eller använda skummaterial som memorerar kroppsposition och vikt. Denna madrass kallas ortopedisk. Det hjälper till att lindra kroppssmärta under vila och förhindra försämring av ODA.

Bild
Bild

Olika sorter

Moderna madrasser med ett oberoende fjäderblock består av ett stort antal fjädrar som inte är sammankopplade. Dessa produkter är hårda, medelhårda och mjuka. Olika zoner av produkten kan ha olika grader av elasticitet och därmed bättre stödja ryggraden.

Produkter med ett block av 1000 oberoende fjädrar per kvadratmeter anses vara elit. Fjäderlösa madrasser kan vara av vilken hårdhet som helst. De har en behaglig kroppselasticitet, men ingen fjädrande effekt.

Mediflex -fyllmedel kan vara polyuretanskum (Askona använder MediFoam), som kommer ihåg kroppens konturer. Sådana madrasser med minneseffekt gör att du kan få en god natts sömn, slappna av ryggraden och musklerna och återställa blodcirkulationen.

Bomullsfyllmedel - detta är ett stort antal lager spindelväv som bildas genom att kamma en speciell bomullsfiber (inte att förväxla med bomull). Bekväm avkoppling väntar dig på denna madrass.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kokos kokos - ett fyllmedel som ger elasticitet och styvhet. Det naturliga materialet är impregnerat med latex för att förhindra att koksen krossas. Fyllmedlet andas, ruttnar inte, växer inte mögligt. Gummiväxtjuice är en första ingrediens i produktionen av naturlig latex. Det används för att tillverka fyllmedel för mjuka och medelhårda produkter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Grunden för konstruktionen av Mediflex -madrassen är Special Adaptive System . Den har 11 fjäderzoner med varierande styvhet. TILL Var och en av dem motsvarar zonerna i människokroppen. En användare med låg vikt som ligger på en sådan säng upplever ett mjukt stöd. Med en stor vikt anpassas Special Adaptive System till en viss persons muskuloskeletala system. Det finns en omfördelning av fjäderblockens tryck på kroppen, kroppen slappnar av och personen vilar med komfort och nytta för sig själv.

Bild
Bild

Således har Dikul -madrasser följande fördelar:

  • multifunktionalitet (avslappning, förebyggande av ODA -sjukdomar, förbättrad sömn);
  • miljövänlighet (speciell impregnering av fyllmedel har antimikrobiella och dammskyddande egenskaper);
  • hållbarhet (tillverkaren garanterar en livslängd på 25 år, för barnprodukter - 3 år);
  • praktiskt (produkten kräver ingen särskild omsorg; locket som säljs med madrassen skyddar mot smuts och tvättas vid behov separat);
  • tål tunga belastningar.
Bild
Bild

Serier och modeller

Dikuls ortopediska modeller finns i flera serier.

Barnserien erbjuder fem alternativ:

  • Bärbarn - utan fjädrar, lukt- och dammavvisande, fuktbeständig, allergivänlig. Detta uppnåddes tack vare MediFoam -fyllmedlet.
  • Tutsy Kids - är en fjäderlös dubbelsidig Mediflex med olika styvhetsnivåer. Den mjukaste sidan är fylld med polyuretanskum, den hårdare sidan är täckt med värmebindat linne.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Glada barn - fjäderstruktur med medel styvhet för grundskolebarn, fylld med MediFoam.
  • Körsbärsbarn - en variant med en genomsnittlig styvhet och ett oberoende fjäderblock. Fyllningen är termiskt bunden linne och holofiber.
  • Star Kids - Elit fjäderlös hård madrass för barn med skummad MediFoam. Naturlatex används som mellanlager.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För vuxna tillverkaren erbjuder dubbelsidiga vårmadrasser (vinter - sommar) från Control -serien, som innehåller 3 modeller:

  • Stresskontroll - madrass för vuxna och ungdomar. Hårdhetsnivån är medelhög. Lämplig för överviktiga. Att ta bort mental och fysisk stress från kroppen är stresskontrollens huvuduppgift. Fyllmedel av kokosnöt och MediFoam. Ytan skyddas av ett exklusivt lock.
  • Tonus kontroll - 2 gånger styvare än Stress Control, fylld med ett dubbelt lager kokosfibrer. Perfekt för personer som väger över 140 kg.
  • Sömnkontroll - mycket elastiskt MediFoam -polyuretanskum ger en massageeffekt till kroppen. Det hjälper till att förbättra sömnkvaliteten. Modellen rekommenderas för personer med en passiv fysisk livsstil, inklusive kontorsarbetare. Perfekt för att förhindra problem med ODE.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alternativ utanför serien:

  • Extra effekt - kommer att lindra smärta i leder och muskler, samt förbättra blodcirkulationen genom användning av mjuk latex och medelhård kokos.
  • Aktiv dag - kommer att ge en djup sömn och en laddning av livlighet för hela dagen genom användning av ventilerade naturmaterial. Fyllmedlet är medelhårt kokosfibrer.
  • Kroppsstöd - en annan modell. Det moderna innovativa fyllmedlet Viscolatex kommer ihåg kroppens konturer, fördelar belastningen lika på varje avsnitt, slappnar av muskler och förbättrar blodcirkulationen.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kundrecensioner och val

Köpare har mycket olika åsikter om Mediflex madrasser. Om detta beror på användningen av förfalskade produkter eller en tillverkares fel är svårt att säga.

Men om föräldrar och deras barn är nöjda med barnmadrasser är det omöjligt att säga det om produkter för vuxna:

  • Vissa köpare skriver att ryggen verkligen började göra mycket mindre ont, det finns ingen stelhet på morgonen och sömnen har förbättrats.
  • Vissa skriver att de är nöjda med madrassen, men samtidigt märker de inte den deklarerade ortopediska effekten.
  • Många klagar över att madrassen efter tre års användning (med en garanti på 5 - 25 år) började trilla igenom, trots att den i rätt tid vände enligt instruktionerna. Eller en sida misslyckas under en tyngre make. Med tanke på den höga kostnaden för sådana madrasser (cirka 30 000 rubel) är köparna missnöjda med dessa produkter.
Bild
Bild

Med tanke på sin hälsa föredrar kunder ortopediska madrasser med ett oberoende fjäderblock.

Den har ett lager kokosnötskokos eller latex. Memory -skummodeller är de mest populära bland fjäderlösa madrasser.

Om du fortfarande inte kan bestämma hur hårt madrassen du behöver för att uppnå bästa ortopediska effekt, ta en dubbelsidig: å ena sidan är den mer stel, å andra sidan mindre.

När vi åldras behöver vi en mjukare madrass. För personer med osteokondros rekommenderar ortopedister att använda en hård säng, och patienter med ryggradsbråck rekommenderas att använda en mjuk säng.

Bild
Bild

Mediflex madrasser är certifierade och rekommenderade som anatomiska och ortopediska för terapeutiska och profylaktiska ändamål. Men om du vill välja en Dikul -madrass eller någon annan är upp till dig. Det viktigaste är att det är en kvalitetsprodukt med deklarerade egenskaper.

Du kommer att lära dig mer om Mediflex -madrasser i följande video.

Rekommenderad: